Okrenuti se nekom drugom rješenju, i nama treba privremeno rješenje. Silađi mora biti opcija.
tersnakvadRAttersnakvadrat je napisao/la: ↑11 sep 2023, 20:42UpRAva, bRAte, RAja, vRAta, kRAvata... i dalje ne kontam.
Jbo Maglicu, jbo njih. Nebitne stvari.
jel znas kako se zove brat od zebre?tersnakvadrat je napisao/la: ↑11 sep 2023, 20:42UpRAva, bRAte, RAja, vRAta, kRAvata... i dalje ne kontam.
Espiritosanto je napisao/la: ↑11 sep 2023, 21:38tersnakvadRAttersnakvadrat je napisao/la: ↑11 sep 2023, 20:42UpRAva, bRAte, RAja, vRAta, kRAvata... i dalje ne kontam.
Jbo Maglicu, jbo njih. Nebitne stvari.![]()
Ma druze moj, Velez je svima trn u oku,po mnogo toga ja to znam,ali po poslovanju...tesko. pa dobro eto mi njima Oreca oni nama Maglicu ili Ramica ili Misica i nerijeseno. Orec zna da tamo ne bi igrao vjerovatno,kod nas je najbolji igrav dosadasnjeg prvenstvaGr0hot je napisao/la: ↑11 sep 2023, 21:50Bez ikakve dileme jeste.
Ne znam odkud ti dilema uopste?
Pojeo se Sulenta ljetos kad je skonto da smo mu klepili Oreca ispred nosa. Svima sve po spisku ****.
AEK i nasa pobjeda protiv grka ih je sjebala takodjer.
Mislim ko im **** terma ali ja nemam nikakve dileme da smo im skrivena motivacija 🫡🫡
De nam reci gr0hote...Gr0hot je napisao/la: ↑11 sep 2023, 21:38jel znas kako se zove brat od zebre?tersnakvadrat je napisao/la: ↑11 sep 2023, 20:42UpRAva, bRAte, RAja, vRAta, kRAvata... i dalje ne kontam.
Ma jok ters si naljutit ces se….tersnakvadrat je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:30De nam reci gr0hote...Gr0hot je napisao/la: ↑11 sep 2023, 21:38jel znas kako se zove brat od zebre?tersnakvadrat je napisao/la: ↑11 sep 2023, 20:42UpRAva, bRAte, RAja, vRAta, kRAvata... i dalje ne kontam.
Hocu da dokucim to, objasni bRAtu. Hajde budi RAja, nemoj da si supak bRAte.
Bravo majstore ovo je jako bitno. Nek se oni i svi ostali bave nama. Mi trebamo imati svoj cilj i svoj put i raditi sa velikim trudom da to ostvarimo.
Od danas
brat od zebre je tebRAtersnakvadrat je napisao/la: ↑11 sep 2023, 22:30De nam reci gr0hote...Gr0hot je napisao/la: ↑11 sep 2023, 21:38jel znas kako se zove brat od zebre?tersnakvadrat je napisao/la: ↑11 sep 2023, 20:42UpRAva, bRAte, RAja, vRAta, kRAvata... i dalje ne kontam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.