FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

brazzo
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la brazzo » 10 mar 2011, 18:55

UrbanBatalion je napisao/la: Rekao sam samo da predlozis vodji ako zelis. ;)
zašto vam je toliko teško da ne spominjete imena bilo koga iz grupe :roll:

A što se tiče posta koji je napisao @Probisvjet apsolutno se slažem i to mi je najfascinantnije ne samo u Tuzli nego u cijeloj BiH da smo pogaženi i poniženi do maximuma a niko se na to ne obazire i ne buni a opet imam osjećaj da je Tuzla po tom pitanju mrtva, i ako budu nekad protesti okupi se jadan broj ljudi :|
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 19:18

brazzo je napisao/la:
UrbanBatalion je napisao/la: Rekao sam samo da predlozis vodji ako zelis. ;)
zašto vam je toliko teško da ne spominjete imena bilo koga iz grupe :roll:

A što se tiče posta koji je napisao @Probisvjet apsolutno se slažem i to mi je najfascinantnije ne samo u Tuzli nego u cijeloj BiH da smo pogaženi i poniženi do maximuma a niko se na to ne obazire i ne buni a opet imam osjećaj da je Tuzla po tom pitanju mrtva, i ako budu nekad protesti okupi se jadan broj ljudi :|
Izvinjavam se S****U (ime vodje). Nije mi bila namjera pominjati ime. Ali covjek nije upucen bas pa nezna ko je trenutni vodja. ;)
Al saltcityattack je moj idol.

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 19:25

Aldinn je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:mislim da je nakon ovih desavanja opalo i samopouzdanje igraca ....tako da u ovoj utakmici tesko da mozemo izvuc nesto al ettt u fudbalu se nikad nezna lopta je okrugla....kako kod da se zavrsi mislim da nebi trebali prestat bodrit nas klub.....a i imamo jaku ekipu po meni Denis je uradio svoje samo nije trebao ovako naglo da se povuce alii ett..bitno je to da je on napravio jaku ekipu koja moze igrat protiv svakoga....jos ako pobjedimo Sarajevo i ako uspijemo izvuc bodove onda ce biti dobro optimista sam tako da se nadam pobjedi :D
Kako ce te pobjedit Sarajevo kad vam igraci i uprava nisu dobili ni jednu platu :roll: ,bi li ti imao volje da igras,neprovociram samo govorim kako jeste,neku noc je Dedic sjedio kod mog jarana Runde na Bjelavama,zarakijali se malo :lol: ,prica da u Slobodi nema para ni za lijeka..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Svi se nasmijasmo. Jel ti drago sto smo se svi nasmijali ?

Eto onda mozes ici sretan .... :roll:

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 10 mar 2011, 20:16

Crnkić: Mešanović je poseban igrač koji će imati potpunu slobodu

Novi trener tuzlanske Slobode Ibrahim Crnkić danas je sa momčadi odradio prvi trening, nakon kojeg nam je otkrio neke detalje vezane za subotnji derbi na Tušnju sa Sarajevom.

- Bit će izuzetno teška utakmica, jer ekipa Sarajeva je kvalitetan sastav koji će u Tuzlu doći da se nadigrava. Danas sam se upoznao sa momcima, dok ih većinu poznajem iz omladinskog pogona (Jogunčića, Nikolića, Amera i Almira Bekića, Halilovića, Okanovića..) o kvalitetima Alena Mešanovića neću trošiti riječi, jer to je poseban igrač koji će kod mene imati posebnu ulogu, dobit će potpunu slobodu u igri. Vjerujem u ovu ekipu da možemo u ovim izuzetno teškim vremenima za tuzlanski sport ipak napraviti rezultat-rekao nam je novi kormilar Slobode Ibrahim Braco Crnkić.
Za subotnju utakmicu u sastavu neće biti štopera Darka Race zbog povrede lože, dok će u kombinaciji za sastav biti oporavljeni Almir Bekić.

ZIVOT BEZ SLOBODE NIJE ZIVOT !!!

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:22

scudetto je napisao/la:Crnkić: Mešanović je poseban igrač koji će imati potpunu slobodu

Novi trener tuzlanske Slobode Ibrahim Crnkić danas je sa momčadi odradio prvi trening, nakon kojeg nam je otkrio neke detalje vezane za subotnji derbi na Tušnju sa Sarajevom.

- Bit će izuzetno teška utakmica, jer ekipa Sarajeva je kvalitetan sastav koji će u Tuzlu doći da se nadigrava. Danas sam se upoznao sa momcima, dok ih većinu poznajem iz omladinskog pogona (Jogunčića, Nikolića, Amera i Almira Bekića, Halilovića, Okanovića..) o kvalitetima Alena Mešanovića neću trošiti riječi, jer to je poseban igrač koji će kod mene imati posebnu ulogu, dobit će potpunu slobodu u igri. Vjerujem u ovu ekipu da možemo u ovim izuzetno teškim vremenima za tuzlanski sport ipak napraviti rezultat-rekao nam je novi kormilar Slobode Ibrahim Braco Crnkić.
Za subotnju utakmicu u sastavu neće biti štopera Darka Race zbog povrede lože, dok će u kombinaciji za sastav biti oporavljeni Almir Bekić.

ZIVOT BEZ SLOBODE NIJE ZIVOT !!!
Sve najbolje o njemu kao igracu, ali kao covjek pakas je veliki. Mi protiv Slavije zovemo ga skandiramo mu, a on nista, a Denisa jednom pomenuli lik dize ruku. :)

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 10 mar 2011, 20:26

Hajde ne lupetaj bezveze,3 puta je prozivan bio najmanje i prvi put kad je bio prozvan (sjedio je na klupi prvi sa lijeve strane) i odma je digao ruku zato ne pricaj gluposti

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 20:29

scudetto je napisao/la:Hajde ne lupetaj bezveze,3 puta je prozivan bio najmanje i prvi put kad je bio prozvan (sjedio je na klupi prvi sa lijeve strane) i odma je digao ruku zato ne pricaj gluposti
E onda ja nisam vidio, a ovi oko mene govore da lik neodgovara.

Stokan
Kontakt:

Post Postao/la Stokan » 10 mar 2011, 21:35

Aldinn je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ima li neko od vas link kad fukare pjevaju "Yebite se svi,ali ne i manijaci,lesevi ultrasi" nesto tako ide."Svidja" mi se melodija pa ako neko zna link ako mu nije problem da mi posalje na PP.

sta ti je bolan ne ide tako melodija ;)
Prvo se spominju Horde,pa onda manijaci,onda nesto ultrasi... Uglavnom nidje veze :lol: Nego znaci ceka nas oranica na Tusnju,pa nije valjda da jos niste ocistili teren od snijega :roll:
Zadnja izmjena: Stokan, dana/u 10 mar 2011, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Biti fudbalski navijac nije isto sto i gledati sjajan nogomet !
Radi se o ulaganju vremena u nesto , o pripadanju necemu , entitetu !

A.C.A.B All around the world.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 10 mar 2011, 21:40

Hocel BHT prenosit neku utakmicu ?

Stokan
Kontakt:

Post Postao/la Stokan » 10 mar 2011, 21:42

Dobili ste 200 mjesta na stadionu, na D tribini.
Dosta vam je :D
Biti fudbalski navijac nije isto sto i gledati sjajan nogomet !
Radi se o ulaganju vremena u nesto , o pripadanju necemu , entitetu !

A.C.A.B All around the world.

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 21:44

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hocel BHT prenosit neku utakmicu ?
Ako bude TVTK prenosila, vrh nema dalje. :lol:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 mar 2011, 21:53

Zaustavite se prije nego sto pocnu banovi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 mar 2011, 23:29

hej ponovo sam tu vratio sam se nakon bana, ali samo da pitam jeli onaj Snickers bio banovat, to jeste lik koji bi nas potusio u komorama ? :)nadam se da je i on sankcijonisan na isti nacin.

Nego u subotu nakon vise godina ponovo stare i nove generacije fukara na okupu...kao u stara dobra vremena :) :) :)...ja samo znam da ce ovo biti pravi navijacki derbi, a sto se utkamice tice vala manje mi je bitno...vazno je da se vracaju i oni, koji su rekli ne tribini i prije 10 godina
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

progras
Kontakt:

Post Postao/la progras » 11 mar 2011, 00:00

SaltCityAttack je napisao/la:hej ponovo sam tu vratio sam se nakon bana, ali samo da pitam jeli onaj Snickers bio banovat, to jeste lik koji bi nas potusio u komorama ? :)nadam se da je i on sankcijonisan na isti nacin.

Nego u subotu nakon vise godina ponovo stare i nove generacije fukara na okupu...kao u stara dobra vremena :) :) :)...ja samo znam da ce ovo biti pravi navijacki derbi, a sto se utkamice tice vala manje mi je bitno...vazno je da se vracaju i oni, koji su rekli ne tribini i prije 10 godina
kako derbi kad vjerovatno necemo doci tj nece nam dozvoliti,citam na jednoj stranici neki vas Bajramovic je rekao da nam uopste nebi da da dodjemo!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 11 mar 2011, 00:09

SaltCityAttack je napisao/la:hej ponovo sam tu vratio sam se nakon bana, ali samo da pitam jeli onaj Snickers bio banovat, to jeste lik koji bi nas potusio u komorama ? :)nadam se da je i on sankcijonisan na isti nacin.

Vrlo vjerovatno i nece biti navijacki derbi. Jer je ocito cilj i plan nekih da u subotu bude na tribinama samo jedna navijacka grupa.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2011, 00:16

ma cisto sumnjam u to, pa bicete smjesteni na D tribini 100%
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 11 mar 2011, 01:08

SaltCityAttack je napisao/la:ma cisto sumnjam u to, pa bicete smjesteni na D tribini 100%
Necemo ni dolaziti ako cemo dobiti tih 200 mjesta. Kako da se izvrsi selekcija tih ljudi,kako?

Pa samo izvan Sarajeva iz drugih gradova ce doci 2 00 ljudi. Iz Sarajevo duplo vise od toga.

Ko moze bilo kojem navijacu Sarajeva reci ne ti neces uci uce ovaj,ili obratno..da l' to ocekuju od UNFKS?
Box za gostujuce navijace je regularna stvar,ali dozvoliti 200 navijaca da udju a da ostali 400 ostanu pred stadionom..A TAJ BOX MOZE PRIMITI i te sto bi ostali vani. E to je cisto proseravanje.
Istu stvar bi nam mogli reci i u Zenici,Banovicima i slicno,ali ne ljudi korektno ako vec odvoje taj box koliki god da je on (u ova dva slucaja cijele tribine) dozvole da se popuni taj dio koliko ljudi moze stati.

Opet kazem niko ne proziva NAVIJACE Slobode sta vi imate sa tim,ali jednostavno je nekorektno da 200 ljudi moze uci jer eto tako su rekli,a ostali moraju ostati izvan stadiona bez obzira sto ima jos 400 praznih stolica u sektoru za goste.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2011, 01:15

-A- je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma cisto sumnjam u to, pa bicete smjesteni na D tribini 100%
Necemo ni dolaziti ako cemo dobiti tih 200 mjesta. Kako da se izvrsi selekcija tih ljudi,kako?

Pa samo izvan Sarajeva iz drugih gradova ce doci 2 00 ljudi. Iz Sarajevo duplo vise od toga.

Ko moze bilo kojem navijacu Sarajeva reci ne ti neces uci uce ovaj,ili obratno..da l' to ocekuju od UNFKS?
Box za gostujuce navijace je regularna stvar,ali dozvoliti 200 navijaca da udju a da ostali 400 ostanu pred stadionom..A TAJ BOX MOZE PRIMITI i te sto bi ostali vani. E to je cisto proseravanje.
Istu stvar bi nam mogli reci i u Zenici,Banovicima i slicno,ali ne ljudi korektno ako vec odvoje taj box koliki god da je on (u ova dva slucaja cijele tribine) dozvole da se popuni taj dio koliko ljudi moze stati.

Opet kazem niko ne proziva NAVIJACE Slobode sta vi imate sa tim,ali jednostavno je nekorektno da 200 ljudi moze uci jer eto tako su rekli,a ostali moraju ostati izvan stadiona bez obzira sto ima jos 400 praznih stolica u sektoru za goste.
ma ucete ba svi to tako biva..pa ne mogu vas vratiti iz Tuzle, tako su vam i prosle godine govorili, pa ste usli tamo napunili tribinu jeli tako?...znaju oni da ukoliko vas ne pouste, da mogu biti neredi i slicno...uglavnom mislim da nece biti problema oko toga sigurno samo bezveze se tenzije dizu kao i uvjek
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 11 mar 2011, 02:48

Ljudi samo bez tenzija :) Neka bude praznik fudbala,jedna dobra tekma,ocekujem bar 5000 gledalaca,nadam se da cemo i mi svi uci na tu famoznu D tribinu..pozz svima i vidimo se abd u subotu. ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], schalke i 2 gosta.