Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Andynator ni jedan zračni duel nije izgubio, ali je i lakat strašan primio.
Gotovo , nema veze zbog poraza razgulit cemo ih kuci 2-3 razlike 

Kod kuce ce biti zanimljivo....samo ne daj Boze da slucajno udje neka lopta u nasu mrezu....
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
To bi bilo to !
Očekivano tvrd meč,sa ovim rezultatom možemo se nadati prolasku dalje jer i prošle sezone ako se sjećate protiv Lillea,Benfice i Atletica(doduše njih nismo prošli
)smo prvi meč izgubili sa 1:0 pa u revanšu slavili.
EL će dobro doći Carrollu da se uigra sa ekipom dok će Suarez biti udarna snaga u EPL.Nisam gledao čitav meč,2.poluvrijeme samo zadnjih 15 min jer sam pročitao da od ulaska Carrolla igramo bolje pa sam ušao da vidim međutim nisam baš nešto puno vidio.
Sve u svemu s obzirom s kakvom postavom smo igrali ja sam zadovoljan. :ugeek:

Očekivano tvrd meč,sa ovim rezultatom možemo se nadati prolasku dalje jer i prošle sezone ako se sjećate protiv Lillea,Benfice i Atletica(doduše njih nismo prošli

EL će dobro doći Carrollu da se uigra sa ekipom dok će Suarez biti udarna snaga u EPL.Nisam gledao čitav meč,2.poluvrijeme samo zadnjih 15 min jer sam pročitao da od ulaska Carrolla igramo bolje pa sam ušao da vidim međutim nisam baš nešto puno vidio.

Sve u svemu s obzirom s kakvom postavom smo igrali ja sam zadovoljan. :ugeek:
FK Pjetlovi
Ovo može puno bolje, valjda će biti bolje na Anfieldu. 

Blaugrana al vent, tenim un nom, el sap tothom: Barça!, Barça!, Barça!
----------------------------------------------------------------------------------
Vamos Barça!
Més que un club!
----------------------------------------------------------------------------------
Vamos Barça!
Més que un club!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Možemo i moramo biti zadovoljni sa ovim rezultatom.Kakva je postava bila,moglo je vrlo lako biti 2:0.
Uvjeren sam da ćemo ih na AR-u rastaviti na proste faktore sa 3 ili 4:0.
Uvjeren sam da ćemo ih na AR-u rastaviti na proste faktore sa 3 ili 4:0.

You'll never walk alone.
Ako budemo igrali onako kao protiv Sparte , a sastav nam je isti, tesko da cemo ih razgulit 2 ,3 razlike. Jos ako se zatvore.. Teska ce to biti utakmica. Mozda 1:0 pa nesto na produzetke pokusat 

- kumkalesic
- Kontakt:
Ponovno losa igra sredine uz par gresaka odbrane nas je kostala prvog poraza u ovoj sezoni europa lige. nadam se boljoj igri i prolazu u uzvratnom mecu za sedam dana
Joint_fc
Zaslužena pobjeda Brage, nema se šta više pričati. Carroll solidno odigrao i isticao se od ekipe cijelo drugo poluvrijeme, to se dalo vidjeti i kada je primio lakat u nos (sreća pa ga nije slomio). Kuyt je veoma dobar igrač, ali 7 puta biti u ofsajdu je puno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nije isti sad imamo zdravog i spremnog Carrolla,a protiv Sparte je igrao Ngog koji je propustio 2-3 velike prilike.HarisLFC je napisao/la:Ako budemo igrali onako kao protiv Sparte , a sastav nam je isti, tesko da cemo ih razgulit 2 ,3 razlike. Jos ako se zatvore.. Teska ce to biti utakmica. Mozda 1:0 pa nesto na produzetke pokusat
You'll Never Walk Alone
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Zamislite sada braga da gol na Anfieldu... to bi bilo onda The End of story, ali mi moramo prvo da nadoknadimo ovaj minus od jednog gola, ovo je veoma opasan rezultat kad se neda gol u gostima, tako da mogu slobodno reci da su nam sanse za prolaz 50:50.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Braga
.....biće zanimljivo u revanšu jer teško Liverpool može zabiti 2 a ne primiti nijedan..

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma produze'ci ne ginuSaurman je napisao/la:Braga.....biće zanimljivo u revanšu jer teško Liverpool može zabiti 2 a ne primiti nijedan..
vec sada predvidjam 1:0

- slani grad
- Kontakt:
braga je preopasna ekipa bez kompleksa i straha....mislim da ce liverulu bit pretesko proc u revansu a po meni je 1-0 rezultat jedan od najtezih za stici...uglavnom...cut ce se....naravno..nadam se vasem ispadanju
...plus bonus bi bio kad bi zavrsili na 8.mjestu te potonuli ko titanik...al,mozda su to samo puste zelje

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
E hajd mi sad reci koje su sanse da zavrsimo 8. ?slani grad je napisao/la:braga je preopasna ekipa bez kompleksa i straha....mislim da ce liverulu bit pretesko proc u revansu a po meni je 1-0 rezultat jedan od najtezih za stici...uglavnom...cut ce se....naravno..nadam se vasem ispadanju...plus bonus bi bio kad bi zavrsili na 8.mjestu te potonuli ko titanik...al,mozda su to samo puste zelje
![]()
Ako je tvoja zelja da ispadnemo to je tvoja stvar...naravno da je tesko stici rezultat od 1-0, ali ako su oni mogli dobiti, zasto mi ne mozemo ?
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
- slani grad
- Kontakt:
ma dobro...nemorate zavrsit 8. meni bi odgovaralo svako mjesto na tabeli koje ne vodi u evropska takmicenjaILoveLFC je napisao/la:E hajd mi sad reci koje su sanse da zavrsimo 8. ?slani grad je napisao/la:braga je preopasna ekipa bez kompleksa i straha....mislim da ce liverulu bit pretesko proc u revansu a po meni je 1-0 rezultat jedan od najtezih za stici...uglavnom...cut ce se....naravno..nadam se vasem ispadanju...plus bonus bi bio kad bi zavrsili na 8.mjestu te potonuli ko titanik...al,mozda su to samo puste zelje
![]()
Ako je tvoja zelja da ispadnemo to je tvoja stvar...naravno da je tesko stici rezultat od 1-0, ali ako su oni mogli dobiti, zasto mi ne mozemo ?

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
Ma sta se raspravljas sa njim vidis da je izgubljen u vremenu i prostoru.ILoveLFC je napisao/la:E hajd mi sad reci koje su sanse da zavrsimo 8. ?slani grad je napisao/la:braga je preopasna ekipa bez kompleksa i straha....mislim da ce liverulu bit pretesko proc u revansu a po meni je 1-0 rezultat jedan od najtezih za stici...uglavnom...cut ce se....naravno..nadam se vasem ispadanju...plus bonus bi bio kad bi zavrsili na 8.mjestu te potonuli ko titanik...al,mozda su to samo puste zelje
![]()
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
Veoma losa utakmica, gdje, osim u mozda zadnjih 20-25 minuta, nismo vidjeli nista konkretno od Liverpoola.
Prvo poluvrijeme katastrofalno, gdje je Braga zabila gol iz cistog penala, te gdje je imala onu precku, no ni oni nisu odigrali nista specijalno cijelu utakmicu.
Ulaskom Carrolla, stvari se dosta mijenjaju, te pocinjemo dosta bolje igrati, ali naravno, taktika je bila ''baci Carrollu, pa se uzdaj u njegove suteve glavom, te njegova spustanja lopte glavom za suigrace'' sto je zapravo islo dosta dobro.
Carroll je jednom sam imao sansu, ali je njegov sut odbijen, i otisao je pored gola, dok je jednom spustio Kuytu, no njegov sut je odbranio protivnicki golman.
Rezultat sam po sebi nije toliko los, ali daleko od toga da je mogao i morao biti bolji, kako bi u uzvratu igrali sa manje pritiska na sebi.
Imamo dovoljno vremena da se odlicno pripremimo za uzvrat, te uz Carrolla od pocetka, raspolozene suigrace, normalan odabir igraca, te raspjevani Anfield, Liverpool moze ovo preokrenuti i plasirati se u cetvrtfinale.
Prvo poluvrijeme katastrofalno, gdje je Braga zabila gol iz cistog penala, te gdje je imala onu precku, no ni oni nisu odigrali nista specijalno cijelu utakmicu.
Ulaskom Carrolla, stvari se dosta mijenjaju, te pocinjemo dosta bolje igrati, ali naravno, taktika je bila ''baci Carrollu, pa se uzdaj u njegove suteve glavom, te njegova spustanja lopte glavom za suigrace'' sto je zapravo islo dosta dobro.
Carroll je jednom sam imao sansu, ali je njegov sut odbijen, i otisao je pored gola, dok je jednom spustio Kuytu, no njegov sut je odbranio protivnicki golman.
Rezultat sam po sebi nije toliko los, ali daleko od toga da je mogao i morao biti bolji, kako bi u uzvratu igrali sa manje pritiska na sebi.
Imamo dovoljno vremena da se odlicno pripremimo za uzvrat, te uz Carrolla od pocetka, raspolozene suigrace, normalan odabir igraca, te raspjevani Anfield, Liverpool moze ovo preokrenuti i plasirati se u cetvrtfinale.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- Sasha L.F.C.
- Kontakt:
polga je napisao/la:Veoma losa utakmica, gdje, osim u mozda zadnjih 20-25 minuta, nismo vidjeli nista konkretno od Liverpoola.
Po meni rezultat je veoma los neznam samo kako cemo dati 2 gola bez Suareza a pritom moramo da sacuvamo svoj gol, u mom predhodnom postu sam rekao da su sanse 50:50 mozda cak i 60:40 za bragu.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.
2nd Celtic F.C.
- Red Assassin
- Kontakt:
Rezultat je dobar kako smo mogli proci s obzirom da su nam igrala 3 zadna vezna od kojih su 2 nesposobna, smijem se kladit u zivot da u bh premier ligi ima bar 5 veznjaka koji su bolji igraci od Poulsena i Spearinga..
Na Anfildu ce biti zanimljivo al mislim da cemo proci jer nebi nas nikad king osramotio pred domacim navijacima,
Carroll ce 90% od prve poceti..
Na Anfildu ce biti zanimljivo al mislim da cemo proci jer nebi nas nikad king osramotio pred domacim navijacima,
Carroll ce 90% od prve poceti..