FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Beća ne dobija priliku, a Turanjin dobija, a Beća sigurno zna zabiti gol, dok ovaj jad, ne može zabiti gol za godinu dana
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Da se razumijemo, ni jedan ni drugi nisu kvalitet za Želju. Taman da je 100. puta naš. Al' da je nepravda da ovaj Rok Elsner dobija konstantno minute, a Beća skroz otpisan, nepravda je.
Pa oni treniaju svaki dan, valjda trener i struka vide performans i statistiku svakog igraca na treningu. To je valjda osnov pri odredjivanju igraca, kako prvih 11, tako i onih koji dobiju sansu tokom utakmice.
Ono sto sam ja vidio je da Basic nema bas povjerenja u mlade igrace.
-
- Kontakt:
Ne znam ni kako bi imao povjerenje kad su nam u21 igrace najgori dio ekipe. Kojeg god da ubacis, zayebao si seVeteranSA je napisao/la: ↑17 sep 2023, 19:04Pa oni treniaju svaki dan, valjda trener i struka vide performans i statistiku svakog igraca na treningu. To je valjda osnov pri odredjivanju igraca, kako prvih 11, tako i onih koji dobiju sansu tokom utakmice.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne mislim na te momke, nego ove mladje koji ne dobijaju sansu nikako. Daj im 20 minuta, bolje njima nego Gasalu ili laznom brazilcu, ako me razumijes. Svi U 21 su promaseni kod nas. Na zalost.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A gle cuda Gosk tim mladima dao da igraju na Grbavici, i da nas izdominiraju.
Mislim da je vakat i nama da pustimo mladjima.
-
- Kontakt:
Stavi Amoaha desno Drlju lijevo, ne valja ne zna Drljo lijevo. Stavi obrnuto ne valja. Stavi Gasala ne valja ni to. Ko ce nama ugoditi. Stilic nije mogao po ovom terenu igrati tek se oporavio od povrede, a da Turanjanin ne treba vise dobijati priliku ne treba. Dok je i Krpic takodjer zasluzio kritiku, nekada je ono zmireci zabijao i oni ziceri se ne smiju fulati.avalPacidoroP je napisao/la: ↑17 sep 2023, 18:52Bašiću još jednom ako staviš Drlju, a napraviš izmjenu Ćosić a ubaciš Turaljanina, sekunde mi neće biti žao ako dobiješ otkaz. Jer biti dobar trener, što jesi, a budalama praviti nas svaku utakmicu, gdje svako živ vidi da Drljo je izgubljen slučaj, a izlaskom Ćosića mi totalno padamo energetski je čisto provociranje navijača.
Ok, razumijem ja da Ćosić nije još uvijek spreman za 90.minuta, ali pored oporavljenog Štilića i registrovanog Al Jabera, ubaciti onu protuhu je baš drsko prema navijačima koji kisnu 90.minuta, al' ne prestaju sa podrškom.
Amoah ako ubrzo ne počne igrati na svojoj poziciji, on će biti izgubljen slučaj garantovano. Psihički nije dobar nikako, uništit će ga ovo guranje na lijevu stranu.
-
- Kontakt:
Ispasti necemo, ima i gorih od nas. Na evropske ambicije mozemo zaboraviti sa ovakvim rosterom. Pratiti u ostatku sezone cisto rekreativno i bez ikakvih ocekivanja. Valjda se tim nekad rekuperira, a klub nekad konsoliduje. Uprava je nesposobna da namakne bilo kakve ozbiljnije finansije, al bar ne zavaljuju klub u dugove. Klub prezivljava zahvaljujuci navijacima i to dovoljno govori o sposobnostima ljudi koji vode klub.
Pročepit će negdje.
- MocMahale444
Basic jeste dobar takticar, ima on trenerskog znanja ali poceo je izmisljati toplu vodu. Moju podrsku jos ima.
Ne znam samo zasto forsira Drlju, onog izgubljenog Turanjanina.
Igracima izmislja pozicije a npr Galic je katastrofa i naravno logicno bi bilo Galic klupa tu Ovcina.
Jok on klupirao Jasara i tu poziciju Ovcini dao.
Cosic luta po terenu nikakve koristi.
Aco poslije Drlje ima najvise gresaka. Star ko Grcka.
Haracic na kasiku minute.
Basicu dohavizaj se.
Igracima izmislja pozicije a npr Galic je katastrofa i naravno logicno bi bilo Galic klupa tu Ovcina.
Basicu dohavizaj se.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
A ko ce ti igrati umjesto Drlje? Gasal?MocMahale444 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 20:16Basic jeste dobar takticar, ima on trenerskog znanja ali poceo je izmisljati toplu vodu. Moju podrsku jos ima.
Basicu dohavizaj se.
Ko ce ti igrati od prve na toj poziciji Cosica?
Ko ce igrati umjesto Ace?
Haracic nigdje veze, dobija i od prve da igra.
- MocMahale444
Koliko puta je dobio da igra od prve Haracic?plavi033 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 20:27A ko ce ti igrati umjesto Drlje? Gasal?MocMahale444 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 20:16Basic jeste dobar takticar, ima on trenerskog znanja ali poceo je izmisljati toplu vodu. Moju podrsku jos ima.
Basicu dohavizaj se.
Umjesto Ace evo npr Drina ili Dubackic jer Acino je proslo.
Umjesto Drlje neka igra golman Mulalic odradit ce bolji posao.
- LegendaIvica
- Kontakt:
- MocMahale444
Pa 99% foruma i socijalnih medija spominje kako Drina treba dobit otpisnicu, a kao sad je u redu. Kakav Dubackic, onu jednu sto je krenuo od prve je odmah skrivio gol, fakticki nije sad nesto los ali ova trojica su bolja od njeg.MocMahale444 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 20:33Koliko puta je dobio da igra od prve Haracic?plavi033 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 20:27A ko ce ti igrati umjesto Drlje? Gasal?MocMahale444 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 20:16Basic jeste dobar takticar, ima on trenerskog znanja ali poceo je izmisljati toplu vodu. Moju podrsku jos ima.
Basicu dohavizaj se.
Umjesto Ace evo npr Drina ili Dubackic jer Acino je proslo.
Umjesto Drlje neka igra golman Mulalic odradit ce bolji posao.
Odmah se vidi kako su neki pametovali po forumu za ovo novo pojacanje u odbrani, kao ne treba nam, a sad naglo nam niko ne valja u odbrani.
Pa Haracic ne moze igrat od prve umjesto Krpica, to bi svima trebalo bit jasno. Jednostavno je Krpa kompletniji igrač i bolji.
Ne moze igrat bilo ko jer nam treba u21 umjesto Drlje.
- MocMahale444
Ziv bio a gdje sam ja ili bilo ko napisao da Haracic treba igrati od prve umjesto Krpica?
Nemoj da okreces i mlatis praznu slamu.
Budi realan i samo priznaj sebi koliko ti je omiljeni igrac Acika napravio gresaka.
Zezas za to da Drljo treba igrati cijelu tekmu i upropastiti svaku akciju, svaki dodir s loptom katastrofa.
Necu se ja ovdje raspravljati kao da ti bajagi branis Basica a ja ga kudim, jok
Budi realan i samo priznaj sebi koliko ti je omiljeni igrac Acika napravio gresaka.
Zezas za to da Drljo treba igrati cijelu tekmu i upropastiti svaku akciju, svaki dodir s loptom katastrofa.
Necu se ja ovdje raspravljati kao da ti bajagi branis Basica a ja ga kudim, jok

Pa pitaš me koliko je puta Haracic igrao od početka, a onda me pitaš gdje si ti rekao da on treba igrat od početkaMocMahale444 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:26Ziv bio a gdje sam ja ili bilo ko napisao da Haracic treba igrati od prve umjesto Krpica?
Necu se ja ovdje raspravljati kao da ti bajagi branis Basica a ja ga kudim, jok![]()

Ja nemam 'najdrazeg', ili omiljenog igrača, a svi štoperi su griješili, mozda je Coca najmanje.
Pa mora ti citavu utakmicu bit neko u21, sad da li ce to bit Gasal, Drljo ili Drina , svi su u par deka.
- MocMahale444
Ti si se nadovezao na moj post gdje pise Haracic na kasiku minute. (Nije se odnosilo da igra sam u vrhu napada vec s Krpicem)plavi033 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:30Pa pitaš me koliko je puta Haracic igrao od početka, a onda me pitaš gdje si ti rekao da on treba igrat od početkaMocMahale444 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 21:26Ziv bio a gdje sam ja ili bilo ko napisao da Haracic treba igrati od prve umjesto Krpica?
Necu se ja ovdje raspravljati kao da ti bajagi branis Basica a ja ga kudim, jok![]()
![]()
![]()
Ja nemam 'najdrazeg', ili omiljenog igrača, a svi štoperi su griješili, mozda je Coca najmanje.
Pa mora ti citavu utakmicu bit neko u21, sad da li ce to bit Gasal, Drljo ili Drina , svi su u par deka.

Gdje ces Krpica napolje pa jedini se bori i ore teren da izbori loptu.
Ovo se odnosi na Drlju i Turanjanina, oko kolutaš naš.
E nisam znao da citavu utakmicu treba igrati jedan igrac u21

Nista protiv Ace ali lik je u godinama i trostruko vise greski je napravio od Drine. Drina barem nekad zna povuci loptu prema naprijed a Aco ko kornjaca.
Alpa kralju, neka te sa rajom, pusti ovu balavurdiju neotesanu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- gegenpressing
- Kontakt:
Meni ne ide u glavu,da se riješimo Hajdara i Dženisa a da dovedemo Bibera i Turanjanina,umjesto da idemo na bolje opcije mi doveli gore.Kako to objasniti.
Brohra ribo se...