Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Nešto kontam nije uopšte loše ovako po 11-12 sati raditi. Nemaš kad platu potrošiti i ti ustvari radeći više za iste pare ustvari zaradiš više 

Jedino ako nemas kakvu trebu. Dok ti radis, ona trosi pare

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑13 sep 2023, 17:33Međunarodni aerodrom Sarajevo i ove godine bilježi brojku od milion putnika, što su podaci do mjeseca septembra.
U periodu od 1. januara do 12. septembra 2023. godine kroz Sarajevski aerodrom prošlo je ukupno 1.000.373 putnika.
Uprkos ukidanju baze aviokompanije Wizz Air i posljedično tome, smanjenju broja aviooperacija, u istom mjesecu ovaj aerodrom dostigao je broj od milion opsluženih putnika.
"Ovo je jasan pokazatelj da smo, uz veliki trud uspjeli, u velikoj mjeri zadržati nivo po broju putnika iz prethodne godine. Naše opredijeljenje je nastavak pozitivnog poslovanja i ostvarenje dobrih poslovnih rezultata", istakli su iz uprave.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Zato i nemam trebu

- ASD
- Kontakt:
Nema boljeg lijeka za zdravlje od obaveza. Upisao neki kurs, plus sam dogovorio neki dodatni posao. Mislim da ću imati samo vremena za spavanje.
Hobi u prirodi bolje nego dodatni posao

Nafurao se ja na ww2 metal detecting, rekoh uzeću i ja sebi opremu, i tako pretražim par stvarčica, vidim cijenu i zatvorim

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mi bili djeca i dvojica se nesto poguraju.Arvid je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:33Moj tata je bolji od tvog tateBundesliga je napisao/la: ↑13 sep 2023, 14:31Šta ste se naklatili čovjeku na kosti jbt. Jesmo li došli do toga da samo gledamo kako se narugati nekome![]()
![]()
Dodje ovaj jedan stariji lik, stane izmedju njih i kaze ko mi pljune prst, on je jaci (stara fora).
Jedan od ove dvojice mu hraknu na prst, zali mu ruku pljuvackom

Namlatio ga ovaj stariji sto im je htio prodati foru

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Sve to stoji, ali opet ne znam iz kojeg razloga mu dopuštaju da ovako urinira po njima svakog dana.VensanKasel je napisao/la: ↑ Opet ponavljam Dodika su postavili stranci , stranci će ga i skloniti naravno kada njima odgovara . Ima vas koji se nisu ni rodili kada je dao intervju za Slobodnu Bosnu 22 marta 1996 godine gdje je izjavio da su Karadžić i Mladić ratni zločinci i da trebaju u HAAG .
On je sada gotov , sve što pokušava jeste da izbjegne zatvor , njegovo je odzvonilo .
po Istocnoj Bosni se tad hodalo pod zastavom sda i lobiralo da bosnjaci glasaju za Dodika kao on je evropski orijentisan,osusjujue genocid dobar sa nasim strankama itdCAGarfia je napisao/la: ↑14 sep 2023, 08:48Sve to stoji, ali opet ne znam iz kojeg razloga mu dopuštaju da ovako urinira po njima svakog dana.VensanKasel je napisao/la: ↑ Opet ponavljam Dodika su postavili stranci , stranci će ga i skloniti naravno kada njima odgovara . Ima vas koji se nisu ni rodili kada je dao intervju za Slobodnu Bosnu 22 marta 1996 godine gdje je izjavio da su Karadžić i Mladić ratni zločinci i da trebaju u HAAG .
On je sada gotov , sve što pokušava jeste da izbjegne zatvor , njegovo je odzvonilo .
bilo kakvo smaknuce dodika sa pozicija znacilo bi zaokret srbije i evrope,a evropa zeli srbiju samo da ne bi rusi preko njih vrsili uticaj na balkanu kao sto to rade danas.
Idealna je prilika bila ove dvije godine pocistiti se politickog olosa i zamisljenih linija entiteta,ali nasi neobrazovani politicari zeljni pozicija i moci radije su cuvali pozicije,imao si sve uz sebe,a ovako samo odlazes nesto sto ce se kad tad izvjesno desiti
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Zamisli tek da je na vlasti Draško koji se prepucava sa Desingericom
hvala debilima koji su nam izglasali ovog šlagiranog hadalja i što nam poskupljuju registracije
https://nap.ba/qpost/315845
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- VivaLaStella
- Kontakt:
koliko ima auta na cestama, bože sačuvaj, trebalo je poduplat cijenu registracije.RollMan je napisao/la: ↑14 sep 2023, 16:55hvala debilima koji su nam izglasali ovog šlagiranog hadalja i što nam poskupljuju registracije
Nakon postavljanja ovih sparta kamera na svaki ćošak, ovo je pravi potez

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Razumijem dizanje cijena registracije da imamo neku alternativu.
Znači na 4 auta u kuci gubimo brutalno.
Plaćamo 320km godisnje parking pored stana i to ce se podici..
Odem vidjet da kupim bajc..od 800 do 1200km wtf
Znači na 4 auta u kuci gubimo brutalno.
Plaćamo 320km godisnje parking pored stana i to ce se podici..
Odem vidjet da kupim bajc..od 800 do 1200km wtf

**** peksini. Sevap baciti atomsku na IndijuIndijske vlasti bore se da suzbiju smrtonosni virus nipah
Ne postoji vakcina za ovaj virus.
Smrtnos 75%
- numanumaye22
- Kontakt:
Najjace je ovo poskupljenje registracije, sta se tu para slijeva covjece, to se nikad nece ni saznat, milijarde su u pitanju svake godine. Pa svaka kuca ima auto, a gdje su autobusi, kamioni i koliko oni placaju.RollMan je napisao/la: ↑14 sep 2023, 16:55hvala debilima koji su nam izglasali ovog šlagiranog hadalja i što nam poskupljuju registracije

I gdje te pare idu? Niko ne zna. Uvjerljivo najskuplja registracija auta kad oduzmes i saberes. Najlosije ceste sa najvise nesreca na putu, proporcionalno broju stanovnika 100 %. Dakle autoputa skoro da i nemas, tu pare ne idu. Za sta se daju te pare? Ako moze neko objasnit.
Gledal ko ovaj Ragbi svjetsko prvenstvo , jest ovo zanimljivo heheh
Trenutno korisnika/ca: JackW, rio_Ferdy88, sarajevskiMarlboro, VolimBiH96 i 15 gostiju.