Cuj Prcic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Debili umejssto da dedica na desno krilo a gayibegovic desni bek
Bica bi je pospremio da je od prve zaigrao.
to zelis prihvatiti kao istinu da ti bude lakseDirektorcic je napisao/la: ↑11 sep 2023, 21:32U ovoj generaciji je nebitan selektor. Jedna smo prosjecna reprezentacija koja ima dobrog napadaca i par talentovanih ffudbalera,potencijalnih dobrih igraca. Moze bit Kodro, moze rukfas, pape susic ili Jurgen Klop. Ograniceni igraci mogucnostima
Ma po meni nije, Sehic i Dzeko su konstantni. Mi zadnjih 10 utakmica nemamo stoperski par naprimjer, sve se nesto miksa, trazi se. Dzeko je klasa i da sada promasi 5 puta prazan gol, on ce uvijek biti klasa i igrac. Ostalo su sve pokusaji neki da postanu. Ja licno naprimjer nicim nikad nisam odusevljen ostso sto se tice Tahirovica. Za mene apsolutno bezveze igracJonSnow je napisao/la: ↑11 sep 2023, 21:33Super, i to nije dovoljno za EP?Direktorcic je napisao/la: ↑11 sep 2023, 21:32U ovoj generaciji je nebitan selektor. Jedna smo prosjecna reprezentacija koja ima dobrog napadaca i par talentovanih ffudbalera,potencijalnih dobrih igraca. Moze bit Kodro, moze rukfas, pape susic ili Jurgen Klop. Ograniceni igraci mogucnostima
Gdje si Nodi kućo stara..
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Quartararo, Venom i 24 gosta.