Barca se nesto zagrijala bila, ali sipak

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nije se bila zagrijala Barca, nego katalonski SportLos_Blanos2 je napisao/la:Jese Rodriguez (17) veliki talenat R.Madrid Cantere, buducnost bijelih i Spanije.
Barca se nesto zagrijala bila, ali sipakpotpisao je novi ugovor sa RMCF do 2014, a ako neko zeli da ga kupi klauzula mu je sada 30 mill eura
Iduce sezone bi mogao da udje u 1tim..
[youtube][/youtube]
Sa sigurnoscu mogu tvrdit sa je Thiago doktor za sve vase talenteLos_Blanos2 je napisao/la:Kakav Thiago, crni Nulito, takvih ima u Canteri na svakom mijestu po 2, RMCF najvise izbaci igraca po klubovima u PD, istina, ne samo Getafe![]()
Ehhh dase samo Barca zagrijala, te licno vodja Wenger, njegovi skauti se motali oko trening kampa "La Fabrice"
Buraz, neke osnovne cinjenice...Thiago, Nolito (dobro on je najstariji sa 24 god.),Bartra,Fontas,Romeu,Muniesa,Dos Santos itd...ti momci su 4-to plasirani tim Secunde u konkurenciji mnogo iskusniji i starijih timova.Los_Blanos2 je napisao/la:Kakav Thiago, crni Nulito, takvih ima u Canteri na svakom mijestu po 2, RMCF najvise izbaci igraca po klubovima u PD, istina, ali ne samo Getafe, Valencija bise ubila za Jese![]()
Ehhh dase samo Barca zagrijala, te licno vodja Wenger, njegovi skauti se motali oko trening kampa "La Fabrice"stas kad nema engleza da zna igrati nogomet, pa Arsenal samo francuze tj.crnce, spanjolce dovodi u svoj omladinski pogon..omrsio se jednoc pa eto ga samo visi u Spaniji
xaviesta je napisao/la:Sa sigurnoscu mogu tvrdit sa je Thiago doktor za sve vase talenteLos_Blanos2 je napisao/la:Kakav Thiago, crni Nulito, takvih ima u Canteri na svakom mijestu po 2, RMCF najvise izbaci igraca po klubovima u PD, istina, ne samo Getafe![]()
Ehhh dase samo Barca zagrijala, te licno vodja Wenger, njegovi skauti se motali oko trening kampa "La Fabrice"Nego, vama bi najbolje bilo da Sarabiu,Moratu i ostale posaljete u Manchester pa ih kupite za par godina
Onaj po broju postignutih golova u debitantskoj sezoni i jeste srušioLos_Blanos2 je napisao/la:xaviesta je napisao/la:Sa sigurnoscu mogu tvrdit sa je Thiago doktor za sve vase talenteLos_Blanos2 je napisao/la:Kakav Thiago, crni Nulito, takvih ima u Canteri na svakom mijestu po 2, RMCF najvise izbaci igraca po klubovima u PD, istina, ne samo Getafe![]()
Ehhh dase samo Barca zagrijala, te licno vodja Wenger, njegovi skauti se motali oko trening kampa "La Fabrice"Nego, vama bi najbolje bilo da Sarabiu,Moratu i ostale posaljete u Manchester pa ih kupite za par godina
![]()
Da kao katalonac Bojan Krikic, bilo je prica dace srusiti Raulov rekord u PD![]()
To za ManU i kupovinu govoris iz iskustva G.Pique, a on je bio jedan period u R.Zaragosi :
Jesu dobri su ovu prvu sezonu u 2ligi, mada ima jos puno do kraja a ni 10,11, 12 mijesto im nije dalekoizzo je napisao/la:Buraz, neke osnovne cinjenice...Thiago, Nolito (dobro on je najstariji sa 24 god.),Bartra,Fontas,Romeu,Muniesa,Dos Santos itd...ti momci su 4-to plasirani tim Secunde u konkurenciji mnogo iskusniji i starijih timova.Los_Blanos2 je napisao/la:Kakav Thiago, crni Nulito, takvih ima u Canteri na svakom mijestu po 2, RMCF najvise izbaci igraca po klubovima u PD, istina, ali ne samo Getafe, Valencija bise ubila za Jese![]()
Ehhh dase samo Barca zagrijala, te licno vodja Wenger, njegovi skauti se motali oko trening kampa "La Fabrice"stas kad nema engleza da zna igrati nogomet, pa Arsenal samo francuze tj.crnce, spanjolce dovodi u svoj omladinski pogon..omrsio se jednoc pa eto ga samo visi u Spaniji
A Thiago je najvaca mlada nada Španije sigurno.
Ma Mourinho na čelu, mislim da ne bi trebalo biti problema što se tiče Lyona, pa naravno da je bolje da su 2 španska predstavnika, malo da Barcu olakšamo u borbi protiv "NBA" klubovaAndres je napisao/la:edan je razlog zasto bi voli vidjeti Real u 4 finalu to su 2 spanska predstavnika...
Volio bi da bude dobra utakmica ali da pokazete da ste bolji ,a ne nekako na silu da prodjete...Bolji ste 10 puta uz to napomena da im ne igra jedan od najvaznijih igraca a to je Bastos !
Peh nad pehovima bi bio 4 finale Barca-Real !Toxicity je napisao/la:Ma Mourinho na čelu, mislim da ne bi trebalo biti problema što se tiče Lyona, pa naravno da je bolje da su 2 španska predstavnika, malo da Barcu olakšamo u borbi protiv "NBA" klubovaAndres je napisao/la:edan je razlog zasto bi voli vidjeti Real u 4 finalu to su 2 spanska predstavnika...
Volio bi da bude dobra utakmica ali da pokazete da ste bolji ,a ne nekako na silu da prodjete...Bolji ste 10 puta uz to napomena da im ne igra jedan od najvaznijih igraca a to je Bastos !
Mislim da ne moze da se izvuce klub iz iste drzave u cetvrtfinaluAndres je napisao/la:Peh nad pehovima bi bio 4 finale Barca-Real !Toxicity je napisao/la:Ma Mourinho na čelu, mislim da ne bi trebalo biti problema što se tiče Lyona, pa naravno da je bolje da su 2 španska predstavnika, malo da Barcu olakšamo u borbi protiv "NBA" klubovaAndres je napisao/la:edan je razlog zasto bi voli vidjeti Real u 4 finalu to su 2 spanska predstavnika...
A tamo United - Shaktar
Chelsea - Schalke
nebi me cudilo da tako bude
Moželosmi je napisao/la:Mislim da ne moze da se izvuce klub iz iste drzave u cetvrtfinaluAndres je napisao/la:Peh nad pehovima bi bio 4 finale Barca-Real !Toxicity je napisao/la: Ma Mourinho na čelu, mislim da ne bi trebalo biti problema što se tiče Lyona, pa naravno da je bolje da su 2 španska predstavnika, malo da Barcu olakšamo u borbi protiv "NBA" klubova
A tamo United - Shaktar
Chelsea - Schalke
nebi me cudilo da tako bude
Može iz iste države, prošle godine u četvrtfinalu su igrali Lyon i Bordeaux ako se ne varam.. Tako da postoje šanse da se sretnu Real i Barca u četvrtfinalu...losmi je napisao/la: Mislim da ne moze da se izvuce klub iz iste drzave u cetvrtfinalu
Raulu je to nocna mora, mozda jedino sam sebi da ga dadne..LBJ MVP je napisao/la:Ja sanjam o Schalkeu u LP.Odigramo neriješeno prvu u goostima i na ESB Raul zabije gol u zadnjoj minuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.