Valjal ti ova sredina terena, sta velis?
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Odlicna postavka Piolia, nece se to ovdje pomenuti
zahvaliti se Leaou sto je i dalje 0-0 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
14-1 u pokušajima sve govori. Ali ovakvi mečevi na kraju završe 0-1 za ekipu koja ima jednu ozbiljnu priliku
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vidovita Dzemila....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Chuk vrlo dobar. Još uvijek pomalo "stidljiv" ali dosta trči i rasterećuje Leao-a. I obavlja korektno defanzivne zadatke.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
oni tipični englezi, mi tipično nemamo akcije da valja. Samo solaža, pa dok imaju snage. Medjutim , zapanjuje kolika je razlika u vršenju presinga, strašno. Molim Boga da proigra neko od ovih krila i da keširaju Leao-a. Da si mi iz oka kanuo ja ne mogu one qurcobolje i zajebavanja. Ovo veceras je bezobrazno, i ne mislim samo na onaj pokušaj pete. Mene stid da Žironja mora par puta pratiti njegovog igrača do 16erca.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Samo da nam ne uvale kakav gol jer to bi naše dotuklo skroz.
Leao-u bih od plate za ono odbio
Leao-u bih od plate za ono odbio
Predugo ceka za prodor. Nesigurno djeluje nekako u 1 na 1. Pored toga, fina partija za sadRomagnoli13 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 19:38Chuk vrlo dobar. Još uvijek pomalo "stidljiv" ali dosta trči i rasterećuje Leao-a. I obavlja korektno defanzivne zadatke.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Skoro odličan, već bio imao asist da se Leao ne boji udariti glavom loptu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 19:38Chuk vrlo dobar. Još uvijek pomalo "stidljiv" ali dosta trči i rasterećuje Leao-a. I obavlja korektno defanzivne zadatke.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato i kažem pomalo stidljivo ali vrlo dobar opet.AjsKjub je napisao/la: ↑19 sep 2023, 19:44Predugo ceka za prodor. Nesigurno djeluje nekako u 1 na 1. Pored toga, fina partija za sadRomagnoli13 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 19:38Chuk vrlo dobar. Još uvijek pomalo "stidljiv" ali dosta trči i rasterećuje Leao-a. I obavlja korektno defanzivne zadatke.
Cijelo ljeto si nas svakodnevno ubjedjivao da rade super stvari, da imamo povjerenja u upravu, da je Maldini opravdano dobio nogu, da se vidi kako znaju sta treba i da znaju sta rade... Samo kazem.Romagnoli13 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 18:37Cijelo ljeto su imali da dovedu još jednog veznjaka i da sredina ne izgleda ovako u LPa. Ali su zakasnili sa tim ili nisu htjeli. Oslanjaju se na Bennacera koji se vraća tek za 2 mjeseca i to nakon pauze od 7 mjeseci. Divno.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ono smo morali zabiti u prvom poluvremenu. Dosad je trebalo biti bar 2:0. Sada će ići dosta teže jer su se ovi konsolidovali.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nema prokletijeg kluba u pm
Ma to te pitam. Samo jos treba nova povreda Mikea. Noc ti nesretnu jbm
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
E jbi se Mike kao da si od stakla.....
Kad se uspio povrijedit ybt, sad svaki šut protivnika u okvir je gol po običaju.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pocele povrede misica?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.