Ma ni blizu burazeru, pogledaj koju tekmu da skontas pravila, i onda u playoffu pogledaj koju tekmu, ako ti se ne svidi, nista nikom. Daleko zanimljiviji od baseballa19vendetta87 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 00:06Ragbi sam gledao kao utakmicu, a NFL sam samo upratio po reelsovima na instagramu ili tik toku. Na prvu mi je skoro identican kao ragbi, sad detalje tog sporta ne znam. A baseball mi je zanimljiviji. Kad sam bio mlađi igrao sam na Nintendo Wii baseball, pa sam tu skontao i pravila, zna biti napetoalemsa je napisao/la: ↑14 sep 2023, 23:06Kako ne vidis razliku? Onda nisi gledo. Vecina nasih sto su bili u Iraku su se nalozili na NFL sa Americkom vojskom. Meni licno nema zanimljivijeg sporta. Baseball manje-vise, playoff je dobar.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:50
Baseball otprilike razumijem, ali ragbi nikako. Ista stvar i sa americkim fudbalom, ne vidim nikakvu razliku između njega i ragbija
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Mrtve kupaju u rijekama.

Baci je, Vladimire Vladimirovichu.Sveta rijeka u Indiji puna toksične pjene, vjernici se ipak u njoj kupaju
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 15 sep 2023, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
I ne nađoše ga evo. Haman lažna dojava bila.scholsey je napisao/la: ↑14 sep 2023, 23:18Ma 40 minimum minimuma brate.. eto kad već nema doživotne ili smrtne. Ne može me niko na svijetu ubijediti da ovakav majmun zauvijek neće biti prijetnja društvu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 sep 2023, 23:08Ma buraz cvaja i po je ko i dobra kazna, ali heeeej dopust dvostrukom ubici![]()
Dopust je u većini slučajeva retardirana stvar. Nije otišao na istraživačko putovanje za dobrobit države nego na izdržavanje kazne za nešto što je sam uradio. Puca mi qurac za resocijalizacije, što je gužva u zatvorima.. nađite druge metode, što se mene tiče pustio bi sve zatvore ko Južnoj Americi - ogradit, sklonit čuvare i ko živ-ko mrtav.
Oni i Kinezi. Najodvratniji narod. Dodao bih Rumune i Moldavce.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Indijci i pakistanci. Najveci olos planete zemlje.
- ASD
- Kontakt:
Meni baseball puno zanimljiviji od Američkog fudbala. Hokej takođe.alemsa je napisao/la: ↑15 sep 2023, 00:32Ma ni blizu burazeru, pogledaj koju tekmu da skontas pravila, i onda u playoffu pogledaj koju tekmu, ako ti se ne svidi, nista nikom. Daleko zanimljiviji od baseballa19vendetta87 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 00:06Ragbi sam gledao kao utakmicu, a NFL sam samo upratio po reelsovima na instagramu ili tik toku. Na prvu mi je skoro identican kao ragbi, sad detalje tog sporta ne znam. A baseball mi je zanimljiviji. Kad sam bio mlađi igrao sam na Nintendo Wii baseball, pa sam tu skontao i pravila, zna biti napeto
Iako smatram da baseball mora neke velike promjene praviti da bi opstao.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ne prate Amerikanci ragbi, to je popularno u Irskoj, Velikoj Britaniji, Novom Zelandu, Južnoj Africi...19vendetta87 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 00:06Ragbi sam gledao kao utakmicu, a NFL sam samo upratio po reelsovima na instagramu ili tik toku. Na prvu mi je skoro identican kao ragbi, sad detalje tog sporta ne znam. A baseball mi je zanimljiviji. Kad sam bio mlađi igrao sam na Nintendo Wii baseball, pa sam tu skontao i pravila, zna biti napetoalemsa je napisao/la: ↑14 sep 2023, 23:06Kako ne vidis razliku? Onda nisi gledo. Vecina nasih sto su bili u Iraku su se nalozili na NFL sa Americkom vojskom. Meni licno nema zanimljivijeg sporta. Baseball manje-vise, playoff je dobar.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:50
Baseball otprilike razumijem, ali ragbi nikako. Ista stvar i sa americkim fudbalom, ne vidim nikakvu razliku između njega i ragbija
Jel upratio ko status onog mahira pjevaca sto je ubio covjeka autom i pobjegao, kakav debil, bolje da se nije ni oglasavo
- Goalgetter
- Kontakt:
Kaze mislio da je pasGoalgetter je napisao/la: ↑15 sep 2023, 11:31Kreten. Po obicaju kod nas debil ce vjerovatno dobiti neku manju zatvorsku kaznu.

-
- Kontakt:
Haj sto se on pravda, ali gori su mi oni po komentarima sto mu pruzaju podrsku i opravdavaju njegov potezenobarca je napisao/la: ↑15 sep 2023, 11:51Kaze mislio da je pasGoalgetter je napisao/la: ↑15 sep 2023, 11:31Kreten. Po obicaju kod nas debil ce vjerovatno dobiti neku manju zatvorsku kaznu.al kakav debilan pokusaj pravdanja, ljudino nema tu ja mislio, stanes i provjeris sta je. Normalan insan bi to uradio, **** od covjeka ne bi. Jos onda patetika kako mu je tesko i sl, toliko mu tesko da je odmah poslije tog nastavio nastupati normalno i lumpovati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Moze li se vidjeti taj status?
Ali kakvo ponizavanje, reci da je mislio da je pas. Ne znam konkretno situaciju, ali znam da u takvim slucajevima oni koji su pobjegli sigurno nisu nevini. Ne bi me zacudio da je tada bio pjan, pa skontao da je bolje da pobjegne kuci da mu ne rade alkotest.
Ali kakvo ponizavanje, reci da je mislio da je pas. Ne znam konkretno situaciju, ali znam da u takvim slucajevima oni koji su pobjegli sigurno nisu nevini. Ne bi me zacudio da je tada bio pjan, pa skontao da je bolje da pobjegne kuci da mu ne rade alkotest.
-
- Kontakt:
Na fb je to objaviodscile je napisao/la: ↑15 sep 2023, 12:22Moze li se vidjeti taj status?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A dobro, sumnjam da si ga razumio, ima ljudi sto vise vole baseball svakako, kao i u Evropi sto ima da neko vise voli kosarku od fudbala ali znaju oba sporta. Evo ti i na ovom forumu, na baseball temi ispisano 100 stranica, a na NFL 2500. Znaci i Bosanci vise gotive NFL, ako je to neko mjerilo.ASD je napisao/la: ↑15 sep 2023, 05:49Meni baseball puno zanimljiviji od Američkog fudbala. Hokej takođe.alemsa je napisao/la: ↑15 sep 2023, 00:32Ma ni blizu burazeru, pogledaj koju tekmu da skontas pravila, i onda u playoffu pogledaj koju tekmu, ako ti se ne svidi, nista nikom. Daleko zanimljiviji od baseballa19vendetta87 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 00:06
Ragbi sam gledao kao utakmicu, a NFL sam samo upratio po reelsovima na instagramu ili tik toku. Na prvu mi je skoro identican kao ragbi, sad detalje tog sporta ne znam. A baseball mi je zanimljiviji. Kad sam bio mlađi igrao sam na Nintendo Wii baseball, pa sam tu skontao i pravila, zna biti napeto
Iako smatram da baseball mora neke velike promjene praviti da bi opstao.
Kako mislis da bi opstao?
- Slatinash_7
- Kontakt:
I meni je NFL neuporedivo draži od baseballa kao i od hokeja. U baseballu mi nekako nema igre, dok se namjesti onaj, dok onaj baci, vrati lopticu, pa on i kad udari većinom loptica leti negdje čekaj da padne, rijetko bude homerun kao i neko normalno udaranje gdje je neizvjesno hoće li onaj stići do baze. A hokej mi je prebrz, ne vidim pak nikako. Opet američki fudbal mi je prezanimljiv, pravila nisu nešto teška, imaš 4 pokušaja da trčanjem ili bacanjem pređeš 10 yardi, s tim da ako ne uspiješ protivnik dobija loptu na tom mjestu, pa se u 95% slučajeva taj 4down ili ti ga 4ti pokušaj ispucava (punt). Imaš touchdown i imaš field goal, e tu nastaje većinom zabuna jer je GO kod nas nešto najjače a u tom sportu je to zapravo pola poena od touchdowna..Sport kako fizikalija tako i tehnike i to me dojmilo najvše..Ragbi manje više ne gledam,ali pravila isto jednostavna, kontra od NFL, nogom možeš naprijed,rukama samo nazad, cilj preći magičnu liniju koja se nalazi ispred gola..Tu sam zaboravio kad se puca nogom i koliko to nosi poena al mislim da je to jedina zabuna u čitavom sportu
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ma to je ista sorta naroda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
To su debili veci od njega skoro, moze se svakom desiti da udari nekog ali samo najvecim olosima se moze desiti da pobjegne i pravi se ko da nista nije bilo.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 12:07Haj sto se on pravda, ali gori su mi oni po komentarima sto mu pruzaju podrsku i opravdavaju njegov potez
Ukucaj na fb mahir petrovic, objavio je na profilu. A i razni portali su prenijeli, ja na Avazu vidio.
Ma NFL imas plays svaku akciju, ima taktika napada i odbrane. Meni je najzanimljiviji sport jer svaki play moze biti TD napada ili odbrane, znaci mos doci na metar boom ono fumble ili INT i odbrana zabije TD. A i ono kad imas ekipu kad je napad na terenu navijas da naprave plays, kad je odbrana na terenu navijas da vrate loptu, ono cijelu tekmu si prisutan. Tako da mogu razumijeti kad ovako neko gleda neutralno da bi vidio ono 50 yardi TD ili nesto, pa mu je glupost kad se desi sack ili nesto, ili se "nista ne desava", a zapravo se desava itekako.Slatinash_7 je napisao/la: ↑15 sep 2023, 13:17I meni je NFL neuporedivo draži od baseballa kao i od hokeja. U baseballu mi nekako nema igre, dok se namjesti onaj, dok onaj baci, vrati lopticu, pa on i kad udari većinom loptica leti negdje čekaj da padne, rijetko bude homerun kao i neko normalno udaranje gdje je neizvjesno hoće li onaj stići do baze. A hokej mi je prebrz, ne vidim pak nikako. Opet američki fudbal mi je prezanimljiv, pravila nisu nešto teška, imaš 4 pokušaja da trčanjem ili bacanjem pređeš 10 yardi, s tim da ako ne uspiješ protivnik dobija loptu na tom mjestu, pa se u 95% slučajeva taj 4down ili ti ga 4ti pokušaj ispucava (punt). Imaš touchdown i imaš field goal, e tu nastaje većinom zabuna jer je GO kod nas nešto najjače a u tom sportu je to zapravo pola poena od touchdowna..Sport kako fizikalija tako i tehnike i to me dojmilo najvše..Ragbi manje više ne gledam,ali pravila isto jednostavna, kontra od NFL, nogom možeš naprijed,rukama samo nazad, cilj preći magičnu liniju koja se nalazi ispred gola..Tu sam zaboravio kad se puca nogom i koliko to nosi poena al mislim da je to jedina zabuna u čitavom sportu
A za baseball dobar je u playoffu, bude jakih tekmi. A ovako meh.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 15 sep 2023, 13:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 16 gostiju.