On i Mlinaric u sredini

Gdje je i sta radi Adnan Dzafic

On i Mlinaric u sredini
Prsesa treba nagraditi za zadnje 2 utakmice,ja sam uvijek znao da ima u njemu nesto fudbalsko iako je uvijek vise volio sa onim cukicom prosetatCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:59Slazem se jedino mozda Mlinarica umjesto PrsesaDirektorcic je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:57Nisam neki takticar, al probat cu evo
Hadzikic
Oliveira - Hrkac - Mahmic
Orec - Halilovic - Prses - Sturm
Gulas Haskic Suljic
Pa ti kao glavni i odgovorni za postavljanje slika i klipova nisi cuo da je sef rekao da nece halilovic stariji biti spreman za utakmicu.Poceo si zabusavat,morat cu neku anketu stavit da te mjenjamo
Direktorcic je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:04Pa ti kao glavni i odgovorni za postavljanje slika i klipova nisi cuo da je sef rekao da nece halilovic stariji biti spreman za utakmicu.Poceo si zabusavat,morat cu neku anketu stavit da te mjenjamo![]()
Meni se cini da bi to mogao biti jos jedan NEVIDJENI majstor poput Plicanica.Daj Boze da grijesim da je duplo bolji od Sturma i da ga skine iz prvih 11, nek se bore za poziciju. Mozda i pocne sutra,jos uvijek ne znamo sta voli i sta preferira novi trener. Ali da bih ga volio vidjeti i svakog ko ima ugovor s Velezom bi sigurno. Cisto kad ono bude "sporazumni raskid ugovora" da znamo sta je i kako je da mi ne moze niko solit pamet ili ja nekom.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:06Direktorcic je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:04Pa ti kao glavni i odgovorni za postavljanje slika i klipova nisi cuo da je sef rekao da nece halilovic stariji biti spreman za utakmicu.Poceo si zabusavat,morat cu neku anketu stavit da te mjenjamo![]()
![]()
Ma zaboravio skroz
Sta mislis, hoce li Oreshkevish dobiti sansu sutra, barem 15ak minuta
Vec je tu preko tri hefte sadaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 sep 2023, 21:57Ako neko misli da Klafuric za 15 dana moze nesto drasticno promjeniti vara se. Za prve obrise onoga sto on zeli ce biti potrebno minimalno mjesec dana. Raduje pozitivna atmosfera u kolektivu jer je ona osnova za dobre rezultate. Sutra svi put Konjica kako vidim ide nas sila![]()
Uvijek ce mi ostat nepoznanica kako taj igrac nije dobacio do cvajte, engleske druga ili treca liga. Za 30 utakmica dobit jedan zuti kao stoper,ne napravit neku vele gresku u citavoj ovoj kaljuzi od lige i na ovim livadama gdje bi ti bar jednom lopta preko noge prosla. Sta je njemu ambicija,to samo on znaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:39Manev se bori za opstanak u Makedoniji
Moj Kosta![]()
On i Hrkac = Maldini - Baresi![]()
Samo ti piši tako javno, prekosutra će ko da gledam Alen potpisati za anamone.
0 zutih kartona u ovoj ligiDirektorcic je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:45Uvijek ce mi ostat nepoznanica kako taj igrac nije dobacio do cvajte, engleske druga ili treca liga. Za 30 utakmica dobit jedan zuti kao stoper,ne napravit neku vele gresku u citavoj ovoj kaljuzi od lige i na ovim livadama gdje bi ti bar jednom lopta preko noge prosla. Sta je njemu ambicija,to samo on znaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:39Manev se bori za opstanak u Makedoniji
Moj Kosta![]()
Jeli Jani Urdinov bio polusezonu na beku sa Kostom ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:510 zutih kartona u ovoj ligiDirektorcic je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:45Uvijek ce mi ostat nepoznanica kako taj igrac nije dobacio do cvajte, engleske druga ili treca liga. Za 30 utakmica dobit jedan zuti kao stoper,ne napravit neku vele gresku u citavoj ovoj kaljuzi od lige i na ovim livadama gdje bi ti bar jednom lopta preko noge prosla. Sta je njemu ambicija,to samo on znaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:39Manev se bori za opstanak u Makedoniji
Moj Kosta![]()
On je odigrao 19 utakmica, na 8 utakmica nismo primili gol. Uvijek sam se osjecao sigurno kada je lopta bili u njegovim nogama, stvarno je igracina.
Evo gledam sastave iz te sezone, ovo nam je bila odbrana uglavnom![]()
.............Osmic
Civic - Manev - Zvonic - Cosic
.............Bobic
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:52Jeli Jani Urdinov bio polusezonu sa Kostom ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:510 zutih kartona u ovoj ligiDirektorcic je napisao/la: ↑15 sep 2023, 22:45
Uvijek ce mi ostat nepoznanica kako taj igrac nije dobacio do cvajte, engleske druga ili treca liga. Za 30 utakmica dobit jedan zuti kao stoper,ne napravit neku vele gresku u citavoj ovoj kaljuzi od lige i na ovim livadama gdje bi ti bar jednom lopta preko noge prosla. Sta je njemu ambicija,to samo on znaOn je odigrao 19 utakmica, na 8 utakmica nismo primili gol. Uvijek sam se osjecao sigurno kada je lopta bili u njegovim nogama, stvarno je igracina.
Evo gledam sastave iz te sezone, ovo nam je bila odbrana uglavnom![]()
.............Osmic
Civic - Manev - Zvonic - Cosic
.............Bobic