Bogami mi nije jasno kako ljude sve to toliko interesuje, a istovremeno se čude što im se samo to servira. Fascinantna država.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vojvodina je najjasniji primjer velikosrpskog licemjerstva. Nikad nije bila dio bilo koje srpske države do prije 100-injak godina a Srbi su je demografskim oportunizmom okupirali baš kao i Albanci Kosovo. Ako je Kosovo srce Srbije, Vojvodina je srce Madjarsketuzlak1987 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 17:49Popis u Vojvodini 1941. 35% Srba 570 hiljada. 1948.tri godine nakon rata 51% 850 hiljada. Do sedamdesetih 60%.
Sve dovedeni Crnogorci i Krajisnici koji nisu iz Vojvodine.
Kosovo muslimani 75% 1921 godine. 1948. Albanci 70%.
Al nije to nikad bilo tako malo vec je vrsen pritisak. Na terenu je to uvijek bilo 90%.
Mislis po Dodinom zakonuKristijan je napisao/la: ↑18 sep 2023, 19:00Udaljavas ih godinama. Tacno znas ko prosipa fasizam po forumu.
Ovaj moderator rio ti dopusta to, a brise komentare srpskih forumasa.
Odredite se jednom ili ima politike ili nema.
Nema veceg fasizma od tema o Premijer ligi Bih.
Da ima kakvog reda mnogi bi mogli i krivicno odgovarati.
Hefta pauzeBosniaBoston je napisao/la: ↑18 sep 2023, 18:52Vojvodina je najjasniji primjer velikosrpskog licemjerstva. Nikad nije bila dio bilo koje srpske države do prije 100-injak godina a Srbi su je demografskim oportunizmom okupirali baš kao i Albanci Kosovo. Ako je Kosovo srce Srbije, Vojvodina je srce Madjarsketuzlak1987 je napisao/la: ↑18 sep 2023, 17:49Popis u Vojvodini 1941. 35% Srba 570 hiljada. 1948.tri godine nakon rata 51% 850 hiljada. Do sedamdesetih 60%.
Sve dovedeni Crnogorci i Krajisnici koji nisu iz Vojvodine.
Kosovo muslimani 75% 1921 godine. 1948. Albanci 70%.
Al nije to nikad bilo tako malo vec je vrsen pritisak. Na terenu je to uvijek bilo 90%.
Ti si ukino ćirilično pismo na forumu,dosta od tebe.admin je napisao/la: ↑18 sep 2023, 20:12E Kakva bolest, mozel forumas imati zastavu Srbije kao avatar. Dozovite se malo, gori ste od onih koje optuzujete za nacizam.
Nije valjda da ocekujete da ja ovdje zabranim pristup ljudima iz Srbije? Pa imate ih na bascasriji gomilu u svakom trenutku. Bujrum, tu bitku povedi te sami, nastocajte ih odmah jer govore ekavicu I imaju 4S na pasosu, a mene popustite
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 16 gostiju.