Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Doslovno ništa tokom meča nije Shelton radio loše koliko sam ispratio. Jadan potez u najmanju ruku, mada možda postoji neka druga strana.
Evo sad gledam reprizu i ovaj Medin nivo je nenadjebiv. Nije sramota ni izgubiti od ovakvog lika.
Evo sad gledam reprizu i ovaj Medin nivo je nenadjebiv. Nije sramota ni izgubiti od ovakvog lika.
Ma nerelan nivo tenisa imao lik,odgovorno tvrdim da je igrao bolje sinoc nego li protiv Noleta 2020 u finalu,Alcaraz je u 3 i 4 setu radio sve moguce da ga izbaci iz ritma i nije uspio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Može uzet 30 slemova preko ove buranije, ali nikad neće biti velik kao što su Federer i Nadal. Jednostavno je lik seljačina teška.Unofficialpage je napisao/la: ↑09 sep 2023, 15:58Nevjerovatno kako ne zna da se ponaša ko pravi šampion već ima neke glupe gestikulacije.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Lik je kralj teski, **** ne vadi, pisa se i na Federera i na Nadala i svaka mu cast..IceTea je napisao/la: ↑09 sep 2023, 16:24Može uzet 30 slemova preko ove buranije, ali nikad neće biti velik kao što su Federer i Nadal. Jednostavno je lik seljačina teška.Unofficialpage je napisao/la: ↑09 sep 2023, 15:58Nevjerovatno kako ne zna da se ponaša ko pravi šampion već ima neke glupe gestikulacije.![]()
Upravo. Ne bi on nista gestikulirao da ovaj mali nije citav mec telefonirao. Msm, moze to raditi sa ostalima, ali nije u redu protiv goata!
To je upravo nesto sto Novaka lozi i motivise i ne bi bio to sto jeste da nema takvih situacija. Jbg, neko cese čmar, neko ovo..
To je upravo nesto sto Novaka lozi i motivise i ne bi bio to sto jeste da nema takvih situacija. Jbg, neko cese čmar, neko ovo..

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Osim sto je najveci teniser svih vremena, Novak je vjerovatno i top5 sportista svih vremena.
Ali, Bolt, Jordan, Brady, Novak
Ali, Bolt, Jordan, Brady, Novak

Ma generalno, cijeli turnir Shelton iritira igrace nekakvim podsmijehom, telefoniranjem, prstom na uhu...
Mislim, nemam nista protiv razlicitosti u proslavljanju poena, gema ,seta, ali decko, onakve gestikulacije ne radi ni Alcaraz kad igra protiv ljudi koje postuje.
Ne znam, ali vjerovatno je ona reakcija Novaka je bila vezana i za gledaoce pa je ih je sve ugasio gestikulacijom.
Mislim, nemam nista protiv razlicitosti u proslavljanju poena, gema ,seta, ali decko, onakve gestikulacije ne radi ni Alcaraz kad igra protiv ljudi koje postuje.
Ne znam, ali vjerovatno je ona reakcija Novaka je bila vezana i za gledaoce pa je ih je sve ugasio gestikulacijom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
meni je bio antipatican do bola iako je jucer bio prvi put da ga gledam i to tokom samo treceg seta
da bi se onako ponasao moras imati neku kolicinu harizme a onaj decko je definitivno nema, cak mu je mozda u minusu
da bi se onako ponasao moras imati neku kolicinu harizme a onaj decko je definitivno nema, cak mu je mozda u minusu
Don't believe the hype.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ni ja fkt ne razumijem ovo prerano guslanje. Medo ako bude na 90% ovog nivoa iz SF, prosuti ce i Novaka u 4. Brutalan nivo. Kao Wawrinka kad ga krene crtanje linija po terenu.

Šelton se čut više neće, prosralo ga i tjt, nebitan lik.
Šteta za Alkaraza, ne smije mu se dešavati da ovako prosipa slemove ako misli stići ostale. Đoker ne zaslužuje da ima 24.
Šteta za Alkaraza, ne smije mu se dešavati da ovako prosipa slemove ako misli stići ostale. Đoker ne zaslužuje da ima 24.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
De Minaur, Rublev, Alcaraz pa Novak vs Gojo, Fritz, Shelton pa Medo, jbt jedna igra bas GS turnir drugi neki 250 turnir realno
Više nije ni slučajnost. Svaki slem čovjek najlakši mogući žrijeb ima. Trebalo bi to ispitati. Realno bi trebao imati 15 titula umjesto 23.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Meni se nikako ne sviđa način na koji se biraju nositelji. Ono što je na WB bilo da se gleda 50% rezultata sa trave i 50% rating je najbolja stvar. Ili kako je već bilo. Zbog samog gledanja rang liste i imaš ovakav Novakov put do finala ovaj put.
Neki sistem da 50% bodova čine rezultati sa betona, a ostatak rang lista bi definitivno najbolje rješenje bilo. Sigurno bi se mogla neka formula skontati.
Neki sistem da 50% bodova čine rezultati sa betona, a ostatak rang lista bi definitivno najbolje rješenje bilo. Sigurno bi se mogla neka formula skontati.
- Felixians4
- Kontakt:
A preklani je zato usporedno bilo još puno izraženije samo što je tadašnji Medin ždrijeb bio li la ili lakši(Ok, taj Felix je bio dobar Felix i Botica igrao super, no jedini nositelj bio Dan Evans, a ovdje se može reći i da su Gojo i Đere bili zahuktalim, a Shelton eto inspiriran kući nvadlikoj sceni dom je Fritz ipak top10 igrač s već finom karijerom)od Noletovog sada koji je tada redovno gubio prvi set, a suparnici bili Rune, Nishikori, Berrertini, Zverev...
- Pensioner26
- Kontakt:
Hajde ne jedi fekalije. Te glupe provokacije ostavi za kuće.
Derao je on i Federere i Nadale, i Alcaraze i Medvedeve i sve što je bilo potrebno. Najgore je kad neko nije realan.
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa kod tebe je davno formirano misljenje da nije pravi šampion bez obzira šta uradio.Unofficialpage je napisao/la: ↑09 sep 2023, 15:58Nevjerovatno kako ne zna da se ponaša ko pravi šampion već ima neke glupe gestikulacije.
Da mu nije ovako odbrusio bilo bi nema harizme, nema karaktera. Vazda se nešto novo nadje.
carlitos je očito debelo sjeban …. otkazao je davis cup. vidjelo se već na pres konferenciji da ga je ovaj poraz srušio. dodaj i poraz od polumrtvog novaka u cinciju … wow. da nije malo prerano?
Zar se to moze desiti covjeku koji je bolji od Nadala,Federera i Djokovica zajedno i covjeku koji ce imati 56 slemova ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Niko da pohvali malu Gauff, nije lagano uzeti slem preko Aryne. 19 godina tek, budućnost je pred njom. Buduća Serena ako Bog da.
Šta večeras očekivati? Može li Medo ponoviti igru iz polufinala? Rekao bih da ovaj Novak nije na nivou onog finala kad ga je Medo isprašio. Tako da ima šanse Rus. Biti će skandala i na tribinama.
Dojma sam da je Novak prelagano došao do ovih zadnjih par slemova. Konkurencija je očito katastrofalna, rekao bih dosta lošija nego u eri Federera kad je mlatio onu nejač. Previše je da ima dva slema više od Nadala koji je veći i bolji igrač.
Šta večeras očekivati? Može li Medo ponoviti igru iz polufinala? Rekao bih da ovaj Novak nije na nivou onog finala kad ga je Medo isprašio. Tako da ima šanse Rus. Biti će skandala i na tribinama.
Dojma sam da je Novak prelagano došao do ovih zadnjih par slemova. Konkurencija je očito katastrofalna, rekao bih dosta lošija nego u eri Federera kad je mlatio onu nejač. Previše je da ima dva slema više od Nadala koji je veći i bolji igrač.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Igra Novak kao svicarski sat
hirurski sve precizno
Onako kako je Danil protiv Alcaraza sad Novak protiv Danila

Onako kako je Danil protiv Alcaraza sad Novak protiv Danila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.