AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Chuck usao u 73. min za Nigeriju i odmah assist i gol. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Leaov gol protiv Napolija je gol sezone.
- muha milanez
- Kontakt:
Jesmo li to zaboravili da je derbi danas.
Jedva čekam
Jedva čekam

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma nije se zaboravilo vec tisina prije oluje 
Nego danas je Camarda postigao svoj prvi go za primaveru, dijete ima 15 godina, inace BVB je pokazao interes za njega, sto prije treba ugovor sa njim potpisati

Nego danas je Camarda postigao svoj prvi go za primaveru, dijete ima 15 godina, inace BVB je pokazao interes za njega, sto prije treba ugovor sa njim potpisati
- Romagnoli13
- Kontakt:
Derbi je derbi, ali za mene je puno važnije ono što nas čeka u utorak. Pobjeda kod kuće na startu LPa, znači puno više. U ligi ostaje još 102 boda u igri i nakon derbija, dok u LPa je drugačija situacija.
Danas bi i remi bio dobar posao.
Danas bi i remi bio dobar posao.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ali izgubiti peti put zaredom, to bi bila bruka. Pa druže šta je previše, previše je.
Kad već pričamo o tome, ne bi ni jedan prijateljski remi bio loš, za početak.
Kad već pričamo o tome, ne bi ni jedan prijateljski remi bio loš, za početak.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma remi bi bio dobar svakako, onda bi tu svi bili poravnati i juve i inter milan, ocigledno je da Lazio ove godine truba
- Romagnoli13
- Kontakt:
I Lazio i Roma su truba. Inter, Milan i Napoli pa Juventus. Ostali nisu njihov nivo.
Nije Milan toliko lošiji od Intera da bi izgubio pet puta zaredom. Ali Pioli nema lijek za Inzaghia očito.
Nije Milan toliko lošiji od Intera da bi izgubio pet puta zaredom. Ali Pioli nema lijek za Inzaghia očito.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
-
- Kontakt:
55 minuta jos je preostalo do pocetka
Mislim da ce Milan da ih uzme sa 2-1, Krunic i Jovic za pobjedu

Mislim da ce Milan da ih uzme sa 2-1, Krunic i Jovic za pobjedu
Ta dvojica ako zajedno zabiju u istoj utakmicu, ja idem pjeske do Milana 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kjaer će biti najveći problem danas. Da je Pioli ima mu.da startao bi sa Pellegrino-m.
Ma ja, trebao je i Camardu u napad umjesto Zirua 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa brate šta ima izgubiti? Kjaer je gotov igrač, i sa njim i prvih 11 Milan ne može igrati igru koju bi igrali sa bržim igračem u prvih 11.
Amin Boze da i ja prvu utakmicu Milana pogledam ove sezone....
Pa sta mislis da je krenuo sa tim malcem i popusi bilo bi nije normalan gdje ce ga staviti da igra od prve i to derbi utakmicu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑16 sep 2023, 17:50Pa brate šta ima izgubiti? Kjaer je gotov igrač, i sa njim i prvih 11 Milan ne može igrati igru koju bi igrali sa bržim igračem u prvih 11.
Nego da popustimo to za sad. Da gledamo derbi
Forza Milan

Thiaw nastavlja sa kiksanjem kao i prosle godine, kikser na kvadrat sve ga yeblo.....
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Defanzivno smo katastrofalni
Nevjerovatno je da ljudi interu nista ne mogu, useru se u svlacionici, a nisu uopste losija ekipa
Sam pristup od pocetka odmah vidis da se ne pise dobro i da bi mogli 3 komada ovdje primiti i to lagano
Sam pristup od pocetka odmah vidis da se ne pise dobro i da bi mogli 3 komada ovdje primiti i to lagano
-
- Kontakt:
Nema potrebe da se ovo igra. Ovi plavi slobodno neka izvedu 3 igrača, svejedno će dobiti.
Ne mogu da shvatim kako im se noge uvijek odsijeku protiv Intera. Ispade Inzaghi nerješiva enigma za Piolija. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.