NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

linethreader
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la linethreader » 14 sep 2023, 01:36

Ali ljudi moji mi pojma nemamo kakvog dragulja u Begicu imamo :o :D

Isto tako, Talha mi je puno vise 10-ka od Zune i Alija, koji se nekako vise poistovjecuju sa 8-icom, i nisu mi ofanzivno na nivou Tabakovica.. mislim steta jer on nije nas igrac, ali se tacno veceras vidjelo koliko je Talha ofanzivniji i koliko vise rjesenja prema naprijed ima.. naravno to se sve moze iskombinovati u zavisnosti od taktike, bas kao sto je Duvnjak i uradio kad je zelio zatvoriti utakmicu, pa ubacio Zunu umjesto Talhe.. A da ne bi izgubili toliko prema naprijed, onda Saric moze tu uletiti gore, koji realno i nema defanzivne kvalitete koje svi ostali nasi krilni ofanzivci imaju..

Samo nam se ne smije ponoviti da u isto vrijeme igraju u vezi Zuna (Ali), Vardo, Begic (Mehic)

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 14 sep 2023, 03:36

Cestitke trenerima i igracima na odlicnoj utakmici i borbi.
I za mene je Vardo igrac utakmice i mnogi smo fulali i sa njim i sa Durmom ali medju najboljim igracima.
Definitivno Talha mora igrat svoju poziciju,Begic isto odlican,Sivac uvjek isti,Durmis se malo trznuo ali moze i mora jos bolje,Masic dobar,Hrelja kad bude spreman strasno pojacanje ce bit..
Sve u svemu odlicno je bilo i moramo se adaptirat na ligu i te neke lopovluke i mice mo bit sve bolji i bolji.
Jedino sto mi se nije svidjelo vodis 1-0 44 minuta i primis gol pa stani malo zavrsi poluvreme.
Sudiju necu ni komentarisat ne vredi ni slova.
Treba u Kaknnlju pametno i hladno.i vijerujem da ye moze pobijedit i Rahic nek nam je skola jer oni nas nisu pobijedili nit nadigrali mi smo sami sebe pobijedili.

HelouStrucnjaci
Kontakt:

Post Postao/la HelouStrucnjaci » 14 sep 2023, 08:05

limvolikce1945 je napisao/la:
13 sep 2023, 22:23
Ovdje ima nekoliko forumaša koji odlično analiziraju utakmice, naš tim, pa i taktiku - pa da pohvalim, u zadnje vrijeme sam samo ove neke kritikovao, a evo ima i pozitivnih stvari. :) Da sad ne nabrajam poimenično, ali u nekim stvarima (osim onda kad seru :) ) stvarno mogu biti korisne analize, zayebali ste i onog Dogana. ;)
Ali mnogo ti je duzi text kada kritikujes, priznanje :bow:
Samo afirmativno.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 14 sep 2023, 08:59

Dobro se trebamo pripremiti za utakmicu protiv Rudara. Domacinu gori pod nogama, lose su startali i sve su podredili ovoj utakmici. Jučer su u Kupu protiv Goražda igrali sa drugom ekipom,svjesno su cuvali sve najbolje igrace za utakmicu protiv Čelika. Teren je kao i uvijek los, jos ako bude kise to ce da bude cirkus. Imaju nekoliko sjajnih pojedinaca, najbolji igrac Rudara i ponajbolji lige Belmin Kobilica oko njega se sve vrti, s druge strane tu je i Denis Zeric bivi igrac Zeljeznicaak oji igra lijevo krilo, a u samom spicu napada je Idriz Dzafic, majstor ove lige, koji je odlican u skoku. Mislim da se moramo suzdrzati od bilo kakve igre nabijanja, udaranja, prigovaranja sudijama, moramo ostati ciste glave, imati svoj cilj i pokusati ispostovati na terenu. Za ovu utakmicu nam trebaju ratnici, svaka cast sinoc Begicu i Tabakovicu, ali obojica u ekipi u subotu ne mogu igrati. Ovo su utakmice za Mahira Mehica i takve slicne igrace
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 14 sep 2023, 09:04

dinodino2019 je napisao/la:
14 sep 2023, 08:59
Dobro se trebamo pripremiti za utakmicu protiv Rudara. Domacinu gori pod nogama, lose su startali i sve su podredili ovoj utakmici. Jučer su u Kupu protiv Goražda igrali sa drugom ekipom,svjesno su cuvali sve najbolje igrace za utakmicu protiv Čelika. Teren je kao i uvijek los, jos ako bude kise to ce da bude cirkus. Imaju nekoliko sjajnih pojedinaca, najbolji igrac Rudara i ponajbolji lige Belmin Kobilica oko njega se sve vrti, s druge strane tu je i Denis Zeric bivi igrac Zeljeznicaak oji igra lijevo krilo, a u samom spicu napada je Idriz Dzafic, majstor ove lige, koji je odlican u skoku. Mislim da se moramo suzdrzati od bilo kakve igre nabijanja, udaranja, prigovaranja sudijama, moramo ostati ciste glave, imati svoj cilj i pokusati ispostovati na terenu. Za ovu utakmicu nam trebaju ratnici, svaka cast sinoc Begicu i Tabakovicu, ali obojica u ekipi u subotu ne mogu igrati. Ovo su utakmice za Mahira Mehica i takve slicne igrace
Slazem se s tobom samo mislim da Mehic nece igrat jer je jos povrijedjen tako da bih dao priliku Begicu ali ako je u paru s Vardom. Pitanje je i za Vardu da li ce biti u veznom redu, zavisi ako je Isakovic spreman. Ja se iskreno nadam da ce biti.

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 14 sep 2023, 09:42

Mislim da je svima jasno da Ali i Zuna ne mogu igrati nikako zajedno, sinoc se to najbolje vidjelo. Sa njima je veza je propuh, slab protok lopte, izgledamo bas ocajno i nepovezano. Tabakovic na pravoj poziciji moze dati dosta, Vardu bi uvijek stavio ispred Mehica iz milion razloga, moze odigrati defanzivno na istom nivou kao i on, a u napadu ponuditi daleko vise nego Mehic. U utakmicama gdje su protivnici puno kvalitetniji onda mozemo probati sa 2 zadnja vezna, sa njima dvojicom u kombinaciji. Prvo poluvrijeme odlicno, brine realizacija, treba nam 20 100% sansi da damo 2 gola, valjda se i to dovede u red.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 sep 2023, 10:51

kirat410 je napisao/la:
14 sep 2023, 10:18
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz

Gubimo i ovdje :stop:
Pola Tuzle i Sarajeva glasa samo nek je kontra Čelika :D
Malo sam pregledao profiile :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 sep 2023, 10:54

Alija treba izbrisati iz kombinacija za vezni red. Dodatni plejmejker sa lijevog krila. On jednostavno mora biti blize golu. Ima odlican osjecaj za gol kao i za zadnju loptu, ali nema osjecaj kao Talha za pas.

S druge strane, Talha mora nauciti kako da se krece, oslobadja igraca i pravi prostor. Dzaba ti odlicno dodavanje, ako nikad nemas vremena ni prostora da ga napravis.

Durmis i Karalic moraju dobiti sansu da igraju kao Saric, tj. bez ikakvih defanzivnih zadataka. Mislim da bi u takvoj situaciji obojica imali ucinak kao sto ga ima i Saric. Realno momak nista nije pokazao osim da voli imat loptu u nogama. Dribling nekad ide, nekad ne ide, sut los, jedino sto zna napraviti sebi poziciju dobru, tj. nadje se u dobroj poziciji, ali to radi i ovaj Durmis koji je los.

Sve u svemu i kad podvucemo crtu, imamo par igraca koji bi mogli imati buducnosti u FL, a mozda i u PL jer su jos uvijek dovoljno mladi.

U Kaknju pokusati sa Bajramovicem na stoperu, ukoliko Isakovic nije spreman.
Celik!3,2,2.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 14 sep 2023, 11:12

Raskinut ugovor s Piljugom..

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 14 sep 2023, 11:13

...nijedan igrac nije veci od Celika.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 14 sep 2023, 11:14

Duvnjak mu rekao da ide na zagrijavanje, ovaj rekao neću mrsko mi. Zato su bile varnice na klupi.

Niko nije veći od kluba, primjer svim igračima. Bravo uprava! :salut:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 14 sep 2023, 11:15

Bravo trenerima i upravi. Sinoć ponašanje taman da je Messi nek nosi svojoj kući.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 sep 2023, 11:19

Sta ima, necu mrsko mi :rol:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 14 sep 2023, 11:25

Deni Ćatibović glavni sudija u subotu protiv Rudara. FUJ!!!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 14 sep 2023, 11:31

laudrop je napisao/la:
14 sep 2023, 11:25
Najgore suđenje koje sam gledao :puke:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 14 sep 2023, 11:34

prisonbreak je napisao/la:
14 sep 2023, 11:31
laudrop je napisao/la:
Najgore suđenje koje sam gledao :puke:
Otvoreno mrzi Čelik. Juniore nam povalio protiv Tuzla city-a, sinoć isto se u facu smije i govori igračima "šta ću vam tek u subotu uradit". Smećar!!!

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 sep 2023, 11:37

laudrop je napisao/la:
Može li klub učiniti povodom ovog sudije išta ?
Ja ne znam kako to ide ali ako ne mozes traziti izuzeće barem saopstenje napisati gdje klub traži normalne uslove i ravnopravno sudjenje kako u Zenici tako i u gostima inače će nas masakrirati. Nije problem izgubiti ali da te neko siluje u mozak protiv toga se treba boriti.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 14 sep 2023, 11:40

Ono sinoc je bilo toliko ofirmo, mamu yebo svoju. Poslat mu salcinovica, nek se dostojanstvo oprosti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.