AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Popisaj trenera koji u 2023. godini u LP ubacuje Florenzia.
Leao ni pedlja nije napredovao ni u kojem smisli, niti sazrio, niti igra glavom, odbrana i vracanje nazad ma bjaaaazi, zabrinjava me njegov "progres".
#Pioliout
Leao ni pedlja nije napredovao ni u kojem smisli, niti sazrio, niti igra glavom, odbrana i vracanje nazad ma bjaaaazi, zabrinjava me njegov "progres".
#Pioliout
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Reci da se salis, ubacio ga je zato sto je Calabria glup ko tocak.
Ofanzivno smo nula, gola niko ne zna. Ovaj Tijjani me bi smio pucati po golu kad ne zna....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Pa pojacan je ofanzivni dio ekipe valjda... ili ipak nije?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vrlo dobra igra veći dio meča. Rezultat nije dobar.
Povrede Loftusa i Mike(ne znam kako je moguće) nisu dobra stvar.
Povrede Loftusa i Mike(ne znam kako je moguće) nisu dobra stvar.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Steta velika, dobra partija ali nije krunisana pobjedom. Puno bolji prvi dio, sa Pobegom valjda. Nije se moglo puno ni taktizirati sa izmjena kad si bio prinudjen tri igraca mijenjati. Mike, Loftus, Calabria.
Leau bi odbio od plate za one nonsalancije, gdje ces ono izvoditi na 0-0.
Leau bi odbio od plate za one nonsalancije, gdje ces ono izvoditi na 0-0.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
Za zeru bolji rezultat nego u derbiju. Igra čak i lošija nego u subotu. Katastrofa.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Fala ti Leao sto nismo uzeli 3 boda u ovoj utakmici
Tomori odigrao dobro nazad

Tomori odigrao dobro nazad
danas deff.nismo srece imali, malo vise koncentracije u napadu dva razlike bi bilo za nas, ovako krompir....
E Boze sacuvaj, samo reci da se salis?celikmilan je napisao/la: ↑19 sep 2023, 20:45Za zeru bolji rezultat nego u derbiju. Igra čak i lošija nego u subotu. Katastrofa.
- muha milanez
- Kontakt:
Mučnina od ovakve utakmice dođe.
Na kraju umalo 0-1.
Opet Mike i povreda
Florenci isto kakva tetka
Na kraju umalo 0-1.
Opet Mike i povreda

Florenci isto kakva tetka

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Zbog onog poteza bi meni Leao za vikend završio na klupi
Il Club più titolato al mondo!
-
- Kontakt:
Newcastle otvoren sa svih strana. Nismo dali gol. Maignan povreda. Jedino što valja je jedan bod. Katastrofa.ronaldo99 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 20:49E Boze sacuvaj, samo reci da se salis?celikmilan je napisao/la: ↑19 sep 2023, 20:45Za zeru bolji rezultat nego u derbiju. Igra čak i lošija nego u subotu. Katastrofa.
- Beduin
- Kontakt:
Ne salim se, nego se nismo skontali.
Morao je mijenjati Calabriu, Kalulu nije u rosteru (mada je upitno i tad da li bi ga ubacio), ali Florenzi ti uopste ne treba u klubu, zauzima samo mjesto u timu i prima plati. To sam potencirao jos za vrijeme transfer roka, da ga se rijese.
A vrati moje postove, ili ih se sjecas, sta sam pisao o Newcastle-u i kako ce biti igrati protiv njih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Evo necu vise... a ni manje
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- nextterrain
- Kontakt:
Odlicno postavljena taktika, nadigrali su Newcastle u svakom segmentu, medjutim ostaje zal kako nisu uspjeli dati barem jedan gol. A imali su prilika i prilika. Izrazito glup potez Leoa.
Zasluzili su pobijediti, medjutim nisu uspjeli. Nadam se da im se ovo neće odbiti o glavu.
Florenzi je odigrao vrlo dobro kao i Musah s klupe. Tijjani je isto bio dobar, samo mi je zao sto nije izbacio Girouda, bio je ocajan cijelu utakmicu
Zasluzili su pobijediti, medjutim nisu uspjeli. Nadam se da im se ovo neće odbiti o glavu.
Florenzi je odigrao vrlo dobro kao i Musah s klupe. Tijjani je isto bio dobar, samo mi je zao sto nije izbacio Girouda, bio je ocajan cijelu utakmicu
-
- Kontakt:
Abate i Ibrahimovic novi trenerski duo na klupi Milana od novembra
Samo niko ne spominje da je Chuk bio puno bolji i agilniji od Pulisica, meni Pulisic jednostavno nije za krilo, Chuk tu mora igrati
- Romagnoli13
- Kontakt:
Jarane nakon katastrofe u subotu ja sam bio uvjeren da večeras neće odigrati dobro. Ali su me demantovali. Samo je gol falio i to je sve. Ekipu koja je lani bila u top4 u Engleskoj si smjestio u 16erac i nisam im dozvolio šansu. Odličan golman ih je spasio poraza.
Mali Musah odličan. Ne plaši se krenuti sa loptom naprijed niti ići 1na1.
Nema se šta zamjeriti ćelavcu. Jedino da je on umjesto naših igrača ugurao loptu u gol.
Za mene pozitivna predstava nakon derbija. Očekujem da će u subotu sve ove promašaje naplatiti Veroni.
Mali Musah odličan. Ne plaši se krenuti sa loptom naprijed niti ići 1na1.
Nema se šta zamjeriti ćelavcu. Jedino da je on umjesto naših igrača ugurao loptu u gol.
Za mene pozitivna predstava nakon derbija. Očekujem da će u subotu sve ove promašaje naplatiti Veroni.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.