Upravo to, nije ni igrao wing-back. Ali dzaba, tesko objasniti ljudima. Jedina **** u odbrani je bio Milicevic koji je ispadao u vise navrata.Beduin je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:05Sta te covjece ima impresionirat kad je igrao stopera u postavci 352 i tek sporadicno izletio pred protivnicku sesnaesterac. Veceras mu nije ni bila uloga da radi centarsuteve i prodire po krilu. Tu je bio zaduzen Dedic, a onda i Civic.icetea01 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:02Ta prilika za Bilbiju mu je bio jedini korektan ubacaj tokom 90 minuta. Da je borben, jeste, ali nema tu neku inteligenciju ili tehniku kad smo oko sesnaesterca protivnika, svaka njegova lopta je isla u noge Islandjana ili jednostavno u prazno. Kazem, za igraca Atalante lose, da igra u nekom Ferencvarosu pa ajde, ali ovako me nije impresionirao.Hansestadt je napisao/la: ↑11 sep 2023, 23:44
Sasvim korektna partija Kolasinca, ne znam sta ocekujes vise. Namjestio je 100% priliku za Bilbiju, i bezkoristan, bezidejan?
J3bote, gledate li vi utakmicu i pratite li desavanja na terenu, pokusavate li skontati trenersku zamisao?
Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Meho Kodro - selektor reprezentacije BiH
-
- Kontakt:
Vico Zeljković najavio promjene!
Moze li kako da on sam sebe promjeni?
Moze li kako da on sam sebe promjeni?
Braco, ne sikirajte se, Mehaga je optimista i nije otpisao kvalifikacije. 
Evo i kako: Slovaci do kraja kvala gube od Portugala i od nas, a uzimaju bod protiv Luxa i Islanda. Mi dobijamo sve, a s Portugalom igramo X ili eventualno neki tijesan poraz. Na kraju imamo drugo mjesto s bodom vise od njih ili zbog boljeg medjusobnog omjera.
Zahvalite mi se za 2 mjeseca. Nema na cemu!

Evo i kako: Slovaci do kraja kvala gube od Portugala i od nas, a uzimaju bod protiv Luxa i Islanda. Mi dobijamo sve, a s Portugalom igramo X ili eventualno neki tijesan poraz. Na kraju imamo drugo mjesto s bodom vise od njih ili zbog boljeg medjusobnog omjera.
Zahvalite mi se za 2 mjeseca. Nema na cemu!

- akisarajevo92
- Kontakt:
da je pobjedio na Islandu drugacije bi pisali, ha ya

Don't believe the hype.
Ovo je već sramota porediti Kodru sa ovim kriminalcima kakav god da je bio.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 sep 2023, 00:44da je pobjedio na Islandu drugacije bi pisali, ha ya
![]()
To nema obraza. Ja bih iste sekunde podnio ostavku, makar zbog patriotizma.
Majku vam ****!
Majku vam ****!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
E hajmo sad na prva tri lista ove teme, i na stub srama ove sto su prezadovoljni bili njegovim dolaskom, da ne komentarišu mjesec i nešto pročitaju i nauče o fudbalu
Svaka čast StevieG-u i Cartiu, prvi su znali sta ce se desiti.
Svaka čast StevieG-u i Cartiu, prvi su znali sta ce se desiti.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pa njemu Dedic igra na lijevom beku btj!
Ali bas gledam odakle Dedic lijevo! Decko na kontra strani i neprirodnoj poziciji
Ovo je u rangu Safeta protiv Nigerije. Kada je Spahic igrao stopera i beka
Ali bas gledam odakle Dedic lijevo! Decko na kontra strani i neprirodnoj poziciji
Ovo je u rangu Safeta protiv Nigerije. Kada je Spahic igrao stopera i beka

Bukvalno je prekopirao tu srednju petorku iz prve utakmice protiv Islanda samo sto je iz nekog sebi poznatog razloga odlucio da Dedic danas igra lijevo a Gazibegovic desno. Odlucio je da obkjektivno boljeg igraca zrtvuje na neprirodnoj poziciji. Lol
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nevjerovatno.
Mislim da nikada u zivotu nije igrao lijevog beka. Ili bilo sta po lijevoj strani.
Cudim se i dalje.
-
- Kontakt:
26:03

Jel realno da je ubacio Kenana samo svoj ego da bi podigao?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ima lik preko 20 meceva kao lijevi bek, nije mu prvi put.Tekashi je napisao/la: ↑12 sep 2023, 01:03Nevjerovatno.
Mislim da nikada u zivotu nije igrao lijevog beka. Ili bilo sta po lijevoj strani.
Cudim se i dalje.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma zaboli njega za ego, dva mjeseca 60 000 ako padne otkaz dobit ce sigurno jos barem toliko, neko rinta godinama da zaradi toliki novac.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nije mu prirodna pozicija! Kao da LeBrona stavis na centra
I LeBron je igrao centra, ali nije to to.
- numanumaye22
- Kontakt:
Hahahaha debili 4 boda iza Luksemburga 
Mi smo fkt antitalenti, da ide 59 repki igdje na neko tamicenje od 60, mi se ne bi plasirali

Mi smo fkt antitalenti, da ide 59 repki igdje na neko tamicenje od 60, mi se ne bi plasirali
Ima Kirin Kup
Ovaj covjek je vec nakon 2 utakmice pokazao ozbiljno neznanje i usudio bih se reci da je u tome nadmasio i Hadzibegica, bez obzira sta je odavao drugaciji utisak na startu. Prvo smo na domacem terenu protiv amatera iz Lihtenstajna odigrali katastrofalno, a on je u tome nasao nesto dobro i pravdao je to cinjenicom da danas svi igraju fudbal i da su najbitnija 3 boda u dzepu. Potom smo veceras vidjeli jos jednu uzasno pripremljenu utakmicu. Morali smo dobiti, a on je postavio ekipu kao da nam je cilj da sacuvamo 1 bod, a ako sta uleti iz 3-4 poluprilike koje svakako moramo napraviti - dobro i jest. Ok, u svaku utakmicu ulazis s dozom opreznosti i neces ici grlom u jagode, ali kad ti je pobjeda pod moranje, onda ides ka tome da odbranu povuces naprijed sto vise mozes i da igras presing na njihov posjed. Kad je postalo jasno da od toga nema nista u prvom poluvremenu, pomislio sam da ce uvesti Pjanica izmedju 55. i 60. minute i da ce od tog momenta krenuti maksimalno ofanzivno. Medjutim, on kasni s izmjenama bar 10 minuta i sto je najgore - uz Miralema ubacuje i svog sina. Ljudi moji, pa svi mi pratimo ovu reprezentaciju cijeli zivot i znamo da Kenan nije odigrao ni 10 kvalitetnih minuta u njenom dresu, a frajer ga ubacuje u 25 minuta u kojima su stale kompletne kvalifikacije?! Kad sam vidio da je stavio onoliko napadaca na spisak (tj. kad je pozvao haman sve i jednog sto ova drzava ima), pomislio sam da je to uradio da svi budu 'mirni' i da ne bude primjedbi, a da i on tako ubaci sina Kenana. Ok, opravdano ga je pozvao, zabio je neke golove u ligi, ali svi mi znamo da se od njega ne moze nista ocekivati. Vjerovao sam da je to to, da nece ici korak dalje i nazor mu davati minutazu, kad ono...
Ostale stvari ne treba ni spominjati. Dedic je sve vrijeme proveo na lijevoj strani, a znamo da je desno daleko najopasniji. Ocekivao sam da ce to promijeniti na startu drugog poluvremena, ali se to nije desilo. Sto je najgore, kad je uveo Menala koji se daleko bolje snalazi na lijevoj strani, ocekivao sam da ce Amara vratiti desno, a on ne samo da to nije uradio, vec je umjesto njega uveo jos jednog velemajstora iz superjake madjarske lige. Izveo je momka koji je jedini pokusavao nesto cijeli mec (iako na neprirodnoj poziciji) i momka koji je jedan od rijetkih fizicki spreman da odigra 90 minuta na najvecoj razini.
Forsiranje ove 3-5-2 formacije je postalo mucno za gledati, pogotovo kad to rade ovakvi treneri. Radije se vratiti na 4-3-3, uz nadu da ce Stevanovic doci na nivo od prije (iako je i on u ozbiljnim godinama), pa makar se na lijevoj strani ponovo gurali Gojaci, Krunici, Demirovici itd (mada mi je muka samo kad se sjetim tih vremena). Defanzivna linija bez Pjanica je totalno bezidejna, kvalitetnog zadnjeg pasa nema ni na vidiku, pogotovo sto ni po stranama nemaju koga uposliti. Ovaj Menalo mi je nejasan lik, umjesto da se spusti jedan level ispod (kao svojevremeno u Olimpiju ili Rijeku) i da ponovo pokusa uhvatiti formu, on se potuca po Dinamu godinama i skuplja mrvice uglavnom na neprirodnoj poziciji. Vratiti Ahmedhodzica pod hitno (falili su i njegovi izleti u napad) i pokusati naci neka rjesenja za AMF i obje krilne pozicije, te skontati koga je najbolje upariti s Dzekom. Demirovic je veceras izgledao katastrofalno. Meni je Hamulic tu najbolja opcija, zna s loptom bolje od ostalih, moze zabiti s distance i uvjeren sam da bi vise odgovarao Edinu, ali evo on je po Mehinom misljenju losiji igrac od Ermedina, Kenana i Nemanje. Svakom od njih se mora dati bar po poluvrijeme u komadu do baraza, plus zavrsiti papire za Tabakovica.
Ostale stvari ne treba ni spominjati. Dedic je sve vrijeme proveo na lijevoj strani, a znamo da je desno daleko najopasniji. Ocekivao sam da ce to promijeniti na startu drugog poluvremena, ali se to nije desilo. Sto je najgore, kad je uveo Menala koji se daleko bolje snalazi na lijevoj strani, ocekivao sam da ce Amara vratiti desno, a on ne samo da to nije uradio, vec je umjesto njega uveo jos jednog velemajstora iz superjake madjarske lige. Izveo je momka koji je jedini pokusavao nesto cijeli mec (iako na neprirodnoj poziciji) i momka koji je jedan od rijetkih fizicki spreman da odigra 90 minuta na najvecoj razini.
Forsiranje ove 3-5-2 formacije je postalo mucno za gledati, pogotovo kad to rade ovakvi treneri. Radije se vratiti na 4-3-3, uz nadu da ce Stevanovic doci na nivo od prije (iako je i on u ozbiljnim godinama), pa makar se na lijevoj strani ponovo gurali Gojaci, Krunici, Demirovici itd (mada mi je muka samo kad se sjetim tih vremena). Defanzivna linija bez Pjanica je totalno bezidejna, kvalitetnog zadnjeg pasa nema ni na vidiku, pogotovo sto ni po stranama nemaju koga uposliti. Ovaj Menalo mi je nejasan lik, umjesto da se spusti jedan level ispod (kao svojevremeno u Olimpiju ili Rijeku) i da ponovo pokusa uhvatiti formu, on se potuca po Dinamu godinama i skuplja mrvice uglavnom na neprirodnoj poziciji. Vratiti Ahmedhodzica pod hitno (falili su i njegovi izleti u napad) i pokusati naci neka rjesenja za AMF i obje krilne pozicije, te skontati koga je najbolje upariti s Dzekom. Demirovic je veceras izgledao katastrofalno. Meni je Hamulic tu najbolja opcija, zna s loptom bolje od ostalih, moze zabiti s distance i uvjeren sam da bi vise odgovarao Edinu, ali evo on je po Mehinom misljenju losiji igrac od Ermedina, Kenana i Nemanje. Svakom od njih se mora dati bar po poluvrijeme u komadu do baraza, plus zavrsiti papire za Tabakovica.
Nasi selektori su uvijek zadovoljni igrom i traze neke izgovore kad se izgubi.
Ni jednog osim Susica nisam cuo da je samokritican ili da prozove igrace i kaze da nije zadovoljan igrom,
Je li im fali muda ili su jednostavno egomanijaci pa nikad ne mogu prihvatiti da su pogrijesili ?
Ni jednog osim Susica nisam cuo da je samokritican ili da prozove igrace i kaze da nije zadovoljan igrom,
Je li im fali muda ili su jednostavno egomanijaci pa nikad ne mogu prihvatiti da su pogrijesili ?
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!