Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Otac debil, mama kuravela... Teska porodicna idila. 

- VensanKasel
- Kontakt:
Dokaz da je Kale Gospodar vremena

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Vidim ja da bi se ti rado skrasio kod gospodje mame,igraj na kartu da si za nju piletina ako vec nemas paraIceTea je napisao/la: ↑16 sep 2023, 14:48Pa dobro mora se žena opet skrasit, nema ni tu ništa loše. Neće ostatak života sama provest, kćerka će svaka na svoju stranu. Ne smijem ni zamisliti koliko poruka dnevno dobije od kojekakvih starohana na instagramu. Meni ne djeluje da se eksponira iskreno.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 13:35Ona je skupila pratioce preko Dzejle, kao i druge dvije kcerke. Da je ne zanima javnost i slava, valjda bi zakljucala profil i prihvatala samo osobe koje poznaje. Isto kao sto joj je i muž (bivši) uradioIceTea je napisao/la: ↑16 sep 2023, 12:47
Pa ne mjeri se popularnost po broju pratilaca na insta. Nije više ni to neki čimbenik jer danas možeš kupit pratioce. Mislim da je 10€ oko 5.000 pratilaca, što raste broj raste i cijena..Zato i nemam više to njesra, kad svaka umisli da je važna i bitna, a izgleda kao fazan.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Yebem li im majku islamističku čuj ne daju porodici ubijene iranke da obilježe godišnjicu njenog ubistva. Pa vješat vas treba na trgu
Ma samo nešto nabrzaka, ništa ozbilja.L-Train je napisao/la: ↑16 sep 2023, 16:16Vidim ja da bi se ti rado skrasio kod gospodje mame,igraj na kartu da si za nju piletina ako vec nemas paraIceTea je napisao/la: ↑16 sep 2023, 14:48Pa dobro mora se žena opet skrasit, nema ni tu ništa loše. Neće ostatak života sama provest, kćerka će svaka na svoju stranu. Ne smijem ni zamisliti koliko poruka dnevno dobije od kojekakvih starohana na instagramu. Meni ne djeluje da se eksponira iskreno.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 13:35
Ona je skupila pratioce preko Dzejle, kao i druge dvije kcerke. Da je ne zanima javnost i slava, valjda bi zakljucala profil i prihvatala samo osobe koje poznaje. Isto kao sto joj je i muž (bivši) uradio![]()

Treba probat sa uletom nekim, čisto iz zajebancije.

Ne bi ni ti imao ništa protiv da zaroniš u njene odaje..

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
IceTea je napisao/la: ↑16 sep 2023, 16:33Ma samo nešto nabrzaka, ništa ozbilja.![]()
Treba probat sa uletom nekim, čisto iz zajebancije.![]()
Ne bi ni ti imao ništa protiv da zaroniš u njene odaje.. :P

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- feniksptica
- Kontakt:
Zeza l jos kkoga FlashScore
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- VensanKasel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kada kao fizčko lice, neformalno posredujes, odnosno kada nekome ko prodaje nekretninu dvije godine pronadjes kupca, koliki je obicaj da budes pocascen, odnosno koji je prcent tu pristojno zahtjevati?
200km na kafu, ako si agent pa si radio i papirologiju i pokazivao mjesto itd. Onda je 3%, ali kako sam ja svatio samo si naso lika koji ce to kupiti, tad se daje na kafu 2-3 stoje, 5 u vrh glaveBIHpatriota je napisao/la: ↑16 sep 2023, 18:38Kada kao fizčko lice, neformalno posredujes, odnosno kada nekome ko prodaje nekretninu dvije godine pronadjes kupca, koliki je obicaj da budes pocascen, odnosno koji je prcent tu pristojno zahtjevati?
A to si trebo dogovorit s covjekom prije "nacu ti ja kupca za 500km" recimo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
moj je stari dobio 5 milja kad je tako nasao kupca jednom poznaniku, prije desetak godina, ne sjecam se za koliko je prodat' stan
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Vila vrijedi preko milion km
Edit, tačnije milion i po.
Edit, tačnije milion i po.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 16 sep 2023, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
sve ispod petocifrene brojke je neljudski
Don't believe the hype.
Pa onda je pazario dobro jebga, trazi. Ali to obicno bude "haj koliko das", jer je i neugodno. Od sad burazeru kazes unaprijed pa se neas sta peglati, hoce - hoce. A ti sto prodaju duzi period hoce sigurno.
-
- Kontakt:
Generalno, da li ja mogu kao fIzičko lice napraviti neki posrednicki ugovor? Moze li neko da me uputi detaljno. Nije to jos skroz realizovano, pogledana je vila i vjerovatno ce kupiti. Ovaj sto kupuje je takodje moj dobar prijatelj.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Sve je dobra volja - osim ako neces ucjenjivati nekog da ti plati 
Logika je da se prije kaze, hej daj mi 0.5% i ja cu ti naci kupca (ovdje cak i 0.1% se isplati). Sad kad je to haman vareno, sve je moguce

Logika je da se prije kaze, hej daj mi 0.5% i ja cu ti naci kupca (ovdje cak i 0.1% se isplati). Sad kad je to haman vareno, sve je moguce

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.