Mogu misliti kakav će biti

Mada mi se ne sviđa ako je istina da na početku igre odabiremo jednog od dva ponuđena lika, bolje bi bilo da je kao u petici.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Mogu misliti kakav će biti
Onda ti se nece svidjet ni sto je pocetna cijena navodno 150 dolara
Pff, sačekaš par godina dok ne bude free na epicu pa ga onda igrašBrokula je napisao/la: ↑06 sep 2023, 23:47Onda ti se nece svidjet ni sto je pocetna cijena navodno 150 dolara![]()
Hvala brate ma mali rođak dobio PS5 ali nema igrice za istu konzolu pošto bi mu mogao nabaviti disk sa igrama ali od 4 pa da pitam dok se ne snađeOtelo je napisao/la: ↑09 sep 2023, 15:49https://www.playstation.com/en-gb/suppo ... ity-games/
Većina može.
Ne možeš sa našom karticom napraviti prime akaunt normalni za npr. Us ili sličnu drzavu
I nikad vise mikrotransakcija
Prosto je nevjerovatno da im ( PES, FIFA, 2K i ostale sportske igre) evo 20 i kusur godina prolazi da svake godine izbacuju istu igru da apdejtovanim rosterima i vecinom to je jedina bitna promjena.
FIFA 18 zadnja koja mi se još uvijek igra i bacim ponekad neku partiju.Brokula je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:37Prosto je nevjerovatno da im ( PES, FIFA, 2K i ostale sportske igre) evo 20 i kusur godina prolazi da svake godine izbacuju istu igru da apdejtovanim rosterima i vecinom to je jedina bitna promjena.
Covjece upalis fifu10 i neces primijetit bitne razlike u gameplayu spram trenutnih verzija.
A svake godine cijena 60 dolara![]()
To je tip igre koji se bazira na kompetitivnosti.Bundesliga je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:46Pa nije baš isto, recimo kretnje pojedinih igrača (pogotovo sa loptom) na FIFI 23 su baš mimika stvarnog života. Ali je veći problem što su te igre dosadne do bola. Odigraš jednu utakmicu, smoriš se čitav. Odigrao par utakmica, izbrisao koliko je dosadno.
Pa jest to, ali meni ne bi bilo ni to zanimljivo. Sastajali smo se pa igrali ono jedan protiv drugog recimo na Playstationu i opet dosadno pravo. Meni najviše smeta AI i njegova glupost u ofanzivi, ovo što sam govorio za otvaranje prostora. A AI samo stoji i gleda u tebe s loptom, ko tele u šarena vrata. Kontam ja da je arkadna igra, ali zar nisu mogli uključiti fudbalere koji će im objasniti neke kretnje igrača, neka i AI bude malo pametniji u ofanzivi.Shategabri je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:49To je tip igre koji se bazira na kompetitivnosti.
Jbg, dok smo iznajmljivali playku i skupi se raje, to je zanimljivo.
Sad ionako svi igraju online i zanimljivo je graditi nekakav tim, pa se takmičiš, e sad to je totalno ludilo i neki likovi spavaju na tome, a to je ono što me ne privlači isto kao što nije nikad ni Counter Strike, ja da budem meta nekom što ne spava i zna sve živo i još nekakve cheatove koristi, neka hvala.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 64 gosta.