FK Rudar Prijedor

Vastecija_GSE
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Vastecija_GSE » 07 mar 2011, 20:17

gogineman je napisao/la:Nas "izvlaci" to sto nama ne ode po 5 prvotimaca svake polusezone-sezone, imamo 4-5 igraca koji su tu otkako smo usli u 1.RS, oni su uigrani, i onda se dovodi par igraca koji se veoma brzo uklope, trener je dobar, kad se prodere oni odma lete, imaju solidnu posjetu na stadionu i igraju veoma dobro, veoma smo uigrani, a sad da imamo samo malo bolje uslove to bi bilo odlicno ali nemamo i to je nasa realnost, stvarno igracima svaka cast kako igraju i meni je stvarno zao sto igraju u ovakvim uslovima kad zasluzuju bolje ali kao sto vec rekoh to je nasa realnost i moramo se pomiriti sa tim i moliti Boga da nam se smiluju pa da ubezbjede osnovne uslove, bar taj stadion da naprave!
A volio bi da izbore Evropu samo da osramote svu tu bagru koja "ne moze" da obezbjedi uslove pa da ne igramo evropu zbog govana, i da sve novine pisu o tome, to su djubrat teska!
Upravo zbog tih govana ja i silno zelim tu Evropu.... :D

AlcoholBoysPD
Kontakt:

Post Postao/la AlcoholBoysPD » 07 mar 2011, 21:01

gogineman je napisao/la:Nas "izvlaci" to sto nama ne ode po 5 prvotimaca svake polusezone-sezone, imamo 4-5 igraca koji su tu otkako smo usli u 1.RS, oni su uigrani, i onda se dovodi par igraca koji se veoma brzo uklope, trener je dobar, kad se prodere oni odma lete, imaju solidnu posjetu na stadionu i igraju veoma dobro, veoma smo uigrani, a sad da imamo samo malo bolje uslove to bi bilo odlicno ali nemamo i to je nasa realnost, stvarno igracima svaka cast kako igraju i meni je stvarno zao sto igraju u ovakvim uslovima kad zasluzuju bolje ali kao sto vec rekoh to je nasa realnost i moramo se pomiriti sa tim i moliti Boga da nam se smiluju pa da ubezbjede osnovne uslove, bar taj stadion da naprave!
A volio bi da izbore Evropu samo da osramote svu tu bagru koja "ne moze" da obezbjedi uslove pa da ne igramo evropu zbog govana, i da sve novine pisu o tome, to su djubrat teska!
Gogi brate napaćeni, kakva je to gramatika? :D Pa nigdje tačke, 16 rečenica sastaviš u jednu. :? P.S. Rudar samo nastavi da gaziš! ;)

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 07 mar 2011, 22:29

Ma kakva tacka, kakvi bakraci, zarez majka! :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 07 mar 2011, 22:33

Ja sad stvarno imam dobar osjecaj sto se tice ove ekipe,malo skripi u skoku odlaskom Stake ali popravice se... 8-) Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo kad bi uzeli 3 boda u Zvorniku :mrgreen: To bi bila euforija onda nevidjena :D Al treba podrzati momke pa kako god 8-)
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 08 mar 2011, 10:25

Ma da....dok smo mi dosli da se borimo za Evropu od Evrope sl god nista....haha....sjebace nas ovi nasi u savezu! :D :lol:

jeremija

Post Postao/la jeremija » 10 mar 2011, 20:49

Ljudi treba stati na zemlju..o Evropi je stvarno iluzorno pricati...jer ne zavisi sve samo od igraca,...Da se malo finasnije stabilizuju,neki jaci sponzor i da se ta tribina zavrsi..pa dogodine ni Evropa nece biti nemoguca misija..Samo polako i sigurno. 8-)
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 10 mar 2011, 22:29

jeremija je napisao/la:Ljudi treba stati na zemlju..o Evropi je stvarno iluzorno pricati...jer ne zavisi sve samo od igraca,...Da se malo finasnije stabilizuju,neki jaci sponzor i da se ta tribina zavrsi..pa dogodine ni Evropa nece biti nemoguca misija..Samo polako i sigurno. 8-)
Pa jeste da se to tako radi....cekaju se pogodnije prilike....ali ako mi zelimo pogodnije _bilo sta_ , onda moramo ici na Evropu....jer ce se samo tad napraviti tribina , naci sponzori , i jos bolji igraci.... :D

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 10 mar 2011, 23:00

Ma polako ljudi,ova utakmica u Zvorniku nam moze puno toga donijeti a ne moze nista uzeti...tako da opusteno pa sta bude 8-)

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 11 mar 2011, 01:15

Cujem da su igraci Drine rekli da nece da treniraju dok im ne isplate 3(?) zaostale plate, pa je moguce da se utakmica ne odigra. Tako da bi nam bili prepisani bodovi! Al... veoma tesko da ce biti nesto od toga. :?

jeremija

Post Postao/la jeremija » 11 mar 2011, 10:47

gogineman je napisao/la:Cujem da su igraci Drine rekli da nece da treniraju dok im ne isplate 3(?) zaostale plate, pa je moguce da se utakmica ne odigra. Tako da bi nam bili prepisani bodovi! Al... veoma tesko da ce biti nesto od toga. :?

Ma nema ništa od toga..A i nije Rudar spao da tako dobija bodove... ;) Nismo mi Budućnost iz Banovića :lol:

PFC

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 11 mar 2011, 11:28

I ja sad procita da nema nista od toga. Ne znam zasto "nije spao" pa nije to do nas.Nebi se ja bunio kad bi uzeli 3 boda tako :mrgreen:

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 11 mar 2011, 11:40

Ma ta utakmia bi se odigrala,pa makar igrali pioniri Drine...Inace ,ako se ne bi odigrala iz pomenutih razloga...Drina ispada direkt...

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 11 mar 2011, 11:56

Vama sve najbolje,ali mislim da nećete odnijeti bodove iz Zvornika,nama bodovi trebaju više nego vama,pa u skladu sa tim ako treba-otećemo 3 boda :D
''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 11 mar 2011, 11:59

HAha :mrgreen: Pa vidjecemo,ja bi najradije volio da svi nekako dobijemo po 3 boda :lol: Jer zao bi mi bilo kad bi vama uzeli bodove jer bi vas stavili u jos tezu sitaciju,a nama bi bodovi dobro dosli za gornji dio tabele...

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 11 mar 2011, 12:01

rudarprijedor je napisao/la:HAha :mrgreen: Pa vidjecemo,ja bi najradije volio da svi nekako dobijemo po 3 boda :lol: Jer zao bi mi bilo kad bi vama uzeli bodove jer bi vas stavili u jos tezu sitaciju,a nama bi bodovi dobro dosli za gornji dio tabele...
Ostanite u sredini ovu sezonu,a sledeću i Mi i Vi Juriš na evropu :D...samo mi da ostanemo ovu...sledeću ćemo biti 15 puta bolji...dakle ,bodovi "moraju" ostati u Zvorniku,jer kako reče naš predsjednik
"Bićemo spremni za Rudar. Nama je svaka utakmica veoma važna, a one na domaćem terenu posebno su značajne. Kući jednostavno ne smijemo odigrati ni neriješeno, jer bi to bilo isto kao poraz. Moramo sve pobijediti u Zvorniku ako se želimo nadati opstanku u društvu najboljih i naredne sezone", istako je predsjednik Jevtić.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 11 mar 2011, 12:18

@ComyZV

Rudar ako sebi zacrta bod onda tesko da cete vi do 3...Vidices kako se odlicno brane i krecu, a opasni smo iz kontri kad smo gosti...Bice zanimljiva utakmica, i Rudar ako hoce bodove sigurno ce ih i uzeti.
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 11 mar 2011, 12:54

Vejrujem,ali ipak bodovi ostaju u Zvorniku :)

jeremija

Post Postao/la jeremija » 12 mar 2011, 16:54

93.min Drina-Rudar 0-1 8-) 8-) :D :D :D Vedran kantar

PFC

gogineman
Kontakt:

Post Postao/la gogineman » 12 mar 2011, 16:56

Bravo majstori, BRAVOOOO MAJSTORIIIII! Kantar ga zabio! Ala,, evropa nam se blizi! :mrgreen:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 12 mar 2011, 17:11

ZBOGOM DRINO :lol:

Bravo, bravo, bravo i bravo!

Ajde sad svi i sledece kolo prognozirajte da ce Rudar izgubiti... :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, GradKamena2 i 48 gostiju.