FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Puno se informacija danas moglo cuti. Sa 31.12 2023 ukupan dug kluba bi trebao biti cca 4,3 miliona KM, u ovu cifru je uracunat i dug prema poreznoj u iznosi 1,7 miliona KM.
Nesto kontam, ako dug kluba do 31.12 bude kao sto predsjednik govori cca 4,3 miliona KM, to najvjerovatnije znaci da bi imali 2,6 miliona KM duga (prema igracima, dobavljacima, bankama, pozajmice itd) i 1,7 miliona poreznog duga.
Ja kao navijac ne znam da li je predsjednik racunao na novac od evrope koji dolazi krajem godine(plus moguci novac od Amira ako Konya napokon uplati i novac od Caizcoina, jer je to na sudu koliko sam shvatio).
Ono sto smo mogli danas a ovom pressu saznati je to, da do ljeta ne mozemo imati novog generalnog sponzora zbog ugovora sa udruzenjem navijaca i kompanijom Mozzart.
Uskoro ce se osposobiti i poslovni prostori ispod istocne tribine sto ce donijeti klubu dodatne prihode, pa onda nova biletarnica(i online prodaja karti) concept store sa Macronom, pocetak gradnje juzne tribine itd..
Mene prvog nervira to sto smo u ovu sezonu usli sa ovako losim igrackim kadrom, bas puno fula smo napravili, bas lose igrace doveli ali ako ce klub do kraja sezone vratiti vecinu dugova, onda mi nije problem i da halalim ovu sezonu..
Nesto kontam, ako dug kluba do 31.12 bude kao sto predsjednik govori cca 4,3 miliona KM, to najvjerovatnije znaci da bi imali 2,6 miliona KM duga (prema igracima, dobavljacima, bankama, pozajmice itd) i 1,7 miliona poreznog duga.
Ja kao navijac ne znam da li je predsjednik racunao na novac od evrope koji dolazi krajem godine(plus moguci novac od Amira ako Konya napokon uplati i novac od Caizcoina, jer je to na sudu koliko sam shvatio).
Ono sto smo mogli danas a ovom pressu saznati je to, da do ljeta ne mozemo imati novog generalnog sponzora zbog ugovora sa udruzenjem navijaca i kompanijom Mozzart.
Uskoro ce se osposobiti i poslovni prostori ispod istocne tribine sto ce donijeti klubu dodatne prihode, pa onda nova biletarnica(i online prodaja karti) concept store sa Macronom, pocetak gradnje juzne tribine itd..
Mene prvog nervira to sto smo u ovu sezonu usli sa ovako losim igrackim kadrom, bas puno fula smo napravili, bas lose igrace doveli ali ako ce klub do kraja sezone vratiti vecinu dugova, onda mi nije problem i da halalim ovu sezonu..
-
- Kontakt:
Jarane ovo se vec u decenijama mjeri, o kakvim ti godinama pricas?! Ko da te neko pita imas li nesto protiv, suti i pusiJa nemam ništa protiv da ovako nastavimo još dvije godine ako ćemo vratiti dugove, napraviti jug, osposobiti prostore na istoku
Prije 5 godina smo isto govorili, da nam je napraviti poslovne prostore na istoku, urediti fasadu sjevera i zavrsiti jug, pa nek i rezultati ispastaju par godina, od tad ni rezultata, ni infrastrukturnih projekata...
FKŽ !
-
- Kontakt:
Pola od novih nickova sto se predstavljaju kao navijaci zeljeznicara
Su pitari ili su od bivsih struktura simpatizeri
Pametno rade, po prioritetima, samo nek ovako nastave. Jedino sto moraju brze neke stvari odraditi i djelovat, recimo ocit propust je bio sa dresovima, koji su izasli poslije evropskih utakmica, da su izbacili dresove prije prve evropske utakmice prodali bi bar 5x vise. Shop je vise prazan nego pun artiklima, brojeva nema itd. Te stvari mogu i moraju bolje.
🔵⚪
Prije nekoliko dana si dobio dozvolu za psolovne prostore tek. Mozda drugim upravama nije ni bilo u cilju da ganjaju to. Nisu plate bile redovne, a ne nesto vise. Ovi projekti sto su najavljeni su odlicna stvar.
-
- Kontakt:
Prije 5 godina smo se lagali, kao sto i sad lazemo. Ko nema rezultat, bice otjeran prije ili kasnije. Sve ostalo je sekundarno. Dzaba sve lekcije, kad ljudi nisu sazrili u glavama.
Za upravu, a i sam klub, bi najbolje bilo da se potpuno ogluse na glas javnosti. Jedino na Jugu postoji svijest, i to se misljenje treba uvazavati, ovo ostalo je manje-vise horor. Generalno kao narod smo neobrazovani i glupi ko qrac, a mislimo da sve znamo. Losa kombinacija.
Za upravu, a i sam klub, bi najbolje bilo da se potpuno ogluse na glas javnosti. Jedino na Jugu postoji svijest, i to se misljenje treba uvazavati, ovo ostalo je manje-vise horor. Generalno kao narod smo neobrazovani i glupi ko qrac, a mislimo da sve znamo. Losa kombinacija.
1921
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ima život da posvetim, da sam napustiš ovaj forum papčino raspala.Viking1921 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:41Pola od novih nickova sto se predstavljaju kao navijaci zeljeznicara
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Znam ja to sve, ali uvijek ista prica, eto upravo to sto si ti napisao se isto pisalo prije 5-6 godina, i nista se nije promijenilo od tad, yebiga
FKŽ !
Sacekajmo kraj sezone da vidimo obecanja. Bice to dobro.TeaM87 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:53Znam ja to sve, ali uvijek ista prica, eto upravo to sto si ti napisao se isto pisalo prije 5-6 godina, i nista se nije promijenilo od tad, yebiga
Dosao kamatar sa lutvom i sve zajebao, to svi dobro znaju, ali ne mogu dusmani prici ni blizu koliko god pokusali, mogu po fb samo pisati.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:47Prije 5 godina smo se lagali, kao sto i sad lazemo. Ko nema rezultat, bice otjeran prije ili kasnije. Sve ostalo je sekundarno. Dzaba sve lekcije, kad ljudi nisu sazrili u glavama.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Sami se pronalaze.MrAmarOsim je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:50Ima život da posvetim, da sam napustiš ovaj forum papčino raspala.Viking1921 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:41Pola od novih nickova sto se predstavljaju kao navijaci zeljeznicara
Vidi da ne trolam temu , javi mi se u pp da ti dam kontakt da me otjeras.
Zaboravili mu danas dati cvaju za ovo botovanje, javi se evo dacemo ti kolega i ja po cenera.Viking1921 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 17:36Sami se pronalaze.MrAmarOsim je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:50Ima život da posvetim, da sam napustiš ovaj forum papčino raspala.Viking1921 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:41Pola od novih nickova sto se predstavljaju kao navijaci zeljeznicara
Vidi da ne trolam temu , javi mi se u pp da ti dam kontakt da me otjeras.
Fk Željezničar.
Koliko sam do sad halalio sezona mogu i ovu. U sustini ako kako mozemo izboriti Europu i ove sezone bilo bi vrhunski, a ako ne bude idemo dalje.Brkooo je napisao/la: ↑19 sep 2023, 16:21Puno se informacija danas moglo cuti. Sa 31.12 2023 ukupan dug kluba bi trebao biti cca 4,3 miliona KM, u ovu cifru je uracunat i dug prema poreznoj u iznosi 1,7 miliona KM.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Euro-kvalifikacije ako ne izbore, bilo bi fino ostavke da podnesu svi pa ćemo vidjet dalje...
Ma haj meni je sve to uredu al hajmo biti realni da nije bilo europe grcali bi u dugovima opet. Isto vazi i za sljedecu godinu ako ove ne uzmemo europu.
Necemo se ugasiti ali cemo ostati nivo sredine lige i necemo se izvuci iz dugova. Ja bih najradije volio da mi ne ovisimo o sportskim rezultatima i da nam uprava donese pare u klub ali ocigledno je iz ove konferencije koja je slamka spasa da oni pare nece donijeti a daj boze da cemo kroz sportski dio izboriti europu i unijeti bar neke pare u klub.
Postalo je malo dosadno da svake godine imamo akciju za spas kluba ili bilo kakvu akciju gdje cemo mi navijaci davati pare. Nije problem dati nego je problem sto se nista sem toga ne radi.
Ne kazem da ima boljih niti da su ovi dobri, samo sam iznio svoje misljenje koje je za mene realno sagledavanje ove situacije.
Necemo se ugasiti ali cemo ostati nivo sredine lige i necemo se izvuci iz dugova. Ja bih najradije volio da mi ne ovisimo o sportskim rezultatima i da nam uprava donese pare u klub ali ocigledno je iz ove konferencije koja je slamka spasa da oni pare nece donijeti a daj boze da cemo kroz sportski dio izboriti europu i unijeti bar neke pare u klub.
Postalo je malo dosadno da svake godine imamo akciju za spas kluba ili bilo kakvu akciju gdje cemo mi navijaci davati pare. Nije problem dati nego je problem sto se nista sem toga ne radi.
Ne kazem da ima boljih niti da su ovi dobri, samo sam iznio svoje misljenje koje je za mene realno sagledavanje ove situacije.
Izvinite na upadu ali postali ste žrtve vlastite imovine.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
E cuj jedino na jugu postoji svijest ahhahha daj ba mnoge boli **** za napredak kluba licne interese stavljaju ispred kluba sto posto
Braca jug koliko valja
Toliko i ne valja i steti klubu
Volim jug ali to je istina
Poceli su me svi nervirat od uprave do papana sto jebu majke s tribina
Nodi ce se povuc skorz na skroz ne mogu vise pola zivota sam proveo tamo i tu smo gdje smo bili prije 25 godina
Nismo se pomakli ni milimetar osim izgradnje istoka
To je sve
Braca jug koliko valja
Toliko i ne valja i steti klubu
Volim jug ali to je istina
Poceli su me svi nervirat od uprave do papana sto jebu majke s tribina
Nodi ce se povuc skorz na skroz ne mogu vise pola zivota sam proveo tamo i tu smo gdje smo bili prije 25 godina
Nismo se pomakli ni milimetar osim izgradnje istoka
To je sve
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
STa bi od onog krila kojeg su svi spominjali, hajd sad kad je propalo bar recite o kome je rijec bilo 

- MocMahale444
Nego da nas neJma trebalo bi nas izmisliti.
Sve to ide ko u hamide ali brzinom kornjace.
Kupit cu ti šarenu lažu.
Sve to ide ko u hamide ali brzinom kornjace.
Kupit cu ti šarenu lažu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.