Vise puta sam probao da gledam ragbi, ali nikad pravila nisam skontao

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Vise puta sam probao da gledam ragbi, ali nikad pravila nisam skontao
Isti sam19vendetta87 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:08Vise puta sam probao da gledam ragbi, ali nikad pravila nisam skontao![]()
MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:10Isti sam19vendetta87 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:08Vise puta sam probao da gledam ragbi, ali nikad pravila nisam skontao![]()
![]()
Zanimljivo ovo Francuska Urugvaj
Dodajmo tome još i baseball![]()
ALLSTARR je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:23MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:10Isti sam19vendetta87 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:08
Vise puta sam probao da gledam ragbi, ali nikad pravila nisam skontao![]()
![]()
Meni je pravno čudno da ljudi idu tamo, kažu Indiju ili voliš ili ne. Kako je iko može (od stranaca) voljeti? Ne daj Bože da odem tamo na čipsu i red bullu bi živio, nekad naletim na fb watch na njihovu kako amerikanci kažu street food, koliko je ono nehigijenično Bože oprosti.
Baseball otprilike razumijem, ali ragbi nikako. Ista stvar i sa americkim fudbalom, ne vidim nikakvu razliku između njega i ragbijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:10Isti sam19vendetta87 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:08Vise puta sam probao da gledam ragbi, ali nikad pravila nisam skontao![]()
![]()
prosli put zarazeno bilo oko 25 osoba i umrlo 22, sada cak tri od cega su umrle dvijeH8Z7 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:41Meni je pravno čudno da ljudi idu tamo, kažu Indiju ili voliš ili ne. Kako je iko može (od stranaca) voljeti? Ne daj Bože da odem tamo na čipsu i red bullu bi živio, nekad naletim na fb watch na njihovu kako amerikanci kažu street food, koliko je ono nehigijenično Bože oprosti.
Izgleda da je lociran, ide hapšenje ubrzo.enobarca je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:16https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230914191
Dvostruki ubica na dopustupa yebo vam bog mater jos mu dajte dzeparac da trosi kad izadje, kakvi su ovo zakoni
Al pazi likvidirao dva čovjeka da im ukrade par laptopa i dobio 25 godina. Pa ko mu je sudio mater mu u usta j.ebem? Samo je pitanje ko će još nastradati kad maloumnik skroz izađe.. ili kad ga retardi opet puste na dopust.enobarca je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:16https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230914191
Dvostruki ubica na dopustupa yebo vam bog mater jos mu dajte dzeparac da trosi kad izadje, kakvi su ovo zakoni
Kako ne vidis razliku? Onda nisi gledo. Vecina nasih sto su bili u Iraku su se nalozili na NFL sa Americkom vojskom. Meni licno nema zanimljivijeg sporta. Baseball manje-vise, playoff je dobar.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:50Baseball otprilike razumijem, ali ragbi nikako. Ista stvar i sa americkim fudbalom, ne vidim nikakvu razliku između njega i ragbijaMaroonBjelave je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:10Isti sam19vendetta87 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:08
Vise puta sam probao da gledam ragbi, ali nikad pravila nisam skontao![]()
![]()
Ma buraz cvaja i po je ko i dobra kazna, ali heeeej dopust dvostrukom ubicischolsey je napisao/la: ↑14 sep 2023, 23:05Al pazi likvidirao dva čovjeka da im ukrade par laptopa i dobio 25 godina. Pa ko mu je sudio mater mu u usta j.ebem? Samo je pitanje ko će još nastradati kad maloumnik skroz izađe.. ili kad ga retardi opet puste na dopust.enobarca je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:16https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230914191
Ma 40 minimum minimuma brate.. eto kad već nema doživotne ili smrtne. Ne može me niko na svijetu ubijediti da ovakav majmun zauvijek neće biti prijetnja društvu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑14 sep 2023, 23:08Ma buraz cvaja i po je ko i dobra kazna, ali heeeej dopust dvostrukom ubicischolsey je napisao/la: ↑14 sep 2023, 23:05Al pazi likvidirao dva čovjeka da im ukrade par laptopa i dobio 25 godina. Pa ko mu je sudio mater mu u usta j.ebem? Samo je pitanje ko će još nastradati kad maloumnik skroz izađe.. ili kad ga retardi opet puste na dopust.enobarca je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:16https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /230914191
![]()
Ne znam da ih iko voli , treba im kravu yebatiH8Z7 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:41Meni je pravno čudno da ljudi idu tamo, kažu Indiju ili voliš ili ne. Kako je iko može (od stranaca) voljeti? Ne daj Bože da odem tamo na čipsu i red bullu bi živio, nekad naletim na fb watch na njihovu kako amerikanci kažu street food, koliko je ono nehigijenično Bože oprosti.
Joj pa ti onda nisi vidio četnike. Fuj fuj bljak
Ragbi sam gledao kao utakmicu, a NFL sam samo upratio po reelsovima na instagramu ili tik toku. Na prvu mi je skoro identican kao ragbi, sad detalje tog sporta ne znam. A baseball mi je zanimljiviji. Kad sam bio mlađi igrao sam na Nintendo Wii baseball, pa sam tu skontao i pravila, zna biti napetoalemsa je napisao/la: ↑14 sep 2023, 23:06Kako ne vidis razliku? Onda nisi gledo. Vecina nasih sto su bili u Iraku su se nalozili na NFL sa Americkom vojskom. Meni licno nema zanimljivijeg sporta. Baseball manje-vise, playoff je dobar.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:50Baseball otprilike razumijem, ali ragbi nikako. Ista stvar i sa americkim fudbalom, ne vidim nikakvu razliku između njega i ragbija
E zemljače pretjera ga sad, bolje osušiti sad će zima.VensanKasel je napisao/la: ↑14 sep 2023, 23:21Ne znam da ih iko voli , treba im kravu yebatiH8Z7 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 22:41Meni je pravno čudno da ljudi idu tamo, kažu Indiju ili voliš ili ne. Kako je iko može (od stranaca) voljeti? Ne daj Bože da odem tamo na čipsu i red bullu bi živio, nekad naletim na fb watch na njihovu kako amerikanci kažu street food, koliko je ono nehigijenično Bože oprosti.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.