Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sindikat12
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la Sindikat12 » 02 avg 2023, 16:45

Idemo, novi pokušaj.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 02 avg 2023, 17:09

Odličan trenutak za Kodru što se tiče preuzimanja repke. Da li će biti dobar ili loš vrijeme će pokazati, nek mu je sretno.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 02 avg 2023, 17:23

O Mehi.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 02 avg 2023, 17:43

Interesuje me njegov osvrt na temu baklave i druženja sa porodicom na okupljanjima. Važnije nam je to od taktike.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 02 avg 2023, 18:19

Arvid je napisao/la:
02 avg 2023, 17:43
Interesuje me njegov osvrt na temu baklave i druženja sa porodicom na okupljanjima. Važnije nam je to od taktike.
Apsolutno, najvažniji je njegov odnos prema baklavi i familiji. Ako tu bude na nivou, ostalo će doći na svoje.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

edin139
Kontakt:

Post Postao/la edin139 » 02 avg 2023, 18:29

Horoz je napisao/la:
02 avg 2023, 18:19
Arvid je napisao/la:
02 avg 2023, 17:43
Apsolutno, najvažniji je njegov odnos prema baklavi i familiji. Ako tu bude na nivou, ostalo će doći na svoje.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 04 avg 2023, 08:08

Muzurovic, Musovic, Hadzibegic, Kalajdzic, Smajlovic, Sliskovic, Muzurovic, Kodro, Piric, Bazdarevic, Hadzibegic, Kodro.

Evo zavrtili smo 12x igracke legende od tog idu trojica po drugi put sa pokusejima. Od te 1998 do 2023, punih 25 godina ni jedan od tih 12 nije iskoristio reprezenetaciju kao odskocnu dasku. Prvi put su bili mladjahni pa je neka nada i postojala, vec drugi put su pred penzijom, i ozivljavanje karijere pred kraj karijere je nonsens. I sutra neko kaze nismo imali srece. Veze to sa srecom nema, jer 12x u 25god se pokusava nesto.

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 11 sep 2023, 22:40

Muslin,Osim,Musemić,Krstajić,Čačić,Lalatović,Dudić... :kafa:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 sep 2023, 09:21

Eto Vahe :kafa:

Nakon utakmice i bolnog poraza u Rejkjaviku, nazvali smo Vahida Halilhodžića, najuspješnijeg trenera kojeg ima Bosna i Hercegovina.

Definitivno, samo Vaha može spasiti brod koji opasno tone. Šanse za plasman na evropsko prvenstvo su minimalne. Čak ni sve pobjede u preostale četiri utakmice ne garantiraju ostvarenje cilja. Sada ovisimo od drugih…

Nakon poraza od Luksemburga mislili smo da ne može gore. Faruk Hadžibegić je platio ceh. Gospodski se povukao, ali je reprezentacija pod vodstvom Mehe Kodre nastavila s lošim izdanjima. Pa smo sve dalje do EP.

Iako je Saveez osigurao maksimalne uslove od čarter leta, vrhunskog hotela, premija, ali uzalud. Rezultat je izostao.

Vahid Halilhodžić, koji je četiri reprezentacije (Obala Slonovače, Alžir, Japan i Maroko) odveo na svjetsko prvenstvo, jedina je nada da sve nije izgubljeno. Javnost smatra da jedino Vaha ima znanja, iskustva, autoritet da spasi bh.fudbal.

Godinama se, kada “padaju” selektori, Vahino ime pominje kao najbolje rješenje, ali svaki put završi na medijskim špekulacijama i želji navijača.

Nedavno je NSBiH “bacio udicu”, ali Vaha i Savez nisu “kliknuli”.

Sada je Vahid pristao na razgovor s Vicom Zeljkovićem i Markom Miličićem.

U ekskluzivnom razgovoru za portal **** Halilhodžić je izjavio:

– Boli me sve ovo što se dešava oko reprezentacije. To je moja država i nije mi svejedno. Loše je ako se mučimo s Luksemburgom i Lihtenštajnom. Bolno je kada nas pobijedi Luksemburg. Nije mi svejedno. Strašno me pogodio poraz- poručio je Vaha.

Narod želi vas na klupi…

– Znam i godi mi što tako ljudi misle, ali ja nemam čarobni štapić… Treba vremena…

Nema se više vremena. Da li ćete napokon sjesti za stol s Vicom Zeljkovićem?

– Bili smo mi već u Dohi. Razgovarali smo. Pozvao me da dođem u Savez- otkriva bh.stručnjak.

Predsjednik vas, kao i navijači žele na selektorskoj poziciji.

– Ja sam spreman razgovarati. Spreman sam pomoći. Dolazim u Makarsku 17.ovog mjeseca, a od 20.septembra sam u Dubrovniku. Razgovarat ćemo. Želim reći sve što mislim i da čujem šta oni kažu. Kako vide izlaz. Nije nikako dobro. Nemojte pisati da sam mađioničar i da se sve može promijeniti preko noći. Ne može! Razgovarat cu sa Zeljkovićem, vidjet ću šta razmišljaju. Spreman sam pomoći svojoj reprezentaciji- izjavio je Halilhodžić za ****.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 12 sep 2023, 09:38

Ja sam spreman razgovarati. Spreman sam pomoći. Dolazim u Makarsku 17.ovog mjeseca, a od 20.septembra sam u Dubrovniku. Razgovarat ćemo. Želim reći sve što mislim i da čujem šta oni kažu. Kako vide izlaz. Nije nikako dobro. Nemojte pisati da sam mađioničar i da se sve može promijeniti preko noći. Ne može! Razgovarat cu sa Zeljkovićem, vidjet ću šta razmišljaju. Spreman sam pomoći svojoj reprezentaciji-

Da nije ovo sto je rekao Zeljkovic bice rezovi

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 sep 2023, 09:46

Čisto sumnjam da će sjesti na klupu.
Koševo Zapad

obagol
Kontakt:

Re: Nasljednik Peteva

Post Postao/la obagol » 12 sep 2023, 09:46

obagol je napisao/la:
30 mar 2022, 14:15
Ljudi, nebitan je u ovoj situaciji trener totalno. Eto dovešćemo nekog drugog, kontaćemo to je to sad, ionako sami sebe lažemo kako imamo dobre igrače, potrošićemo 4 godine a da apsolutno ništa ne napravimo. Naravno da ne možemo ništa napraviti jer nemamo nikakvog sistema, igračka baza je strašno loša, omladinske kategorije odron živi. Neko se mora pozabaviti tim stvarima jer su to temelji, Mi nemamo temelje a hoćemo terasu sa roštiljem.
Ovo sam napisao nakon otkaza Petevu. Mi ćemo se opet baviti selektorom vjerujući kako imamo dobre igrače i da je tu samo selektor kriv. Mi sa ovakvim savezom, ovakvim radom sa mladim igračima i sa ovakvim trenutnim igračkim kadrom nemamo šta tražiti kad je u pitanju ozbiljan fudbal.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 sep 2023, 09:48

Shategabri je napisao/la:
12 sep 2023, 09:46
Imam neko čudno razmišljanje, ako hoće historiju i petu reprezentaciju na velikom takmičenju, doći će. Mada se tu mora poklopiti puno toga.

Ipak mislim da je u pitanju par savjeta, da odmaknu politiku, možda da neki prijedlog za selektora i slično.
Rodjeni su pitarske picke!

Kamaga11
Kontakt:

Re: Nasljednik Peteva

Post Postao/la Kamaga11 » 12 sep 2023, 09:50

obagol je napisao/la:
obagol je napisao/la:
30 mar 2022, 14:15
Ljudi, nebitan je u ovoj situaciji trener totalno. Eto dovešćemo nekog drugog, kontaćemo to je to sad, ionako sami sebe lažemo kako imamo dobre igrače, potrošićemo 4 godine a da apsolutno ništa ne napravimo. Naravno da ne možemo ništa napraviti jer nemamo nikakvog sistema, igračka baza je strašno loša, omladinske kategorije odron živi. Neko se mora pozabaviti tim stvarima jer su to temelji, Mi nemamo temelje a hoćemo terasu sa roštiljem.
Ovo sam napisao nakon otkaza Petevu. Mi ćemo se opet baviti selektorom vjerujući kako imamo dobre igrače i da je tu samo selektor kriv. Mi sa ovakvim savezom, ovakvim radom sa mladim igračima i sa ovakvim trenutnim igračkim kadrom nemamo šta tražiti kad je u pitanju ozbiljan fudbal.
Ma bitan je trener kako god sto se mene tice nek dodje neki moderan trener sa onom stvari. Od ovog eura smo se halalili, pa ja bih se I halalio od sljedecih, ali za 8 godina da repka bude puna mladih igraca koji zele igrati za nasu repku, a ne da se setkaju ko jucer.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 12 sep 2023, 09:53

Najmanji je problem selektor.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 sep 2023, 09:57

Nemozes izbrisati Ivicu Osima, i ocekivati uspjeh reprezentacije. Ovo nije Bosna i Hercegovina nego Dzekova i Misimoviceva.

Ista sabotaza Jugoslavije se danas dogadja u BiH.

Dijaspora je jednom spasavala uz pomoc prijatelja iz Uefe Platini.

Danas BiH nema prijatelja nigdje. Jalova dijaspora ostala da se bori protiv teskih kriminalaca u pranju novca.

Zna se ko je tu pobjednik.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 12 sep 2023, 09:58

BoixosNois1899 je napisao/la:
12 sep 2023, 09:53

Ovaj novinarcic je jedan od razloga sto nam se ovo desava
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 12 sep 2023, 09:59

BoixosNois1899 je napisao/la:
12 sep 2023, 09:53

Pa to je, nemamo kvalitet za nešto više.
Nit se možemo odbraniti niti napasti.

A hoćemo na prvenstvo.
Kako?
Koševo Zapad

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 12 sep 2023, 10:00

1921boy je napisao/la:
12 sep 2023, 09:48
Shategabri je napisao/la:
Imam neko čudno razmišljanje, ako hoće historiju i petu reprezentaciju na velikom takmičenju, doći će. Mada se tu mora poklopiti puno toga.

Ipak mislim da je u pitanju par savjeta, da odmaknu politiku, možda da neki prijedlog za selektora i slično.
Tu se mora poklopiti samo jedna stvar. Savez samo treba pripremiti keš za Vahu i on će sjesti na našu klupu bez problema. Kad Vico odriješi kesu, neće Vahi biti problem ni nacionalni ključ, ni hodže, ni popovi. Za milion godišnje, on će lično sa Dodikom i Čovićem ako treba praviti spisak. Ali to opet neće riješiti naše suštinske probleme.

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 12 sep 2023, 10:21

tacno je ovo za vahida.. sinoc kum i on gledali skupa tekmu, imao je cudne grimase tokom meca.. kad je bilbija ono promasio casu je bacio od bijesa.. ljudi vi niste svjesni koliko vaha voli ovu drzavu.. reko je da ce se najebat svima mile majke i da ce zvati vicu da pricaju.. sad sta ce biti ne znam, samo prenosim…

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hurem i 21 gost.