FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pena, je igrac kojem je samo bitno da ima motiv da igra. Tesko je takvim ljudima da se motivesu da igra protiv igmana tc sreca je samo sto su sad tereni u 70% ekipa dobri, dok on dodje na full spremu napravice se jos koji teren tako da mu ide sve naruku, i druga stvar je novac ( po njegovom dosadasnjem angazmanu igre individualno treniranje izgleda da je sa lovom zadovoljan)plus i sto ima Renea koji je najbolji posle njega, skim se moze druzit a izgleda da su postali i bas dobri haveri.
Takodje on je uvidio da je izabrao dobar tim, iz kojeg se moze lahko prodat, plus uvidio je nakon ovih 6-7 kola da je liga za njega usporeni snimak.. sporo nejacko nekvalitetno, i da ce se moci igrat sa ligom ko sa djecom
Zato, ja da sam MIRVIC odma bi ponudio njemu i Reneu produzetak ugovora..100% sam ubjedjen da nit Rene nit Pena nece produzit ugovor kad im bude ostalo samo 1 godina ugovora.. sto ce nas dovest dotog da odu free na kraju ugovora ili da ih pustimo za 300-500 k€ sto je jos gora varijanta.. Tipovi ko Mamic (nije jedini) najvise love ovakve igrace gdje ce bit vraceni ozivljeni i onda dobije top igraca bez ostete a relativno i plata koju im daju nije nesto strasno za takve klubove..
Tipovi ko Avramovski nisu toliko bitni i nebi im produzavao ugovore gdje bi imali vecu platu nego dosad.. takvim bi igracima cak i smanjio ugovore a stavio bi bonuse na koliko odigrani utakmica assistencija golova i ugovor na 1+1+1
Ako hoce hoce ako nece boze moj, nije tesko nac za lovu koju njemu dajemo igraca slicni kvaliteta cak i ako je 5-10% slabi al bar da je mladji 2-3 godine i da nema neki povrjeda
Takodje on je uvidio da je izabrao dobar tim, iz kojeg se moze lahko prodat, plus uvidio je nakon ovih 6-7 kola da je liga za njega usporeni snimak.. sporo nejacko nekvalitetno, i da ce se moci igrat sa ligom ko sa djecom
Zato, ja da sam MIRVIC odma bi ponudio njemu i Reneu produzetak ugovora..100% sam ubjedjen da nit Rene nit Pena nece produzit ugovor kad im bude ostalo samo 1 godina ugovora.. sto ce nas dovest dotog da odu free na kraju ugovora ili da ih pustimo za 300-500 k€ sto je jos gora varijanta.. Tipovi ko Mamic (nije jedini) najvise love ovakve igrace gdje ce bit vraceni ozivljeni i onda dobije top igraca bez ostete a relativno i plata koju im daju nije nesto strasno za takve klubove..
Tipovi ko Avramovski nisu toliko bitni i nebi im produzavao ugovore gdje bi imali vecu platu nego dosad.. takvim bi igracima cak i smanjio ugovore a stavio bi bonuse na koliko odigrani utakmica assistencija golova i ugovor na 1+1+1
Ako hoce hoce ako nece boze moj, nije tesko nac za lovu koju njemu dajemo igraca slicni kvaliteta cak i ako je 5-10% slabi al bar da je mladji 2-3 godine i da nema neki povrjeda
Igrao je i Ikande u Milanu pa sta bi od njega. Ja ti kazem da je frajer u Tuzli izgledo nezgrapno, lopta se odbijala od njega, bukvalno nije licio na igraca. Sdruge strane protiv Zrinjskog je svaku loptu primio, pravio budale od njihovih igraca itdGalileoGalilei je napisao/la: ↑19 sep 2023, 17:32Lik igrao protiv Reala, ima iskustvo u La Ligi, Engleskoj, igrao u CSKA, Italiji i repki Venecuele i treba ga neko gledati. Jedino je bilo pitanje koliko je ozbiljan u svojim namjerama da povrati karijeru. Sreća pa je tu Renan i što je postao dobar s njim. Kvalitet nikad nije bio upitan.
Svako ko imalo gleda razumbo fudbal, zna da momku treba vremena. Imao je i tu nesreću da u prethodnom klubu, Boavisti, nije mogao igrati jer su imali suspenziju. To ga je dodatno ubilo, dobro je da može i pet minuta trčati.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nego jel majka Rashida Abubakara saznala da joj se sin fudbalom bavi ikad, sad mi pade napamet 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Sve je super i divno,ali nesto se pita i Simon.
Najbolji primjer je Balta…
Najbolji primjer je Balta…
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ne može gori termin, oboje jedino na TVu možeš pogledati
Rahmanović treće kolo zaredom igrač utakmice.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ko li ce na centar u Sirokom?? Nadam se da ce biti jedan od top 7 sudija, samo da ne bude Martinovic, Musa ili neko iz Hrecegovine. Moja neka zelja je Dragan Petrovic ili Ermin Sivac
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ako bude Rcegovac,zaboravi.
Suđenje po naređenju.Trebao bi biti ako ništa neki
pravoslavac oko BL.A ne ko Jelić po sata hodom od
Gabele.
I da hoće da sudi pošteno,ne smije.Valja my sutra svojom
kasabom prosetati,a ujke reze i čekaju.
Suđenje po naređenju.Trebao bi biti ako ništa neki
pravoslavac oko BL.A ne ko Jelić po sata hodom od
Gabele.
I da hoće da sudi pošteno,ne smije.Valja my sutra svojom
kasabom prosetati,a ujke reze i čekaju.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
Ma jok,to je bio termin za Zrinjski subota 20:45.To pise na svim ulaznicama za Zvijezdu ko je uzeo onaj paket.Nisam upratio,mislim da ne nema jos nista preliminarno.Samo da ne bude nesto fazon petak 18-18:30.Nadam se vikend sve poslije 7
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Bitno je ostati neporažen u lištici a onda opet lijepa noć uz 7-8.000 protiv zvijezde i nastavak uspješnog niza do utakmice sa uhljupima
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nema ništa još preliminarno, stavit ću ja odmah kad bude
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma ovaj je, a to se moze vidjeti po svemu, talentom mozda i jedan od najboljih igraca koji je ikad ovdje igrao, mislim da i u reprezentaciji nikad nismo imali takvog igraca, mislim na Penerandu
- napoleon72
- Kontakt:
Ikande bio samo clan Milana, kao i onaj Andrej Modic sto dodje u Zelju. Ili Delac sto je "bio" u Chelseaju. Penaranda ima 60ak utakmica u Primeri, nastupao je i u Seriji A, za reprezentaciju, ni blizu isti slucaj kao Ikande.esprit24 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 18:24Igrao je i Ikande u Milanu pa sta bi od njega. Ja ti kazem da je frajer u Tuzli izgledo nezgrapno, lopta se odbijala od njega, bukvalno nije licio na igraca. Sdruge strane protiv Zrinjskog je svaku loptu primio, pravio budale od njihovih igraca itdGalileoGalilei je napisao/la: ↑19 sep 2023, 17:32Lik igrao protiv Reala, ima iskustvo u La Ligi, Engleskoj, igrao u CSKA, Italiji i repki Venecuele i treba ga neko gledati. Jedino je bilo pitanje koliko je ozbiljan u svojim namjerama da povrati karijeru. Sreća pa je tu Renan i što je postao dobar s njim. Kvalitet nikad nije bio upitan.
Svako ko imalo gleda razumbo fudbal, zna da momku treba vremena. Imao je i tu nesreću da u prethodnom klubu, Boavisti, nije mogao igrati jer su imali suspenziju. To ga je dodatno ubilo, dobro je da može i pet minuta trčati.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Iskreno ja mu ne bi dao da igra na ovim nekim divljim terenima Konjic Doboj i ostalom pogotovo sad ovo Gornji Vakuf jest da mu greba vremena i igre tj.utakmica al da se čovjek ne sjjebe psihički kao u fazonu gdje dođje u pizzdu materinu....čovjek igrao na najboljim svjetskim stadionima sad u jjebenom GV ne može ni na karti pronaći ni Pidro više ne zna gdje jeGalileoGalilei je napisao/la: ↑19 sep 2023, 17:32Lik igrao protiv Reala, ima iskustvo u La Ligi, Engleskoj, igrao u CSKA, Italiji i repki Venecuele i treba ga neko gledati. Jedino je bilo pitanje koliko je ozbiljan u svojim namjerama da povrati karijeru. Sreća pa je tu Renan i što je postao dobar s njim. Kvalitet nikad nije bio upitan.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
jigre.ja i dalje ne mogu da vjerujem da su se i naši složili da je protiv Zrinjskog bilo 8200 i ne znam kakonsu uopšte pristali na to.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nemaš na šta tu pristati

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
E to. Nećemo se ofirati ko uvrijeđene komšinice. Da se razumijemo, ni godišnje a ni online karte se ne skeniraju. Onako od oka, 11-12k je bilo
Bitno je da mi dolazimo na utakmice i dajemo podršku a oni neka pišu qrcu,uz ovakvu igru i zalaganje kao protiv Zrinjskog podrška će biti konstantna i biće lijepo dolaziti na Koševo,crknite dušmani i kvazi novinari i popušite nam ga
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ma nas je cijeli svijet u bordo obojen. Ne znam da li se prije desavalo da na kraju tekme puste himnu. Top!
Samo nastaviti bordo braco, kad vidim onolike redove i guzve srce mi zaigra!
A za ove seratore i dusmane, pa i mi se moramo navici na to. Sve je to normalno kad si daleko najveci klub u drzavi!
Samo nastaviti bordo braco, kad vidim onolike redove i guzve srce mi zaigra!
A za ove seratore i dusmane, pa i mi se moramo navici na to. Sve je to normalno kad si daleko najveci klub u drzavi!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!