Ma vec jeste,nije da ce mu ovaj mec donjeti goat status osim sto ce ga jos povecati.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Misliš kao razbijač buranije. Muller, Zapata, Đere, Gojo, Fritz, Shelton, Medvedev.

Ovaj pijani Rus mu je poklonio slem. Da nije kopao protiv Carlitosa ovaj bi počistio Đokovića.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ahaarmando je napisao/la: ↑11 sep 2023, 00:40Misliš?akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 00:32Djokovic jedva stoji
nakon ovog seta ide duza pauza

Don't believe the hype.
Nadao sam se da će ovo u 5 otići pa ko koga.. Šteta ogromna zbog tenisa, ovako je ovo gotovo.
Medo vagina, morao je dobiti drugi set
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Pensioner26
- Kontakt:
Idi popij ledeni čaj i na spavanje. Da nije ovo da nije ono, da nisu Đokoviću ove 23 titule do sada ne bi bio najbolji ikada. Svi mu se poklanjali redom, šta ćeš.
Servirao mu Nole citav set skoro ko Dzumhur i ovaj jado opet nije bio u stanju nista napraviti 
Uzima ovo Nole u 3 seta sa pola snage, Rujo smijesan teniser.

Uzima ovo Nole u 3 seta sa pola snage, Rujo smijesan teniser.
I onda žene traze equal pay, a igraju na 2 dobijena seta
Kod muskaraca jedan set duze traje od 3 zenskih, da ne pricamo o kvalitetu igre... nisu normalne majkem

Kod muskaraca jedan set duze traje od 3 zenskih, da ne pricamo o kvalitetu igre... nisu normalne majkem
Kljucna je bila set lopta na Novakov servis,to je bio mrtvi zicer ali odlucio je da mu pogodi reket.

Ne znam ja, možda se onaj Nadal vrati a i Carlitosu već predviđaju 52 GS

Nole, lupaj što više dok si u snazi

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Pa ti si deduka već trebao bit na spavanju. Osim ako te kamagra nije digla.Pensioner26 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 00:57Idi popij ledeni čaj i na spavanje. Da nije ovo da nije ono, da nisu Đokoviću ove 23 titule do sada ne bi bio najbolji ikada. Svi mu se poklanjali redom, šta ćeš.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Da, da. Boji put, pao sa lingipilaakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 00:56Ahaarmando je napisao/la: ↑11 sep 2023, 00:40Misliš?akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 00:32Djokovic jedva stoji
nakon ovog seta ide duza pauza![]()

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Covek uskoro puni 37 i igra ovako fizicki zahtevan mec na ovom nivou protiv 10 godina mladjeg coveka. Kao i onaj pre par dana u Sinsinatiju protiv 16 godina mladjeg igraca.
Neverovatno u svetu sporta. Neverovatno.
Slazem se da treba da ih digne koliko god moze,posle ovakvih meceva jos smjesnije zvuce price da se treba povuci jer eto sve je osvojio,pa nije budala lik.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Pensioner26
- Kontakt:
Ma nauzimao se i protiv Feđe, Nadala i Murraya. Biraj protiv koga hoćeš. Drugo je što to ti ne možeš podnijeti. Naderi se morfija.IceTea je napisao/la: ↑11 sep 2023, 00:59Pa ti si deduka već trebao bit na spavanju. Osim ako te kamagra nije digla.Pensioner26 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 00:57Idi popij ledeni čaj i na spavanje. Da nije ovo da nije ono, da nisu Đokoviću ove 23 titule do sada ne bi bio najbolji ikada. Svi mu se poklanjali redom, šta ćeš.Nebitno, ovaj uzima slemove preko Berettinija, Andersona, Tsitsipasa, Kyrgiosa, ovog pijanog Rusa. Nikad slabija konkurencija. Zato ne može biti najveći nikada.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 11 sep 2023, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
Da Nadal ovo radi spominjala bi se rijec PED,ovako uredno 

Prestani se blamirati...IceTea je napisao/la: ↑11 sep 2023, 00:59Pa ti si deduka već trebao bit na spavanju. Osim ako te kamagra nije digla.Pensioner26 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 00:57Idi popij ledeni čaj i na spavanje. Da nije ovo da nije ono, da nisu Đokoviću ove 23 titule do sada ne bi bio najbolji ikada. Svi mu se poklanjali redom, šta ćeš.Nebitno, ovaj uzima slemove preko Berettinija, Andersona, Tsitsipasa, Kyrgiosa, ovog pijanog Rusa. Nikad slabija konkurencija. Zato ne može biti najveći nikada.
NukeR_G1970 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 01:01Covek uskoro puni 37 i igra ovako fizicki zahtevan mec na ovom nivou protiv 10 godina mladjeg coveka. Kao i onaj pre par dana u Sinsinatiju protiv 16 godina mladjeg igraca.

Zanimljivo kako protiv Carlosa nikakvih problema sa ovim slajs servisima nije imao,uredno mu je vracao pod noge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.