Sta sve covjek nece procitat ns ovom forumuboatenkk je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:21tacno je ovo za vahida.. sinoc kum i on gledali skupa tekmu, imao je cudne grimase tokom meca.. kad je bilbija ono promasio casu je bacio od bijesa.. ljudi vi niste svjesni koliko vaha voli ovu drzavu.. reko je da ce se najebat svima mile majke i da ce zvati vicu da pricaju.. sad sta ce biti ne znam, samo prenosim…
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ljudi, osvjestite se. Nije više ovo stvar selektora, već Savez, mnogo su dublji problemi. Sinoć su naši mutavci MORALI iskoristiti najmanje dvije ebene prilike od onoliko koliki smo napravili. Da se to desilo, ne bi niko pisao o Kodri. Kodru poštujem, mislim da je dobar trener, ali nije on kriv za to što naši levati ne mogu pogoditi.
Neki mu zamjeraju to što je sve karte bacio u napad, a da to nije uradio, opet bi ga pljuvali.
Nemamo kvalitetnu repku, a najgore je što se previše uzdižemo da smo neko i nešto. Zaboravite da nema više one generacije iz Brazila, nema više takvih igrača. Tu su ti sad prosječni igraju koji igraju po Turskoj, Pjanić koji se već par godina zaebava, a sad pogotovo. Tu su ti menadžerski igrači. Kad na sve to dodaš kriminalni Savez, Vicu koji kroji spisak, igrače kojima repka dođe kao prilika za odmor, dobiješ ovo.
Jedinu šansu vidim u tome da se dovede Vaha i da odmah na razgovorima razjasni situaciju s Savezom. Mislim da na kraju od toga neće biti ništa, ali eto vidjećemo.
Kad vidim da se opet priziva Barbarez, mrak mi na oči padne. Lik od završetka karijere ništa nije uradio po pitanju trenerskog posla, čak ni djecu nije vodio. Zaebava se, snima reklame i hoće da bude selektor? Svaka čast kao igraču, ali kralju uradi nešto i edukuj se, pa da možeš raditi negdje kao trener.
Neki mu zamjeraju to što je sve karte bacio u napad, a da to nije uradio, opet bi ga pljuvali.
Nemamo kvalitetnu repku, a najgore je što se previše uzdižemo da smo neko i nešto. Zaboravite da nema više one generacije iz Brazila, nema više takvih igrača. Tu su ti sad prosječni igraju koji igraju po Turskoj, Pjanić koji se već par godina zaebava, a sad pogotovo. Tu su ti menadžerski igrači. Kad na sve to dodaš kriminalni Savez, Vicu koji kroji spisak, igrače kojima repka dođe kao prilika za odmor, dobiješ ovo.
Jedinu šansu vidim u tome da se dovede Vaha i da odmah na razgovorima razjasni situaciju s Savezom. Mislim da na kraju od toga neće biti ništa, ali eto vidjećemo.
Kad vidim da se opet priziva Barbarez, mrak mi na oči padne. Lik od završetka karijere ništa nije uradio po pitanju trenerskog posla, čak ni djecu nije vodio. Zaebava se, snima reklame i hoće da bude selektor? Svaka čast kao igraču, ali kralju uradi nešto i edukuj se, pa da možeš raditi negdje kao trener.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj Dodikov ker izvadi Vahu od 80 godina i odmah euforija
A mogu se kladiti da bi Vaha bio podjednako los kao i svi ostali.

Badava objasnjavati pojedinim ali zaista badava da je dubina problema mnogo veca od selektora.
I sto se javalja ova uvrijeđena mlada Barabarez dovoljno govori. Eto on ce sa nula trenersko iskustva da nesto napravi. ODYEBI imao si svo vrijeme i pare svijeta, nisi qurcem pomakao da steknes neko trenersko iskustvo.
I sto se javalja ova uvrijeđena mlada Barabarez dovoljno govori. Eto on ce sa nula trenersko iskustva da nesto napravi. ODYEBI imao si svo vrijeme i pare svijeta, nisi qurcem pomakao da steknes neko trenersko iskustvo.
Mjau !
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ovakve kao Vahu isključivo postaviti na neku funkciju u savezu, jer glupo je raditi krov (staviti Vahu za selektora) dok su temelji truhli. Nema smisla.
Opet kažem, teško će se neko prihvatiti takvog posla, potrebni su nam mladi, ljudi željni rada i dokazivanja, školovani ljudi koji su praksu stekli u Evropi. Takve staviti na čelo saveza, razdvojiti fudbal i politiku, nek to bude jedini sport u državi koji nema veze sa politikom, pa da vidimo.
Opet kažem, teško će se neko prihvatiti takvog posla, potrebni su nam mladi, ljudi željni rada i dokazivanja, školovani ljudi koji su praksu stekli u Evropi. Takve staviti na čelo saveza, razdvojiti fudbal i politiku, nek to bude jedini sport u državi koji nema veze sa politikom, pa da vidimo.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 12 sep 2023, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo neko mlađi ovo može voditi.
Balkanci generalno ne mogu funlcionisati bez hajcanja i energije.
Naše balerine mora neko treći razdrmati jer drugačije ne mogu potrčati.
Nek sve ode u helać ali daj pokeraša, barem bi na divljinu igrači igrali
Balkanci generalno ne mogu funlcionisati bez hajcanja i energije.
Naše balerine mora neko treći razdrmati jer drugačije ne mogu potrčati.
Nek sve ode u helać ali daj pokeraša, barem bi na divljinu igrači igrali
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
sta pricas bolan… vaha ima fudbal u malom prstu.. jedne prilike mu veliki arsen venger rekao da bi volio da bude priblizno dobar trener kao on… vaha je bez dileme najbolji fudbalski strucnjak kojeg imamo.. taj od govana pitu pravi… ali bolje zna prosjecan forumas da bi vaha bio isti kao i ovi levati koji pravila ne znaju… vaha je tvorac formule koja je maroko u polufinale gurnula… zamalo sa alzirom dobio svjecke prvake…tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:42Ovaj Dodikov ker izvadi Vahu od 80 godina i odmah euforija![]()
Jel ti Vahid dedo, rođak, komšija? Pa ti si onaj lik što je ovdje govorio da je sve 100% gotovo i da je Halilhodžić novi selektor, u kakvom god da smo kanalu to **** od čovjeka ne bi volio blizu repke. Prije daj onu neznalicu Barbareza, nego ovo smeće.boatenkk je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:56sta pricas bolan… vaha ima fudbal u malom prstu.. jedne prilike mu veliki arsen venger rekao da bi volio da bude priblizno dobar trener kao on… vaha je bez dileme najbolji fudbalski strucnjak kojeg imamo.. taj od govana pitu pravi… ali bolje zna prosjecan forumas da bi vaha bio isti kao i ovi levati koji pravila ne znaju… vaha je tvorac formule koja je maroko u polufinale gurnula… zamalo sa alzirom dobio svjecke prvake…tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:42Ovaj Dodikov ker izvadi Vahu od 80 godina i odmah euforija![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
smeće si ti kako te nije stid ovako blatiti najvecg znalca neznalico… ti mozes samo na vikipediji citati sta je vaha ostvario u karijeri.. a sta on moze za tebe.. vrati se u misiju rupu smraduSurreal je napisao/la: ↑12 sep 2023, 11:12Jel ti Vahid dedo, rođak, komšija? Pa ti si onaj lik što je ovdje govorio da je sve 100% gotovo i da je Halilhodžić novi selektor, u kakvom god da smo kanalu to **** od čovjeka ne bi volio blizu repke. Prije daj onu neznalicu Barbareza, nego ovo smeće.boatenkk je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:56sta pricas bolan… vaha ima fudbal u malom prstu.. jedne prilike mu veliki arsen venger rekao da bi volio da bude priblizno dobar trener kao on… vaha je bez dileme najbolji fudbalski strucnjak kojeg imamo.. taj od govana pitu pravi… ali bolje zna prosjecan forumas da bi vaha bio isti kao i ovi levati koji pravila ne znaju… vaha je tvorac formule koja je maroko u polufinale gurnula… zamalo sa alzirom dobio svjecke prvake…tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:42Ovaj Dodikov ker izvadi Vahu od 80 godina i odmah euforija![]()
Jos jedan jugodinosaur..titin pionir, petokraka na ramenu istetovirana a na podlaktici JNA..
Vala kada sam prezivio pljeskavicu od 9 eura u Šibeniku preživjeti cu i posljednjeg titinog mohikanca, ja mislim poslije Vahe da ih više nema.
Vala kada sam prezivio pljeskavicu od 9 eura u Šibeniku preživjeti cu i posljednjeg titinog mohikanca, ja mislim poslije Vahe da ih više nema.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
vahi u strucnom stabu trebaju kurceviti ljudi.. nesto poput ovog anelovog oca zeljni rada.. vaha je bas i rekao da misli da je mirso sve upravu i svidja mu se covjek.. a upoznat je da radi sa djecom u svedskoj.. vaha, mirso ahmedhodzic i jos par ljudi bi ovu repku doveli do polufinala eura..
-
- Kontakt:
De Boga ti, pitaj ga sta misli o Mehi Bešiću kao psihologu reprezentacije?boatenkk je napisao/la: ↑12 sep 2023, 11:26vahi u strucnom stabu trebaju kurceviti ljudi.. nesto poput ovog anelovog oca zeljni rada.. vaha je bas i rekao da misli da je mirso sve upravu i svidja mu se covjek.. a upoznat je da radi sa djecom u svedskoj.. vaha, mirso ahmedhodzic i jos par ljudi bi ovu repku doveli do polufinala eura..
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Evo Boga. Jesil se pomirio konacno s rodjakom da idem pucat iz pistolja?boatenkk je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:21tacno je ovo za vahida.. sinoc kum i on gledali skupa tekmu, imao je cudne grimase tokom meca.. kad je bilbija ono promasio casu je bacio od bijesa.. ljudi vi niste svjesni koliko vaha voli ovu drzavu.. reko je da ce se najebat svima mile majke i da ce zvati vicu da pricaju.. sad sta ce biti ne znam, samo prenosim…
naprijed rejal
Hajde samoubij se
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
najjaci je na forumu, jos je uspio uvjeriti par levata onomadSveti je napisao/la: ↑12 sep 2023, 13:31Evo Boga. Jesil se pomirio konacno s rodjakom da idem pucat iz pistolja?boatenkk je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:21tacno je ovo za vahida.. sinoc kum i on gledali skupa tekmu, imao je cudne grimase tokom meca.. kad je bilbija ono promasio casu je bacio od bijesa.. ljudi vi niste svjesni koliko vaha voli ovu drzavu.. reko je da ce se najebat svima mile majke i da ce zvati vicu da pricaju.. sad sta ce biti ne znam, samo prenosim…

⚜️~⚜️~⚜️
Mislim da su i neki niskotirazni portali prenosili njegove insajdereDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 sep 2023, 13:39najjaci je na forumu, jos je uspio uvjeriti par levata onomadSveti je napisao/la: ↑12 sep 2023, 13:31Evo Boga. Jesil se pomirio konacno s rodjakom da idem pucat iz pistolja?boatenkk je napisao/la: ↑12 sep 2023, 10:21tacno je ovo za vahida.. sinoc kum i on gledali skupa tekmu, imao je cudne grimase tokom meca.. kad je bilbija ono promasio casu je bacio od bijesa.. ljudi vi niste svjesni koliko vaha voli ovu drzavu.. reko je da ce se najebat svima mile majke i da ce zvati vicu da pricaju.. sad sta ce biti ne znam, samo prenosim…![]()
![]()
![]()

naprijed rejal
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
I sta cemo mi koji klinac na tom Euru kad jedva Lihtenštajn dobijemo, dzaba se sramotit..
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Taman da nikad ne odemo vise na neko takmicenje ne zelim Vahu za selektora.
Koliko je samo puta taj covjek odyebao ovu drzavu, serem se vise u njegove principe. Ali ako je vec i tako principijelan pa nece da pristane na neki komprompis da pomogne, onda treba i ostati do kraja zivota principijelan i nikada ne preuzeti selektorsku poziciju. Jer realnost ove drzave je takva da se na neke stvari mora zazmiriti. A on ako zivi u nekom paralelnom svijetu i dozivljava BiH nekim drugim ocima, to je njegovo licno pravo na zabludu. Ali neka mu onda te zablude i neka se drzi dalje od repke jer ce u protivnom se popisati na mnogobrojne izjave u proteklih 20 godina.
Koliko je samo puta taj covjek odyebao ovu drzavu, serem se vise u njegove principe. Ali ako je vec i tako principijelan pa nece da pristane na neki komprompis da pomogne, onda treba i ostati do kraja zivota principijelan i nikada ne preuzeti selektorsku poziciju. Jer realnost ove drzave je takva da se na neke stvari mora zazmiriti. A on ako zivi u nekom paralelnom svijetu i dozivljava BiH nekim drugim ocima, to je njegovo licno pravo na zabludu. Ali neka mu onda te zablude i neka se drzi dalje od repke jer ce u protivnom se popisati na mnogobrojne izjave u proteklih 20 godina.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
ja bolanSveti je napisao/la: ↑12 sep 2023, 13:50Mislim da su i neki niskotirazni portali prenosili njegove insajdereDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 sep 2023, 13:39najjaci je na forumu, jos je uspio uvjeriti par levata onomad![]()
![]()
![]()
![]()

⚜️~⚜️~⚜️
Da budemo najgora repka sto je ikad ucestvovala, gol razlika 0:48, opet cemo imati priliku otici gledati nasu reprezentaciju na EP.DevilsAdvocate je napisao/la: ↑12 sep 2023, 13:54I sta cemo mi koji klinac na tom Euru kad jedva Lihtenštajn dobijemo, dzaba se sramotit..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "