J.ebo i nagradu i takmičenje preko mreža obicna zajebancija ali gledam ovo cijela liga federacije i sva mjesta glasaju za Rahiće samo da sjebu Čelika. Volio bi da ih uzmemo samo iz tog razloga da pokažemo da možemo sami protiv svih. 50 tak razlike.

Moderator/ica: GracanicaAA
Dijelite po fbu ovu objavu, hajde da preokrenemo da se ne nadaju seljaciavenija je napisao/la: ↑14 sep 2023, 18:03https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 8803823599
J.ebo i nagradu i takmičenje preko mreža obicna zajebancija ali gledam ovo cijela liga federacije i sva mjesta glasaju za Rahiće samo da sjebu Čelika. Volio bi da ih uzmemo samo iz tog razloga da pokažemo da možemo sami protiv svih. 50 tak razlike.![]()
Značilo bi, ali sam ga namjerno izostavio iz sastava. Bit će bonus ako bude igrao. Iskreno neće sutra nekog nogometa biti, teren u Kaknju je uz Tešanj najgori u BiH. Zato se nadam nekoj zatvorenijoj varijanti i direktnijoj igri, gdje ćemo prepustiti loptu domaćinu i čekati kontru.
Mislim da Skols još nije spreman, neka je jača povreda kod njega nažalost.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑15 sep 2023, 09:27S ovim njegovim suđenjem sutra je uspjeh ako bez disciplinske prođemo.
Durmo, Sivac, Horić, Isaković, Arnautović, Vardo, Mehić(ako je spreman), Žuna, Durmiš, Ali, Mašić.
To je to, nema na onom terenu igre sve da imaš Inijestu u vezi..Hrkljuš, izbij, nabij i ko se bolje snadje. Arnautovića i Durmiša ne bi slao na teren jer su oni jos uvijek leptir kategorija za ovakve utakmice. Šteta sto nema Mehića ovo su utakmice stvorene za njega. Isak barem poluvrijeme.Truhlo je napisao/la: ↑15 sep 2023, 08:29Sad malo da analiziramo Rudar iz Kaknja![]()
Najbolje poređenje je da su oni kvalitetom malo slabiji od Banovića prvenstveno jer muku muče sa U21 pravilom. Imaju oni preko 10 U21 igrača, ali tu nema kvaliteta.
Ključ im je sredina terena, dvije šestice Kobilica i Kisić. Ovdje u prvom poluvremenu moramo kao protiv Banovića izaći za 3 veznjaka, po mogućnosti isto dvije šestice Vardo i Begić. Ako je ovo puno za Begića jer se istrošio protiv Banovića može i Smajić na šesticu. Poenta je da moramo igrati sa dva defanzivno orijentisana igrača u sredini. Uz njih dao bi prednost Žuni na desetki jer igra odbranu i iskusniji je igrač od Tabakovića.
Rudar sve što napravi, napravi u drugom poluvremenu kada odmah zamijene dva U21 igrača i ubace Džafića i Žerića u igru. Šansa nam je prvo poluvrijeme gdje imamo bolje i kvalitetnije U21 pojedince. Možda ne bi bilo loše ni krenuti sa Hreljom u prvom poluvremenu da bude prevaga na našoj strani, a onda ubaciti Karalića u drugom da zatvara i troši se defanzivno.
Moja prognoza sastava: Durmo, Sivac, Horic, Bajramovic, Arnautovic, Vardo, Begic, Zuna, Durmiš, Hrelja i Mašić.
Nije ovo utakmica za Alija na desetki. Eventualno na krilu moze proci, sredina nikako. Trebaju nam fajteri u sredini ovu utakmicu, Zuna, Vardo i Begic je trenutno najjace sto imamo za fajt u odsustvu Mehica.NekiForumas je napisao/la: ↑15 sep 2023, 11:21Moja pretpostavka za prvih 11:
Durmo
Sivac Horic Isakovic Arnautovic
Vardo Zuna
Ali
Hrelja Masic Karalic
Moze i tako u veznom reduTruhlo je napisao/la: ↑15 sep 2023, 11:25Nije ovo utakmica za Alija na desetki. Eventualno na krilu moze proci, sredina nikako. Trebaju nam fajteri u sredini ovu utakmicu, Zuna, Vardo i Begic je trenutno najjace sto imamo za fajt u odsustvu Mehica.NekiForumas je napisao/la: ↑15 sep 2023, 11:21Moja pretpostavka za prvih 11:
Durmo
Sivac Horic Isakovic Arnautovic
Vardo Zuna
Ali
Hrelja Masic Karalic