Jedini hadzkic i mucaj bili na prirodnim pozicijama i opet mucaj najgori bio od svih
auu brate dragi dobro smo mi ikako ostali u ligi a navijaci u pameti sa ovakvim prejakim kadrom
A sa klupe su usli: Puce, Kadric, Jogunovic, Milak
Po dizajnu rekli bi se novi/stari grafički dizajner. I zaista to već nakon prve objave pismenije izgleda.
Dobar posao,svaka čast i hvala na ovome.
Svaka čast Upravi, stvarno se radi maksimalno na svim poljima.Devil1922 je napisao/la: ↑14 sep 2023, 20:36Kako sam cuo, stigla je nova/stara ekipa u klub i kazu da mnogo obecavaju. Dinu Đonku sam vidio na stadionu danas kako slika, pa se garand i on vratio. Spominje raja i nekog momka kojeg svi fale i on je valjda prije radio u klubu pa se vratio. A uprava je zvala lika koji je s Jazvinom pokreno pricu za februarski turnir, i on je okupio kako sam skonto ti 5-6 momaka sto top rade, uprava sjela s njima i dogovorili da rade, tako da mozemo bit stvarno zadovoljni s ovim ljudima sa obzirom koliko smo ih pljuvali na pocetku. Nikad jaci sastav, nikad bolji trener i vjerojatno nikad jaca marketing sluzba. Jos juzna tribina, evropa i da ih cuvamo. Ide ovo dobro pravo![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.