Lollipop.
Gitara ****!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da, to je bila najjaca pjesma tad, vrtila se k'o luda, on je onda pokreno taj val, onda je i T.I. izdo ono whatever you like, Young Jeezy Put on itd. pa je Wayne jedno 5 godina bio na svakoj pjesmi. Slusa on Nirvanu, Gunse sve, ali ne vole ga plaho u black community jer je rekao da nije nikad osjetio rasizam. Je.bte vratio me 15 godina, sjecam se te svake pjesme kad je izlazila
Gucci svake sedmice izbaci nesto dobroalemsa je napisao/la: ↑19 sep 2023, 03:10Da, to je bila najjaca pjesma tad, vrtila se k'o luda, on je onda pokreno taj val, onda je i T.I. izdo ono whatever you like, Young Jeezy Put on itd. pa je Wayne jedno 5 godina bio na svakoj pjesmi. Slusa on Nirvanu, Gunse sve, ali ne vole ga plaho u black community jer je rekao da nije nikad osjetio rasizam. Je.bte vratio me 15 godina, sjecam se te svake pjesme kad je izlazila![]()
Kanye West podero
Ma Gucci je vazda deroTekashi je napisao/la: ↑19 sep 2023, 03:24Gucci svake sedmice izbaci nesto dobroalemsa je napisao/la: ↑19 sep 2023, 03:10Da, to je bila najjaca pjesma tad, vrtila se k'o luda, on je onda pokreno taj val, onda je i T.I. izdo ono whatever you like, Young Jeezy Put on itd. pa je Wayne jedno 5 godina bio na svakoj pjesmi. Slusa on Nirvanu, Gunse sve, ali ne vole ga plaho u black community jer je rekao da nije nikad osjetio rasizam. Je.bte vratio me 15 godina, sjecam se te svake pjesme kad je izlazila![]()
[media]h
Kanye West podero![]()
https://www.yo
Obozavam.
Legenda.alemsa je napisao/la: ↑19 sep 2023, 03:33Ma Gucci je vazda deroTekashi je napisao/la: ↑19 sep 2023, 03:24Gucci svake sedmice izbaci nesto dobroalemsa je napisao/la: ↑19 sep 2023, 03:10
Da, to je bila najjaca pjesma tad, vrtila se k'o luda, on je onda pokreno taj val, onda je i T.I. izdo ono whatever you like, Young Jeezy Put on itd. pa je Wayne jedno 5 godina bio na svakoj pjesmi. Slusa on Nirvanu, Gunse sve, ali ne vole ga plaho u black community jer je rekao da nije nikad osjetio rasizam. Je.bte vratio me 15 godina, sjecam se te svake pjesme kad je izlazila![]()
[media]h
Kanye West podero![]()
https://www.yo
Obozavam.
Ovaj cijeli album je fire, neprestajno sam ga sluso kad je izaso
8 minuta przenja, jos u autu kad pustis sve se trese
Ovo znad je sjajno
I dalje je najbolji reper.alemsa je napisao/la: ↑19 sep 2023, 03:58Ma Eminemu je bilo bolje da je karijeru zavrsio 2006-e, do tad je bio beton, kasnije i u privatnom zivotu je valjda imo frku, ali sve smece. Kad se sjetim jebte krsjem 90ih, pola Sarajeva ofarbali glave u plavo, Eminem ispisano na svakom zidu, tramvajima itd. Dodjem ovamo izadje the eminem show, pidero, tad je bio i najjaci na svijetu.
Trenutno? 21 savage, all time meni Tupac, Eminem je bio beton jebga odrasto sam s njegovim albumima, ovo poslije meni je bilo bezze, mozda rapGod da je bio ok. A dobro da je i Tupac osto ziv, mozda bio pravio smece 2000ih, ko zna, ovako se ne zna, za ovog se zna jebga.Tekashi je napisao/la: ↑19 sep 2023, 04:03I dalje je najbolji reper.alemsa je napisao/la: ↑19 sep 2023, 03:58Ma Eminemu je bilo bolje da je karijeru zavrsio 2006-e, do tad je bio beton, kasnije i u privatnom zivotu je valjda imo frku, ali sve smece. Kad se sjetim jebte krsjem 90ih, pola Sarajeva ofarbali glave u plavo, Eminem ispisano na svakom zidu, tramvajima itd. Dodjem ovamo izadje the eminem show, pidero, tad je bio i najjaci na svijetu.
Znam da crnce to jako boli, ali jbg.
[media]httpsia]
6:22
D12?alemsa je napisao/la: ↑19 sep 2023, 04:18Trenutno? 21 savage, all time meni Tupac, Eminem je bio beton jebga odrasto sam s njegovim albumima, ovo poslje meni je bilo bezze, mozda rapGod da je bio ok. A dobro da je i Tupac osto ziv, mozda bio pravio smece 2000ih, ko zna, ovako se ne zna, za ovog se zna jebga.Tekashi je napisao/la: ↑19 sep 2023, 04:03I dalje je najbolji reper.alemsa je napisao/la: ↑19 sep 2023, 03:58Ma Eminemu je bilo bolje da je karijeru zavrsio 2006-e, do tad je bio beton, kasnije i u privatnom zivotu je valjda imo frku, ali sve smece. Kad se sjetim jebte krsjem 90ih, pola Sarajeva ofarbali glave u plavo, Eminem ispisano na svakom zidu, tramvajima itd. Dodjem ovamo izadje the eminem show, pidero, tad je bio i najjaci na svijetu.
Znam da crnce to jako boli, ali jbg.
[media]httpsia]
6:22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.