FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A što se vi sikirate oko reprezentacije?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Kodro je taraba zestoka bio jos od naseg prvog mandata. Par mozgova ga je prizivalo ovdje konstantno, iz nekog samo njima razumljivog razloga. Srecom, ima neko pametniji da odlucuje.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Bilo je par delegata sa foruma koji su pisali da ga je samo trebalo pustiti par godina da radi i da bi nam donio rezultat

Je.beni Uscuplic bodovno jedva ispravio ono sto je Kodro uprskao, a lik samo poredao igrace na svoje pozicije u formaciji 4-2-3-1. To je za Kodru bilo i te 2015 i protiv Lihtenstajna i veceras, atomska fizika.
Trener/Selektor nije ISTO
PRIMJER je Roznan, 20 dana daoo svima da pokazu koliko znaju i za 20 dana skonto vidio sta mu valja sta nevalja. Procjenio Andjusica itd itd..
Poredit NAS i posusje ili nas i gosk pa sta bi u gabeli..
Sta je mogo Kodro uradit sta je mogao uigrat, nista 3 treninga..
Hadzibegic izgubio kod kuce od luxsemburga 0:2 kako je to bolje, mi smo bili danas mnogo bolji nego protiv litenstajna..
Jedini minus je sto kodro nije pozvao 4-5 igraca iz premjer lige plus Bilbija koji je trebao igrat od prve min.
I onda ovi tipovi ka krunic hadzikadunjic tahiriviv amir dedic itd kad umislw da su zvjezde i da se moze preko one stvari igrat ubacis igraca koji jest tehnikom i znanjem slabi al ziljkic bi recimo mnogo bolje odigra od onog sa brojem 4 cinimi se sto je igro krilo. Buljubasic bi sigurno imao bar 15 vise tacni pasova od Amira i besiktasa.. DZEKO koje on da mora igrat svaku 90 min zamjeni ga. Plus menalo plus pjanic na klupi.. unas repka jeste tanka uvjek bila al kad god smo imali tipove ko muhamed basic zahiragic spahic koji su znali uklizat i bacit se naglavu onda to vuce ostale.. mi imamo 1 klizeci start po utakmicu i to striktno sigurica na loptu, zuti karton se dobija za povlacenje, nema tuce sa protivnickim igracem unosivanje sudi u lice itd.. nekako sve koda su tu protiv svoje volje..
Baka kad je preuzeo repku izjavio je meni treba 9 ratnika 2 dvoica mozgova, i upravu je , ali u klubu gdje ti treniras svaki dan gdje imas prelazni rok gdje imas akademiju (JUNIORE) 24 sata na usluzi..
Gdje krois skipu po svom cejfu, dok repka kao sto sam rekao igraci dolaze (80%) tu samo radi next polozaja u ekipi ili kad se prodaje da moze da kaze da je standardan..
I meni od one generacije sto je otisla u brazil repka se raspala..
PRIMJER je Roznan, 20 dana daoo svima da pokazu koliko znaju i za 20 dana skonto vidio sta mu valja sta nevalja. Procjenio Andjusica itd itd..
Poredit NAS i posusje ili nas i gosk pa sta bi u gabeli..
Sta je mogo Kodro uradit sta je mogao uigrat, nista 3 treninga..
Hadzibegic izgubio kod kuce od luxsemburga 0:2 kako je to bolje, mi smo bili danas mnogo bolji nego protiv litenstajna..
Jedini minus je sto kodro nije pozvao 4-5 igraca iz premjer lige plus Bilbija koji je trebao igrat od prve min.
I onda ovi tipovi ka krunic hadzikadunjic tahiriviv amir dedic itd kad umislw da su zvjezde i da se moze preko one stvari igrat ubacis igraca koji jest tehnikom i znanjem slabi al ziljkic bi recimo mnogo bolje odigra od onog sa brojem 4 cinimi se sto je igro krilo. Buljubasic bi sigurno imao bar 15 vise tacni pasova od Amira i besiktasa.. DZEKO koje on da mora igrat svaku 90 min zamjeni ga. Plus menalo plus pjanic na klupi.. unas repka jeste tanka uvjek bila al kad god smo imali tipove ko muhamed basic zahiragic spahic koji su znali uklizat i bacit se naglavu onda to vuce ostale.. mi imamo 1 klizeci start po utakmicu i to striktno sigurica na loptu, zuti karton se dobija za povlacenje, nema tuce sa protivnickim igracem unosivanje sudi u lice itd.. nekako sve koda su tu protiv svoje volje..
Baka kad je preuzeo repku izjavio je meni treba 9 ratnika 2 dvoica mozgova, i upravu je , ali u klubu gdje ti treniras svaki dan gdje imas prelazni rok gdje imas akademiju (JUNIORE) 24 sata na usluzi..
Gdje krois skipu po svom cejfu, dok repka kao sto sam rekao igraci dolaze (80%) tu samo radi next polozaja u ekipi ili kad se prodaje da moze da kaze da je standardan..
I meni od one generacije sto je otisla u brazil repka se raspala..
eno i Cengic fol u planu za kandidaturu stavio izgradnju stadiona na podrucju Starog Grada
. Nama samo spomeni stadion i mi cemo glasati za tog 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Strah me i pomisliti sta bi bilo da Uscuplic nije dosaoLucas je napisao/la: ↑12 sep 2023, 01:45Bilo je par delegata sa foruma koji su pisali da ga je samo trebalo pustiti par godina da radi i da bi nam donio rezultat![]()
Je.beni Uscuplic bodovno jedva ispravio ono sto je Kodro uprskao, a lik samo poredao igrace na svoje pozicije u formaciji 4-2-3-1. To je za Kodru bilo i te 2015 i protiv Lihtenstajna i veceras, atomska fizika.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kako je fudbal nerealna stvar i kako se mogu dovesti subjektivni i nerealni zaključci kao i inače u životu. Da je kojim slučajem Bilbija pogodio glavom ili Menalo iz one dobre šanse bilo bi sve u kontri "kakav potez Kodre pravovremeno uvođenje Bilbije i Menala koje su zapostavili raniji selektori" mudrolije, taktičke vratolomije...ovako kad fuliš što se inače pogađa, Džeko je imao barem tri situacije iz kojih je redovno do sada pogađao.
Utakmica je samo dokazala da su VIco & co tu samo da kupe kajmak i ne dozvole da fudbal bude kohezioni faktor u državi. Slično su uradili u svim sferama društva ( za saradnike uzeli lopove iz "muslimanske reprezentacije") i uništavaju sve što im pod ruku dođe.
Utakmica je samo dokazala da su VIco & co tu samo da kupe kajmak i ne dozvole da fudbal bude kohezioni faktor u državi. Slično su uradili u svim sferama društva ( za saradnike uzeli lopove iz "muslimanske reprezentacije") i uništavaju sve što im pod ruku dođe.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
ovdje je Kodru prizivalo 90% foruma. Hvala bogu pa nije dosao . Bolje Janeza gledati hvala Bogu
FC United Of Manchester !
Oca reprezentacija sa Bracom na klupi je morala lihtenstajnu utrpati 3 najmanje,Kodro tu veze nema,jednostavno sistematski urušavanjem države preko sporta i kurcobolja naših igrača.
Kažete mi savez u kojem se radi kako treba i za dobrobit sporta i države
Kažete mi savez u kojem se radi kako treba i za dobrobit sporta i države
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ma samo poredaj u formaciju, ko Jakirovicnapoleon72 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 07:08Strah me i pomisliti sta bi bilo da Uscuplic nije dosaoLucas je napisao/la: ↑12 sep 2023, 01:45Bilo je par delegata sa foruma koji su pisali da ga je samo trebalo pustiti par godina da radi i da bi nam donio rezultat![]()
- napoleon72
- Kontakt:
4-2-3-1 i pusti ih da igraju.alacious je napisao/la: ↑12 sep 2023, 08:53Ma samo poredaj u formaciju, ko Jakirovicnapoleon72 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 07:08Strah me i pomisliti sta bi bilo da Uscuplic nije dosaoLucas je napisao/la: ↑12 sep 2023, 01:45
Bilo je par delegata sa foruma koji su pisali da ga je samo trebalo pustiti par godina da radi i da bi nam donio rezultat![]()

Al kae brat, Dzeno nije izmisljao pozicije. U ofanzivnoj cetvorki samo Benko igrao svoju poziciju.

Lijevo krilo prirodna poluspica Velkoski
Desno krilo prirodni spic Amer Bekic
Prednji vezni (u dosta utakmica) prirodni spic Bilbija
Nerijetko znali skupa pocet i Stojcev i Bilbija, Stojcev tad igrao fakticki zadnjeg veznog
Al svi na svojim pozicijama

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Andjusic je sigurno bolji igrač za sistem koji Sarajevo igra u odnosu na Ikica koji je igrač sistema kontri. Nešto slično kao i Jukić
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- napoleon72
- Kontakt:
Slazem seBosniacum Lilium je napisao/la: ↑12 sep 2023, 09:00Andjusic je sigurno bolji igrač za sistem koji Sarajevo igra u odnosu na Ikica koji je igrač sistema kontri. Nešto slično kao i Jukić
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nastavi i dalje psovati sve mrtvo i živo Mirvicu i žene iz kluba nazivati raspalim kurvama na našoj fb stranici, to ti najbolje ide. Doduše znao sam odavno da si papak i degenerik, nista čudno od tebe.alacious je napisao/la: ↑12 sep 2023, 08:53Ma samo poredaj u formaciju, ko Jakirovicnapoleon72 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 07:08Strah me i pomisliti sta bi bilo da Uscuplic nije dosaoLucas je napisao/la: ↑12 sep 2023, 01:45
Bilo je par delegata sa foruma koji su pisali da ga je samo trebalo pustiti par godina da radi i da bi nam donio rezultat![]()
Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da ne psujemLucas je napisao/la: ↑12 sep 2023, 09:03Nastavi i dalje psovati sve mrtvo i živo Mirvicu i žene iz kluba nazivati raspalim kurvama na našoj fb stranici, to ti najbolje ide. Doduše znao sam odavno da si papak i degenerik, nista čudno od tebe.alacious je napisao/la: ↑12 sep 2023, 08:53Ma samo poredaj u formaciju, ko Jakirovicnapoleon72 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 07:08
Strah me i pomisliti sta bi bilo da Uscuplic nije dosao
Ma mlati historicar ko i uvijeknapoleon72 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 08:594-2-3-1 i pusti ih da igraju.alacious je napisao/la: ↑12 sep 2023, 08:53Ma samo poredaj u formaciju, ko Jakirovicnapoleon72 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 07:08
Strah me i pomisliti sta bi bilo da Uscuplic nije dosao![]()
![]()
![]()
Al kae brat, Dzeno nije izmisljao pozicije. U ofanzivnoj cetvorki samo Benko igrao svoju poziciju.![]()
Lijevo krilo prirodna poluspica Velkoski
Desno krilo prirodni spic Amer Bekic
Prednji vezni (u dosta utakmica) prirodni spic Bilbija
Nerijetko znali skupa pocet i Stojcev i Bilbija, Stojcev tad igrao fakticki zadnjeg veznog
Al svi na svojim pozicijama![]()
-
- Kontakt:
Strah me i pomisliti šta bi bilo kada bi prestao psovati,možda bi doveli kapitalcaLucas je napisao/la: ↑12 sep 2023, 09:03Nastavi i dalje psovati sve mrtvo i živo Mirvicu i žene iz kluba nazivati raspalim kurvama na našoj fb stranici, to ti najbolje ide. Doduše znao sam odavno da si papak i degenerik, nista čudno od tebe.alacious je napisao/la: ↑12 sep 2023, 08:53Ma samo poredaj u formaciju, ko Jakirovicnapoleon72 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 07:08
Strah me i pomisliti sta bi bilo da Uscuplic nije dosao
Strah me i pomisliti sta rijec struke pise kad ono rijec struke o repki naglaba 

On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.