Ma pusti to, jedino ako možda nisi "Čehaja" e onda možeš nešto srediti, a ovako teško...fukara87 je napisao/la:Evo sad cemo mi otici do uprave i da vas puste da napunite ovaj gostujuci dio.... eto jestel zadovoljni sad ...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
organizatori nepotrebno dizu tenzije i na kraju uvijek navijaci budu krivi 

-
- Kontakt:
ja neznam koliko puta vama treba rec da je ovo sto je ogradjeno ima 750 mjesta ...UrbanBatalion je napisao/la:Ako su ovo nenormalni uvjeti onda dođi ti i sagradi stadion po svojoj zelji sa normalnim uvjetima.dzenan01 je napisao/la:Ma netreba više ni ići na ova gostovanja, kad nemožeš nigdje dobiti normalne uslove bez preseravanja ! (čast izuzecima)
P.S. Igral' Jogeeeeeee
uostalom ovako vam je sigurnije da ne kupite kamenje sa gradilista pa vas to isto kamenje zaspe :*
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Evo ponovno slikoviti prikaz . Ljubicasta boja predstavlja HZ i njihovo kretanje do stadiona. Busevi se mogu parkirat na kraju puta. Smeđa boja su simpatizeri i vidite koliko bi trebali biti odvojeni ispred ulaza a koliko na tribinama. Zuta boja je putanja fukara i vidite koliko su odvojeni na sjeveru.

PS: Ovo je moj prijedlog, od ovoga je tacna putanja fukara i simpatizera te vas dio tribine. Neznam odakle ce vas dopremiti do tribine.
Prebacite sliku u novi prozor za punu velicinu.

PS: Ovo je moj prijedlog, od ovoga je tacna putanja fukara i simpatizera te vas dio tribine. Neznam odakle ce vas dopremiti do tribine.

Al saltcityattack je moj idol.
Lol sta ti mislis da ih kroz Batvu sprovedu do stadiona
nema sanse

- UrbanBatalion
- Kontakt:
Bez za*ebancije uz dobru policijsku pratnju ima sanse.scudetto je napisao/la:Lol sta ti mislis da ih kroz Batvu sprovedu do stadionanema sanse

hahahhah nisi normalan gdjeces kroz batvu sprovest HZ ..... kako ce uci na stadion nene ti sa one gornje strane kada ima zid 2 metra i suma nemoze bog proci tuda, a gore na brdu ima vise ljudi nego na tribinama ....UrbanBatalion je napisao/la:Evo ponovno slikoviti prikaz . Ljubicasta boja predstavlja HZ i njihovo kretanje do stadiona. Busevi se mogu parkirat na kraju puta. Smeđa boja su simpatizeri i vidite koliko bi trebali biti odvojeni ispred ulaza a koliko na tribinama. Zuta boja je putanja fukara i vidite koliko su odvojeni na sjeveru.
Nemojte se vi brinuti smislice intelektualci iz mupa neku taktiku kao i prosli put sto su vas evakuisali preko istoka .....
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Ima prolaz, koji je trenutno armaturom zatvoren. Te ljude sa brda policija otjera bez problema vjeruj. A kad vec znas sve predlozi nesto, jer ja ne vidim drugi izlaz.TZ_BoY je napisao/la:
hahahhah nisi normalan gdjeces kroz batvu sprovest HZ ..... kako ce uci na stadion nene ti sa one gornje strane kada ima zid 2 metra i suma nemoze bog proci tuda, a gore na brdu ima vise ljudi nego na tribinama ....
Nemojte se vi brinuti smislice intelektualci iz mupa neku taktiku kao i prosli put sto su vas evakuisali preko istoka .....
-
- Kontakt:
Mogu uci kao i robijasi prosle godine, tacnije kroz kapije na ulazu na stadion i da bus stane ispred ulaza na D tribinuTZ_BoY je napisao/la:hahahhah nisi normalan gdjeces kroz batvu sprovest HZ ..... kako ce uci na stadion nene ti sa one gornje strane kada ima zid 2 metra i suma nemoze bog proci tuda, a gore na brdu ima vise ljudi nego na tribinama ....UrbanBatalion je napisao/la:Evo ponovno slikoviti prikaz . Ljubicasta boja predstavlja HZ i njihovo kretanje do stadiona. Busevi se mogu parkirat na kraju puta. Smeđa boja su simpatizeri i vidite koliko bi trebali biti odvojeni ispred ulaza a koliko na tribinama. Zuta boja je putanja fukara i vidite koliko su odvojeni na sjeveru.
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Robijasi su OK. Snjima smo koliko toliko dobri, i zna se da nece pravit veca sranja. Ali nemozes pustiti HZ da ulazi na dio gdje ulaze simpatizeri.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Mogu uci kao i robijasi prosle godine, tacnije kroz kapije na ulazu na stadion i da bus stane ispred ulaza na D tribinu

jao kako ti mene nerviras ja zivim u batvi i stalno tu prolazim i zanam gdje se moze a gdje ne ........... ima armatura ali ima rupa 10-15 m od temelja sjeverne tribine ..... moje misljenje je da ce ljudi normala uci na pomocni teren sa busevima tamo ce se parkirati i lagano do D tribine uz pratnju policije glavnim ulazom uci to su civilizirani navijaci nisu to zatvorenici jbt .......UrbanBatalion je napisao/la:Ima prolaz, koji je trenutno armaturom zatvoren. Te ljude sa brda policija otjera bez problema vjeruj. A kad vec znas sve predlozi nesto, jer ja ne vidim drugi izlaz.TZ_BoY je napisao/la:
hahahhah nisi normalan gdjeces kroz batvu sprovest HZ ..... kako ce uci na stadion nene ti sa one gornje strane kada ima zid 2 metra i suma nemoze bog proci tuda, a gore na brdu ima vise ljudi nego na tribinama ....

Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Sjecam se one godine kad smo vas dobili 1-2,skoro zabio gol,da su nas ti seljaci sa tog brda cijelo vrijeme kamenjali,a ovi sto su bili na tribini dizali su 3 prsta i pjevali srbija i jugoslavija,sve to zbog mrznje prema Sarajevu,koja ste vi gamadTZ_BoY je napisao/la:hahahhah nisi normalan gdjeces kroz batvu sprovest HZ ..... kako ce uci na stadion nene ti sa one gornje strane kada ima zid 2 metra i suma nemoze bog proci tuda, a gore na brdu ima vise ljudi nego na tribinama ....UrbanBatalion je napisao/la:Evo ponovno slikoviti prikaz . Ljubicasta boja predstavlja HZ i njihovo kretanje do stadiona. Busevi se mogu parkirat na kraju puta. Smeđa boja su simpatizeri i vidite koliko bi trebali biti odvojeni ispred ulaza a koliko na tribinama. Zuta boja je putanja fukara i vidite koliko su odvojeni na sjeveru.

- UrbanBatalion
- Kontakt:
Na stranu sto te nerviram, onda bi trebalo oslobodit taj prolaz jer ce trebat i u narednom periodu. Kako ces parkirat buseve na pomocni teren je*oga ti unisti vec ionako uzoran teren, vidis da nemaju gdje trenirat. Sto se tice frke zadnji put su se kamenovali, nikad se nezna.TZ_BoY je napisao/la:jao kako ti mene nerviras ja zivim u batvi i stalno tu prolazim i zanam gdje se moze a gdje ne ........... ima armatura ali ima rupa 10-15 m od temelja sjeverne tribine ..... moje misljenje je da ce ljudi normala uci na pomocni teren sa busevima tamo ce se parkirati i lagano do D tribine uz pratnju policije glavnim ulazom uci to su civilizirani navijaci nisu to zatvorenici jbt .......UrbanBatalion je napisao/la:Ima prolaz, koji je trenutno armaturom zatvoren. Te ljude sa brda policija otjera bez problema vjeruj. A kad vec znas sve predlozi nesto, jer ja ne vidim drugi izlaz.TZ_BoY je napisao/la:
PS: Nemoj da te nerviram nasi smo.

- Megamon
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110310099Sloboda navijačima Sarajeva dala 200 mjesta na Tušnju
Uprava FK Sloboda pred predstojeći susret sa FK Sarajevo gostujućim navijačama obezbijedila je 200 mjesta, pozivajući se na Pravilnik o bezbjednosti na međunarodnim utakmicama i utakmicama saveznih liga NS/FS BiH.
Kako saznajemo, Udruženje navijača FK Sarajevo nezadovoljno je odlukom Uprave FK Sloboda, jer smatraju da na stadionu Tušanj postoji dovoljno prostora za prijem većeg broja navijača iz Sarajeva i simpatizera bordo tima iz Tuzlanskog kantona, koji redovno u velikom broju prate Sarajevo na utakmicama u Tuzli.
U tuzlanskom premijerligašu pozvali su se na Član 10. Pravilnika u kojem se navodi da je svaki klub - organizator utakmice dužan na zahtjeva kluba - gosta obezbijediti najmanje pet posto ukupnog kapaciteta stadiona isključivo za gostujuće navijače i to u odvojenoj i bezbjednoj zoni.
Iz FK Sloboda smatraju da su ispunili svoju obavezu obezbjeđivanjem pet posto mjesta za navijače FK Sarajevo.
S druge strane, u UNFKS su se pozvali na nastavak istog člana u kojem se navodi da "ukoliko odvojena zona zauzima i više od pet posto ukupnog kapaciteta stadiona,
gostujućem klubu, odnosno njegovim navijačima, mora se staviti na raspolaganje i ovaj veći broj mjesta".
Kao što možete vidjeti na fotografiji, odvojeni dio stadiona Tušanj, predviđen za gostujuće navijače ima oko 600 mjesta, ali će bez obzira na to Uprava Slobode dozvoliti ulazak samo 200 gostujućih navijača.
Podsjećamo da je prošle sezone došlo do nereda tokom utakmice između ista dva protivnika, kada je u Tuzlu stiglo oko 500-ak navijača FK Sarajevo, od kojih veći dio nije mogao ni ući na stadion.
Sličan scenario mogli bi gledati i u subotu, a mi se pitamo kome je u interesu dizanje tenzija i zabranjivanje dolaska gostujućim navijačima, koji prelaze stotine kilometara kako bi gledali svoje klubove, iako postoje uslovi za njihov smještaj.
Simptomatično je da se ovakva situacija ponavlja u Tuzli, a na probleme su nailazili i navijači Željezničara.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Sad sam izracuno, ima 600-700 mada nisam ni ja vjerovao da ima toliko. 

Dajte blizu slike ovog dijele tribine da prebrojimo stolicedzenan01 je napisao/la:Ne žalim se na uvjete već na preseravanje !UrbanBatalion je napisao/la:Ako su ovo nenormalni uvjeti onda dođi ti i sagradi stadion po svojoj zelji sa normalnim uvjetima.dzenan01 je napisao/la:Ma netreba više ni ići na ova gostovanja, kad nemožeš nigdje dobiti normalne uslove bez preseravanja ! (čast izuzecima)
P.S. Igral' Jogeeeeeee
Sad mi ti reci : zašto tvoja uprava ne dozvoljava ulazak više od 200 navijača kad je i Čehaji jasno da ovdje može stati i više od 600 ???

- UrbanBatalion
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110310099Aldinn je napisao/la: Dajte blizu slike ovog dijele tribine da prebrojimo stolice
Imas ovdje sliku pa prebroji.

Evo kao sto mozete izracunati ovdje moze stati oko 600 do 650 gostujucih navijaca...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Prebroj buraz i doci ces do te cifre ,ali razumijemo mi vas jer bi u tom smislu bilo vise nas nego vasih u kopufukara87 je napisao/la:
Evo kao sto mozete izracunati ovdje moze stati oko 600 do 650 gostujucih navijaca...

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ima preko 600 stolicafukara87 je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Bejker, fera, nedimmmm1337, riki46, UltraNorth, Vanja8 i 44 gosta.