Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Formula 1
statement win za sainza doktorski odradjeno sve
Vrhunski od Sainza.
Posebno ovo na kraju kad je usporavanjem namjerno uvukao Landa i 2 Merca u međusobnu borbu.. inače bi bio sitting duck.

Posebno ovo na kraju kad je usporavanjem namjerno uvukao Landa i 2 Merca u međusobnu borbu.. inače bi bio sitting duck.
The saddest thing in life is wasted talent.
- majestic24
- Kontakt:
Bravo sainzu...takticki savrseno.
Garantujem da ovo nije taktika ferarija nego njega
Garantujem da ovo nije taktika ferarija nego njega
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Da je Hamilton bio umjesto Russela pobjedio bi.
Odlična strategija Mercedesa
Odlična strategija Mercedesa
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Zamalo Leklera da uzme Maksmilijan
imao je 16 sekundi prednosti
Svaka čast Sajncu i Norisu strašna vožnja obojice

Svaka čast Sajncu i Norisu strašna vožnja obojice

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Mogu misliti kakav bi haos ovdje bio da je Max imao sreće sa SC.
Bravo za Sainza, bravo za Norrisa. Russell izgorio u želji da dobije.
Bravo za Sainza, bravo za Norrisa. Russell izgorio u želji da dobije.
Smaras.Donnie Darko je napisao/la: ↑17 sep 2023, 15:51Kakav doktorat Sainza danas. Najbolja vožnja nekog od vozača Ferrarija još od Alonsa prije 10 godina. Leclerc ovo ne može.
Ferrari je lud ako im ikad više padne na pamet da se igraju Leclerca u ulozi prvog vozača.
Izgleda jos boli karanje Vettelovog supka.
Jedan grad, jedna ljubav!
Leclerc je ubleha
Vettel nije dobro vozio na nekim trkama za FER, Kimi također na Cotti, Leclerc u Monzi kad je uzeo i tako dalje i tako dalje.
Donnie Darko - kopija očajnog trolovanja Justina.
Leclerc bi ovdje imao šta tražit da su ga prvo pustili na čist zrak u prvoj fazi utrke na softu, zatim da su ga uveli u boks kad je bio VSC.
Rekao bih da je on poslije Russella najviše izgubio. Lažni goat najsretniji vozač ikad. I kad vozi bezveznu utrku dođe do P3.
Bravo za Norrisa. Doktorska vožnja Sainza. Drugačije nije moglo.
Neka se prekinuo niz smarača iz Red Bulla. Određeni forumaši su vidim na aparatima što Nizozemac nije vezao i 11 pobjedu zaredom. Vole F1 a uživaju u monotoniji.. Vidjet ćemo šta Suzuka donosi. Očekujem opet jak Ferrari, da pokuša parirati Red Bullu.
Leclerc bi ovdje imao šta tražit da su ga prvo pustili na čist zrak u prvoj fazi utrke na softu, zatim da su ga uveli u boks kad je bio VSC.
Rekao bih da je on poslije Russella najviše izgubio. Lažni goat najsretniji vozač ikad. I kad vozi bezveznu utrku dođe do P3.
Neka se prekinuo niz smarača iz Red Bulla. Određeni forumaši su vidim na aparatima što Nizozemac nije vezao i 11 pobjedu zaredom. Vole F1 a uživaju u monotoniji.. Vidjet ćemo šta Suzuka donosi. Očekujem opet jak Ferrari, da pokuša parirati Red Bullu.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Leclerc je bolji vozač od Sainza, zar ima neko ko to ne vidi
Sainz
Lawson
Ferrari nije imao više guma, zato i nisu mogli u box ići.

Lawson

Ferrari nije imao više guma, zato i nisu mogli u box ići.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
daKennyKFCLofton je napisao/la: ↑17 sep 2023, 15:27Hahahah....uzima ovo Mercedes ljudi.
Pa vidjeli smo razliku između novog harda i 20 krugova starog harda kada su Verstappena lagano prestigli svi a još veća je razlika novog mediuma Russela i Hamiltona u odnosu na ovaj 25 krugova stari hard Sainza,Norrisa i Leclerca.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- BosniaBoston
- Kontakt:
Brži je ali racecraft i inteligencija je debelo na strani Sainza, uopšte nije velika razlika
Lawson odličan, dobar damage limitation RBa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Svaka čast Sainzu na strategiji da uvuče Norrisa u DRS i drži ga tu. Inače bi popušili obojica.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Max skinuo +18 Lecu za 4 kruga.
Šteta za bolid, ko po ledu - do Suzuke sad da se potvrdi šampionat konstruktora.
Leclercu sad bolid nije po mjeri koliko je Sainzu, mislim da je evidentno koliko " hemija" izmedju Leclerca i Ferrarija ne postoji.
Da hoće kako RB potjerati Checa i napasti Leclerca. Ne bi ostali vidjeli pobjede čitavu sezonu.
Šteta za bolid, ko po ledu - do Suzuke sad da se potvrdi šampionat konstruktora.
Leclercu sad bolid nije po mjeri koliko je Sainzu, mislim da je evidentno koliko " hemija" izmedju Leclerca i Ferrarija ne postoji.
Da hoće kako RB potjerati Checa i napasti Leclerca. Ne bi ostali vidjeli pobjede čitavu sezonu.
-
- Kontakt:
IceTea je napisao/la: ↑17 sep 2023, 15:58daKennyKFCLofton je napisao/la: ↑17 sep 2023, 15:27Hahahah....uzima ovo Mercedes ljudi.
Pa vidjeli smo razliku između novog harda i 20 krugova starog harda kada su Verstappena lagano prestigli svi a još veća je razlika novog mediuma Russela i Hamiltona u odnosu na ovaj 25 krugova stari hard Sainza,Norrisa i Leclerca.
Spasila ga ciganska taktika i Norris ih, inače bi Sainz završio kao treći 5 sec iza Hamiltona
-
- Kontakt:
Jest mi drago sto se Russell slupa, dugo vremena nije niko odvratniji bio u F1
1. Pogledaj zaostakak Leklera na kraju. Zasto recimo nije mogao Landa pratiti, pa se braniti drs-om od Mercedesa?IceTea je napisao/la: ↑17 sep 2023, 15:56Vettel nije dobro vozio na nekim trkama za FER, Kimi također na Cotti, Leclerc u Monzi kad je uzeo i tako dalje i tako dalje.
2. Lekler bi imao sta traziti, da su ga pustili, a Hamilton najsretniji? A sta bi strucnjace bilo da je recino Mercedes pustio Hamiltona ispred? Hladno bi pobijedio. Ovo je utrka gdje sam mozac ne moze previse uraditi u cistim uslovima. Vozis i drzis poziciju.
Sainc, Noris, Mercedes

Svaka cast i Mercedesu na karakteru. Pokusali su na sve ili nista. Na kraju su izgubili, ali morali su pokusati.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
GOATAA23 je napisao/la: ↑17 sep 2023, 15:59Max skinuo +18 Lecu za 4 kruga.
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.