Serie A

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Ko će biti prvak Italije za sezonu 2023/2024?

Anketa je završila: 23 dec 2023, 07:43.

1. Napoli
7
9%
2. Inter
21
26%
3. Milan
26
32%
4. Juventus
17
21%
5. Roma
8
10%
6. Lazio
2
2%
7. neko drugi
1
1%

Ukupno glasova: 82

AjsKjub
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la AjsKjub » 17 sep 2023, 11:11

Da, i? Pioli je ret.ard koji nakon 20ak tekmi ne moze shvatiti da ga Inzaghi uzima na istu foru. Nece ni u uzvratu biti nista drugacije. Inzaghi ce prosuti vise bodova, Garcia ce sje.bat napoli a juve je tu svejedno da uleti kao 4, mozda 3. Evo da se ponovim opet nakon tekme.
Milan ide do druge zvjezdice ove sez
Unico amore sei!
❤️🖤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 sep 2023, 11:11

Ma ne kažem ja da nije bilo onih koji su tako pisali al ne moze se reci da je većina. Anketa ko anketa, uglavnom ljudi glasaju navijački, a kao sto neko reče vjerujem da ima Juventina koji su glasali za Milan samo da ne glasaju za vas :)
Ja lično nisam ni glasao.
Il Club più titolato al mondo!

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 17 sep 2023, 11:36

muxa je napisao/la:
17 sep 2023, 11:11
Ma ne kažem ja da nije bilo onih koji su tako pisali al ne moze se reci da je većina. Anketa ko anketa, uglavnom ljudi glasaju navijački, a kao sto neko reče vjerujem da ima Juventina koji su glasali za Milan samo da ne glasaju za vas :)
Ja lično nisam ni glasao.
Zar ima juventina koji bi pored svog kluba, glasali za neki drugi? Pa da sam navijač Rome, glasao bi za Romu. Da sam Chini, za Lazio naravno :mrgreen:

Milan je previše mijenjao da bi se sve uklopilo ove sezone. Top 4 bi za njih trebao biti sasvim OK usojeh, uz uslov da zadrže sve igrače, i uigraju nove. Slijedeće sezone bi bili opasni pretendenti. Iako sve je moguće. Sezona tek počela. Juventus počeo dobro, ali na krilima Chiesine i Dušanove dobre forme. Jedna, dvije povrede i sve pada u vodu. Inter sada djeluje kao prvi favorit, ali jel Inzaghi ikad bio prvak. Njegovo epsko upropaštavanje pretprošle sezone u decembru-januaru se prelahko zaboravlja. Da ne zaboravimo da jedino Juve ima luksuz da se priprema za svaku utakmicu kao da je finale, stoga, sasvim navijačka prognoza je da će Juve biti prvak. Ali maj/juni je daleko, a jedan skandal (Pogba) je već potresao klub i ove sezone, tako da je i Top 4 upitno :D

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2023, 12:54

Rosson3r je napisao/la:
17 sep 2023, 03:14
ne da niste jaci nego ste slabiji od Milana
Da nije smiješno bilo bi žalosno.

Zato će se u šestoj u nizu uživati jednako kao i u onoj prvoj.

Da podsjetimo još jednom:
Od 2012. Milan ima samo 6 pobjeda protiv Intera. Inter ih samo 5 ima u 2023. godini odnosno 6 pobjeda u zadnjih 17 mjeseci. 18 od 2012.

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 17 sep 2023, 13:17

Slabij smo vi ste jaci i eto ako ce vam bit lakse neka bude tako

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 sep 2023, 13:25

SiamoNoi je napisao/la:
17 sep 2023, 12:54
Od 2012. Milan ima samo 6 pobjeda protiv Intera. Inter ih samo 5 ima u 2023. godini odnosno 6 pobjeda u zadnjih 17 mjeseci. 18 od 2012.
Svaka ekipa ima neku ekipu koja joj ne leži, naša je nesreća da je nama to naš gradski i najveći rival (pogotovo u eri inzaghi-pioli).
Da se razumijemo,poraz boli i sramota me je lično,sramotni su i ti podaci za međusobni omjer u protekloj godini i više.
Trenutno ste bolji za klasu najmanje.
Niste ni toliko superiorniji od nas u takmicarskom smislu koliko se pokusava predstaviti,jer od te 2012. koju si uzeo za mjeru,imate jednak broj titula kao i mi u ligi.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 sep 2023, 13:35

Ne treba vise ni igrati ligu. Dodijeliti pehare.🤡
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 sep 2023, 14:05

Stvarno rogobatna statistika iz perspektive Milana.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 17 sep 2023, 14:15

Inter je za klasu bolja i kvalitetnija ekipa od Milana,kod sinterista bi svaki igrač bio prvotimac u Milanu,kod crvenih bi Maignan,Theo i Leao bili standardni kod sintera

Da imamo boljeg trenera mislim da bi borba bila izmedju nas i sintera,ovako sinter uzima
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 17 sep 2023, 14:20

Najjače od svega je što neki Milanisti i dalje slijepi pored očiju, pa kažu tu smo negdje, hahaha.. A Interov peti stoper, jači nego njihov najbolji, Interov peti veznjak jači nego njihov najbolji... To vam je realnost.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 sep 2023, 14:22

Konsultant is on fire :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 17 sep 2023, 15:27

Cuj ovog, slavi se 4. kolo :kuknjava: brate slavi se historijsko gazenje u najvecem gradskom derbiju na svijetu

Niko od interista titulu i ne spominje
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 17 sep 2023, 15:43

Ako sam dobro pobrao zadnjih 100ak postova, interisti ne pominju titulu, milanisti ne pominju titulu, napoli se rasuo svakako, roma i lazio su svakako samo saljivi element kada je prica o tituli u pitanju....znaci Juventus jedini legitiman kandidat. :rol:
Ali, ipak, allegri kaze dobro je ako ovako nastavimo mozemo mozda do 4. Mjesta, bice guzva.

Helem niko ne zeli titulu najaviti....pihhh

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 17 sep 2023, 15:55

Ma mislim da je svima jasno da je Inter prvi favorit za titulu, kako prije pocetka sezone tako i sad. Juventus blisko uz njih

Vise sam se nadovezo na ove glupe komentare, kao sta slavite pobjedu niste osvojili titulu. Ili Pogbin klaunski komentar da pehar treba dodijelit jer eto Interisti se usudjuju slavit pobjedu

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 sep 2023, 16:00

arminz je napisao/la:
17 sep 2023, 15:27
Niko od interista titulu i ne spominje
Točno. Svatko iole realan će reći i da Inter uopće nije glavni favorit za naslov nego su to dopingirani lopovi koji bi stvarno epski trebali fejlati još jednom da ostanu bez titule u ovoj situaciji gdje će odigrati značajno manje utakmica. Da su zamijenili Vlahovića za glupavog Lukakua kao što se pričalo i upucali se u nogu onda bi to druga priča bila...
TheTruth34 je napisao/la:
17 sep 2023, 14:20
Najjače od svega je što neki Milanisti i dalje slijepi pored očiju, pa kažu tu smo negdje, hahaha.. A Interov peti stoper, jači nego njihov najbolji, Interov peti veznjak jači nego njihov najbolji... To vam je realnost.

Pa nije uzalud pjesma: "Milanista chiacchierone quanta fantasia che hai..."

Doslovno savršenog opis prosječnog Milaniste.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 sep 2023, 16:13

arminz je napisao/la:
17 sep 2023, 15:55
Ma mislim da je svima jasno da je Inter prvi favorit za titulu, kako prije pocetka sezone tako i sad. Juventus blisko uz njih

Vise sam se nadovezo na ove glupe komentare, kao sta slavite pobjedu niste osvojili titulu. Ili Pogbin klaunski komentar da pehar treba dodijelit jer eto Interisti se usudjuju slavit pobjedu
Previse je Pogba iznad tebe da bi ti tek tako shvatio, moj komentar cak je više protiv Milanista koji su se vec predali i poceli tražiti alibije. Imaju najsiri i najtalentovaniji roster u ligi, najbolji mercato i sega mi je kako su se predali nakon 4 kola. Niti ce inter biti ovako dobar konstantno, a niti ce milan biti ovako tanak.
Juventus i favorit broj 2 ne može u rečenicu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 17 sep 2023, 16:17, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 17 sep 2023, 16:13

I dosta važna činjenica je da ovo Inter nije kupio ljetos neke igrače i odjednom proigrao, Inter je proigrao početkom 2023. godine i od tada samo napreduju u svakom smislu a finale CL protiv City-ja bilo kulminacija dobrog rada Inzaghija, Inter je tu pokazao da nije u pitanju sreća ili slučajnost nego kvalitet i, prije svega, uigranost. Inzaghi je uivjek znao postaviti dobru igru ali nikad nije imao izbalansiranu ekipu da su kvalitetni igrači na svim pozicijama kao što sada ima i ovo je rezultat toga. Mislim da Inter neće imati problema ni da konstantno pobjeđuje "male utakmice" jer ima veliku širinu, Inzaghi ima luksu da odmara Barellu, Lautara, Bastonija, Dimarca... i da intenzitet ništa ne padne. Prioritet treba biti 2 zvjezdica a u CL koliko se uspije dogurat (proći grupu je sasvim dovoljno, eventualno 1/4 finale)
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 17 sep 2023, 16:26

Pogba je napisao/la:
17 sep 2023, 16:13
arminz je napisao/la:
17 sep 2023, 15:55

Previse je Pogba iznad tebe da bi ti tek tako shvatio, moj komentar cak je više protiv Milanista koji su se vec predali i poceli tražiti alibije. Imaju najsiri i najtalentovaniji roster u ligi, najbolji mercato i sega mi je kako su se predali nakon 4 kola. Niti ce inter biti ovako dobar konstantno, a niti ce milan biti ovako tanak.
Juventus i favorit broj 2 ne može u rečenicu.
Izvinjavam se na pogrešnom tumačenju vašeg posta, o najveći forumski znalče.

Inter definitivno ima najsiri roster, a vrlo vjerovatno i najtalentovaniji.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 17 sep 2023, 16:30

arminz je napisao/la:
17 sep 2023, 16:26
I ja čitam 2x i ne vjerujem da je neko napisao da Milan ima najširi roster, ajd o talentovanosti bi se dalo raspravljat ali kad je širina u pitanju tu je Inter broj 1. pa onda prazno mjesto pa ostali
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 17 sep 2023, 17:08

Biscione je napisao/la:
17 sep 2023, 16:30
arminz je napisao/la:
17 sep 2023, 16:26
I ja čitam 2x i ne vjerujem da je neko napisao da Milan ima najširi roster, ajd o talentovanosti bi se dalo raspravljat ali kad je širina u pitanju tu je Inter broj 1. pa onda prazno mjesto pa ostali
Znaci napravis 5 izmjena i jos ti ostanu na klupi Pavard, Sanchez, Cuadrado, Sensi i Klaassen

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.