Ne određuju navijaci kolike ce vas doci na tribinu.Dirk je napisao/la:Prebroj buraz i doci ces do te cifre ,ali razumijemo mi vas jer bi u tom smislu bilo vise nas nego vasih u kopufukara87 je napisao/la:
Evo kao sto mozete izracunati ovdje moze stati oko 600 do 650 gostujucih navijaca...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Al saltcityattack je moj idol.
Jesi li siguran da bi bilo vise vas nego nas u Subotu ? Mislim da cete se ugodno iznenaditi kad nas vidite na Sjeveru
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I vi sad to opravdavate i nasladjujete se zbog toga!? Stvarno ne kontam u cemu je tu fol?? Umjesto da u tome sto ce doci oko 500 ili vise gostujucih navijaca nadjete motiv da se i vas okupi sto vise, vama drago sto vasa uprava ovako postupa!? stvarno ne kontam poentu.
-
- Kontakt:
Mislim da je razlog za toliko dozvoljenih navijaca proslogodisnji incident
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Svaka cast vama,dali nam citavu tribinu,nasih bilo 1.500,sve proslo bez ikakvih problema,Banovici imaju uslovniji stadion od Tuzle, i vise zasluzujete da igrate premijer ligu od ovih tuzlakaLjumani_Banovici je napisao/la:i recite da vam nije bilo najbolje u Banovicima ... imali ste 3000 mjesta ..![]()

Na ovu tribinu ne moze stati vise od 200 ljudi, zar ne vidite !?
Cuj ovog misli da je sve to zbog proslo godisnjih nereda, oj majko smiluj mu se,
pa i prosli puta ste ista njasra pravili ...
Svaka cast Banovicima , gospoda za vas sve u toj Tz ...
Kako vas nije stid , samo da mi je znati, meni licno kad dodju gostujuci navijaci na jug,
pa makar to bilo 20 sokolova, drago mi bude, a gledaj vas, likujete sto je ovako,
Pa nemojte se brinuti za to, opet cete biti naglasani i da nas 200 dodje ...
Vidim okupljate i stariju raju, cestitam, to se desava kada dolaze veliki timovi, samo naprijed

Cuj ovog misli da je sve to zbog proslo godisnjih nereda, oj majko smiluj mu se,
Kako vas nije stid , samo da mi je znati, meni licno kad dodju gostujuci navijaci na jug,
pa makar to bilo 20 sokolova, drago mi bude, a gledaj vas, likujete sto je ovako,
Vidim okupljate i stariju raju, cestitam, to se desava kada dolaze veliki timovi, samo naprijed

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Nantess je napisao/la:Na ovu tribinu ne moze stati vise od 200 ljudi, zar ne vidite !?![]()

sta vi hocete bunili ste se kad ste bili tamo na parkingu

i nemojte zaboraviti da se fino ponasate da se nebi historija ponovila

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Vidi se da si izasao iz TZ nekad prije par godina, moze bit do Makarske, al dobro tako je kako je !!TZ_BoY je napisao/la:Nantess je napisao/la:Na ovu tribinu ne moze stati vise od 200 ljudi, zar ne vidite !?![]()
Vidim okupljate i stariju raju, cestitam, to se desava kada dolaze veliki timovi, samo naprijed![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta vi hocete bunili ste se kad ste bili tamo na parkingusta jos hocete imate svoj dio tibine ako je 200 onda je 200 i kraj price.... svakako cete gledati nekih 50 - setak minuta potopa sarajeva
![]()
![]()
![]()
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Kakva historija,jel cobaneTZ_BoY je napisao/la:Nantess je napisao/la:Na ovu tribinu ne moze stati vise od 200 ljudi, zar ne vidite !?![]()
Vidim okupljate i stariju raju, cestitam, to se desava kada dolaze veliki timovi, samo naprijed![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta vi hocete bunili ste se kad ste bili tamo na parkingusta jos hocete imate svoj dio tibine ako je 200 onda je 200 i kraj price.... svakako cete gledati nekih 50 - setak minuta potopa sarajeva
![]()
![]()
![]()

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ljumani_Banovici je napisao/la:i recite da vam nije bilo najbolje u Banovicima ... imali ste 3000 mjesta ..![]()
velika je razlika kod vas dati 3000 mjesta i kod nas ...pa dacemo i mi vama ljumani 3000 mjesta, jer i nece biti publike tamo protiv vas izuzev na sjeveru...protiv Sarajeva dati 3000 mjesta u Tuzli stvarno je presmjesno cuti...prvo kod vas ne postoje mogucnosti da dodje do navijackih sukoba, dok je vamo skroz drugacija slika.
Pa eto ima 600 sjedecih mjesta, stim da moze se to nagurat jos 50 ljudi ovako i ne vidim razloga za kukanje...vazda nezadovoljno nesto ne kontam stvarno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:i recite da vam nije bilo najbolje u Banovicima ... imali ste 3000 mjesta ..![]()
velika je razlika kod vas dati 3000 mjesta i kod nas ...pa dacemo i mi vama ljumani 3000 mjesta, jer i nece biti publike tamo protiv vas izuzev na sjeveru...protiv Sarajeva dati 3000 mjesta u Tuzli stvarno je presmjesno cuti...prvo kod vas ne postoje mogucnosti da dodje do navijackih sukoba, dok je vamo skroz drugacija slika.
Pa eto ima 600 sjedecih mjesta, stim da moze se to nagurat jos 50 ljudi ovako i ne vidim razloga za kukanje...vazda nezadovoljno nesto ne kontam stvarno
Svaka cast Banovicanima,ovako se ugoscuju gostujuci navijaci

- SaltCityAttack
- Kontakt:
klub koji i nema svoju navijacku skupinu moze vam to pruziti svakako i naravno imaju dvije tribine... sta to njima prestavlja dodjeliti vam onaj dio tribine?....da si ti na Tusnju i ti bi nama dao 3000 mjesta?....vi u Banovice mozete doci i neorganizovano i nenajavljeno, dok u Tuzlu.Zenicu.Mostar ,Banja Luku ides drugacije
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
budi iskren od kad vi niste navijacka skupina,nema vas godinama stvarno daj mi neke argumente,postavi slike npr sa vasih zadnjih 20 gostovanja stvarno je smijesno za sad uopste da se spominjete kao neka skupina nekad ste mozda bili to vise niste,ne zivi se od historije mada i ona nije bila nista spektakularna,ovdje vidim raduju se sto smo na parkingu bili pa toga bi se djecace svako normalan stidio jer ti je to olicenje i ponos tvog grada to nije za pohvalu vec za zaljenje,al i time smo pokazali nasu ljubav! iskreno ja nebi ni isao,a kad bi ovdje dosli ako bi se najavilo 50 navijaca dao bi im 20 stolica i pustio 20 ljudi,svi ovi njihovi postovi gdje spominju nas na igralistu,onda neku historiju tj kamenjanje koje je licno presmjesno tog se svega svaki normalan navijac stidi al opet kazem time se samo pokazuje navijacka kultura p.s ovo djecace se ne odnosi na tebe vec na gornje postove ovog balavcaSaltCityAttack je napisao/la:klub koji i nema svoju navijacku skupinu moze vam to pruziti svakako i naravno imaju dvije tribine... sta to njima prestavlja dodjeliti vam onaj dio tribine?....da si ti na Tusnju i ti bi nama dao 3000 mjesta?....vi u Banovice mozete doci i neorganizovano i nenajavljeno, dok u Tuzlu.Zenicu.Mostar ,Banja Luku ides drugacije
- SaltCityAttack
- Kontakt:
idu nasi momci na gostovanja, samo ne u onom broju koji se ocekuje i to se zna zbog cega odkad je nastao bojkot zbog tribine i mi smo ti kome se ne svidja ovo stanje oko stadiona i mi smi najvise bili ugrozeni, pa cak vise i od gostujucih navijaca.....bez obzira sto nas nije bilo zadnje dvije godine u vecem broju, ali opet u ovim utkamicama je skroz drugacije...uvjek imas onih koga boli kita za utkamicu vec za neke druge stvari koji cine ovu utkamicu to i sam znas....i mi smo svoj povratak najavili cim bude u mogucnosti, da se koristi sjeverna tribina i s obzirom da se ne vrse nikakvi radovi do proljeca, tako da se moze u ovom trenutku koristiti i naravno navijaci se polahko vracaju, tako da je to sad skroz druga slika u to ces se uvjeriti...
Posto ne volim pisati na tudjim temama, ja vas pozdravljam
Posto ne volim pisati na tudjim temama, ja vas pozdravljam
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Malo uključite mozak ! Ne radi se o broju sjedećih mjesta, taj broj je dovoljan, već se radi o tome da uprava Slobode neda više od 200 navijača Sarajeva na tribinu na koju može stati 600 njih minimalno ! Shvataš li sada ? Itekako ima razloga za nezadovoljstvo !SaltCityAttack je napisao/la:Ljumani_Banovici je napisao/la:i recite da vam nije bilo najbolje u Banovicima ... imali ste 3000 mjesta ..![]()
Moderacija:
Mislim da je covjek sve rekao i kraj price niti hz niti fukare nisu krive za to,krivi su raznorazni ''strucnjaci'' u klubovima i policiji.Zamolio bih vas da ne raspravljate vise o ovome na ovom forumu jer je protiv pravila,i biti cete banovani bez upozorenja,a i vase kolege sa tribine koje se bave raznim stvarima oko organizovanja odlaska u tz,kao i kolege sa ozbiljnijih navijackih foruma vasih grupa bi se zacrvenili,i razbjesnili zbog rasprave koju vodite na ne navijackom forumu!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
http://fksinfo.com/np-1309-Kupite_DVD_u ... _UNFKS.htm
Ovo ko nema u svojoj arhivi nek se rokne i nek se ne smatra navijacem ! Stvarno vrhunski uradjeno i profesionalno , ajmo navijaci kupite svi sebi jedna primjerak !
Ovo ko nema u svojoj arhivi nek se rokne i nek se ne smatra navijacem ! Stvarno vrhunski uradjeno i profesionalno , ajmo navijaci kupite svi sebi jedna primjerak !
-
- Kontakt:
Sto je formance reko...broj od 600 stolica za nas je sasvim dovoljan,taman tolko raje bi i trebalo doci....
PROBLEM JE U TOME STO VI GOVORITE KAKO CETE PUSTIT SAMO 200 NAVIJACA U PROSTOR ZA 600 NAVIJACA A TO JE RAZLOG NEZADOVOLJSTVA!!!
PROBLEM JE U TOME STO VI GOVORITE KAKO CETE PUSTIT SAMO 200 NAVIJACA U PROSTOR ZA 600 NAVIJACA A TO JE RAZLOG NEZADOVOLJSTVA!!!
apsolvirali smo da ogradjena zona ima 600 stolica,kontate li zasto smo nezadovoljni ?
PRAVILNIK O BEZBJEDNOSTI NA MEĐUNARODNIM UTAKMICAMA I UTAKMICAMA SAVEZNIH LIGA
NS/FS BIH http://www.nfsbih.ba/pdf/bezbjednost.pdf
Član 10.
Svaki klub-organizator utakmice dužan je na zahtjev kluba-gosta obezbjediti najmanje 5% ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i bezbjednoj zoni.
Ukoliko odvojena zona zauzima i više od 5% ukupnog kapaciteta stadiona, gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta
Nista jos nije sigurno mozda se i nece ici, a onda bi na tapetu dosla uprava FKS koja nije nista uradila za nas da budemo bezbjedni dole i da nam obezbjede veci broj mjesta 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ja bina grani sjedio ako treba samo da ovi nasi pobjede majke mi 

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ i 30 gostiju.