AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Razumijem da se izgubi, al izgubit 4:1 a kobejagi se boris za titulu.
Mislim i ovaj rezultat nije realan, zasluzio je Inter pobjedu, ali ne sa ovom razlikom, jer stanje na terenu je bilo drugacije.
Mislim i ovaj rezultat nije realan, zasluzio je Inter pobjedu, ali ne sa ovom razlikom, jer stanje na terenu je bilo drugacije.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nek ti nisi, zivio ti meni

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kakav marketo takva utakmica, takva ce i sezona biti....al nismo zasluzili ovakav poraz....to deff
- Romagnoli13
- Kontakt:
Užasna partija odbrane prije svih. Previsok rezultat. Još jedan blam Piolija. Nema vremena za tugovanje. Za 3 dana je možda i važniji meč. Nadam se da će izvući neke pouke iz ovog defanzivnog užasa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kazem ja na pocetku odmah vidis da bi mogli primiti 3 , al eto primismo 4, kakvi levati **** ih Inter
Najjace mi je kad kaze neko nije realan rezultat, eto reqlno ke bilo da ih pobjedimo
Theo glup ko qurac pravi faul gdje loptq ide van 16 i nikakve opasnosti nema
Najjace mi je kad kaze neko nije realan rezultat, eto reqlno ke bilo da ih pobjedimo
Theo glup ko qurac pravi faul gdje loptq ide van 16 i nikakve opasnosti nema
Nista novo kod Piolija. Brukao se on i prosle sezone protiv Sassuola i slicnih. Sve je ovo krenulo od prosle utakmice kad na vrijeme nije izvadio Tomoria.
Ali ono sto fali ovoj ekipi je razbijac na poziciji defanzivnog veznog. Krunic nije to.
Ali ono sto fali ovoj ekipi je razbijac na poziciji defanzivnog veznog. Krunic nije to.
Doveli kamion veznih i ofanzivaca, a ćelavi debil zadovoljan sa odbranom. Bravo glupane. Ne zna se ko je gori. Remont odbrane mora biti ovdje, kao i napad što je bio. Puno škarta.
-
- Kontakt:
Bolje da je Caldara igrao.
Celavac (nova uprava) je doveo sebi igrace koje je htio. Inzaghi vodi i pravi 3 izmjene u 60-oj minuti, osvezava ekipu ali nas mentalni patuljak ceka. I onda uvese Florezia i cetnika. Grdne rane...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Al koliko je Inzaghi jaci trener pokazuje cinjenica da recimo Darmian i Miki izgledaju u ovom sistemu kao WC igraci, a o Hakanu da ne pricam
Bastoni, Acerbi i Darmian talijani brale moj kakvi Tomoriji Thiawi pizde materine
Bastoni, Acerbi i Darmian talijani brale moj kakvi Tomoriji Thiawi pizde materine
Bilo koga

Uzimajući u obzir statistiku protiv komšija od kad nam je Pioli trener jedino čemu sam se nadao je da ne bude ubjedljiv poraz. Na kraju ni to nisu u stanju ispostovati. Treba biti iskren pa reci da je Inter trenutno 2 dimenzije iznad ostalih timova u Italiji. Ljudi imaju sistem,zna se ko gdje se kreće u svakom momentu. Da ne govorim o voljnom momentu. Lautaro kod 4:1 vrši presing kao da mu gol za života treba.
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Pioli outttt
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Fazon je sto nemamo ni bilo koga, Tomori i Kalulu out, ostali smo na ovom sto imamo.muxa je napisao/la: ↑16 sep 2023, 19:49Bilo koga
Uzimajući u obzir statistiku protiv komšija od kad nam je Pioli trener jedino čemu sam se nadao je da ne bude ubjedljiv poraz. Na kraju ni to nisu u stanju ispostovati. Treba biti iskren pa reci da je Inter trenutno 2 dimenzije iznad ostalih timova u Italiji. Ljudi imaju sistem,zna se ko gdje se kreće u svakom momentu. Da ne govorim o voljnom momentu. Lautaro kod 4:1 vrši presing kao da mu gol za života treba.
Inter puno jaca momcad od nas, to je nas par i pisalo, ali demantovase nas, kazu da smo fantastican prelazni rok uradili, mozda i jesmo ofanzivno, ali sve nazad je ostalo otvoreno, ali jbg kasno je sad pametan biti.
Evo i petarde, bgm sramota sve im ybem.
Fratessi, Thuram? slucajnost ili ne
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 16 sep 2023, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Uručite mu otkaz odmah večeras!!! Goni ga više u 3 pm!!! Bruka i sramota!!!
A Boze ti sacuvaj, daj mu otkaz dovedi Nagelsmana dok je jos slobodan
Grande Pioli
De Zerbi danas s Brightonom tukao Manchu 3:1 a ovaj s jacom ekipom se bruka protiv gradskog rivala

- Romagnoli13
- Kontakt:
Za ovo se otkaz dobija, 5 minuta poslije meča. Svaku šansu su ljudi iskoristili, možda jednu da su promašili. Dok Milan nije imao tri ozbiljne situacije pred golom Intera.
Kao što smo već govorili Rade ne može biti štit ispred odbrane, samo da je to neko Pioliju rekao prije 4 sedmice dok je mercato trajao.
Vidimo se za 3 dana.
Kao što smo već govorili Rade ne može biti štit ispred odbrane, samo da je to neko Pioliju rekao prije 4 sedmice dok je mercato trajao.
Vidimo se za 3 dana.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Cijelu tekmu igramo sa 2 u zadnjoj liniji dok su bekovi kvazi def. vezni protiv ekipe koja te uvijek uzme na kontre. Pioli i njegove 2 mozdane, mozda ni toliko. Hvala gov.naru, slaviti cu tvoj odlazak vise nego skudeto.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Bravo Geri Kardinale, daj nam jos kakvi otucaka 

Opet Thiaw, ne zna gdje da trci i koji prostor da pokrije a iz aviona se vidi da Fratesi utrcava i da ce njemu lopta.
Prvi izbor na stoperu trebaju biti Kalulu i Tomori.
Prvi izbor na stoperu trebaju biti Kalulu i Tomori.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.