Bilo bi dobro da naši malo žicaju državni savez za teren, ne bi li šta ušićarili plus pomoćni to bi bilo super.Chevalier je napisao/la: ↑09 sep 2023, 09:31A i mi se nadamo tom pomocnom terenu kao da ce nam zivot spasiti. Ja ne razumijem svrhu tog pomocnog terena. Imaces dobar teren za trenazni proces a onda ces utakmice igrati na glavnom koji je grbav i mocvaran… Sta god uigras na pomocnom, ovamo nece proci.
Mislim da smo imali puno boljih investicija od tog pomocnog, mda ne kazem da se ne treba uraditi.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
15 i 16 kolo u gostima 17 dolazi sloboda 18 i 19 opet u gostima ... Opet grcevita borba , ali smo u tome vrli majstori

-
- Kontakt:
To sam pisao neki dan, kad krene drugi dio sezone bice borba za opstanak jer 4 kola necemo uzeti bod
Ovaj trener je isto pametan, kaze idemo iznenaditi gradinu i pobijediti, i izgubi 2 0
Kad igraju gostovanje na način da se brane 90 minuta, ne znam kakava je to poenta igraj brate svakako ćeš izgubit ako se braniš 90 minuta barem možeš ubosti jedan gol pa možda i izvući x...nebeskasila je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:51To sam pisao neki dan, kad krene drugi dio sezone bice borba za opstanak jer 4 kola necemo uzeti bod
Ovaj trener je isto pametan, kaze idemo iznenaditi gradinu i pobijediti, i izgubi 2 0![]()
Samo mi nije jasno da kakvu god ekipu sastavimo , unapred vec znamo da smo u gostima izgubili , a bod bude ravan cudu... Dok je kod drugih ekipa cesta pojava da uzmu 3 boda sa strane...
Prosle godine nije bilo tako, jednostavno je bilo vise kvaliteta u ekipi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Meni nije jasno da koja god ekipa dolazi u Bihac kazu nezgodan protivnik za nas, svake godine nam prave dosta problema u Bihacu, jel postoji ekipa kojoj mi pravimo probleme u gosti a
Bas tako ..nebeskasila je napisao/la: ↑11 sep 2023, 00:51Meni nije jasno da koja god ekipa dolazi u Bihac kazu nezgodan protivnik za nas, svake godine nam prave dosta problema u Bihacu, jel postoji ekipa kojoj mi pravimo probleme u gosti a
Mi smo poželjan protivnik u gostimaMramic24 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 06:59Bas tako ..nebeskasila je napisao/la: ↑11 sep 2023, 00:51Meni nije jasno da koja god ekipa dolazi u Bihac kazu nezgodan protivnik za nas, svake godine nam prave dosta problema u Bihacu, jel postoji ekipa kojoj mi pravimo probleme u gosti a

Zadnji put napravili probleme 2005/2006 u Zepcu
-
- Kontakt:
Koliki je ugovor sa wwin
Nova oprema

-
- Kontakt:
Bit ce prenos kup utakmice danas
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
0-1 Imamagic
Da je ovo proci pa dobiti jakog premijerligasa za mec kuci... napuniti stadion i casno ispasti
Da je ovo proci pa dobiti jakog premijerligasa za mec kuci... napuniti stadion i casno ispasti

Ljudi reklamiraju kurseve Njemackog 

Salu na stranu, stream je odlican. Kamo srece da se moze cesce gledati ovako utakmica sa strane.
Jadni mi sa ovom odbranom, sem Hadre niko ovdje ne zna nista.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 6 gostiju.