Momak veze nemas! Raspitaj se malo o vracanju dugova Celika pa onda komentarisi! A sto se tice podrske na tribinama kako komentarises da je Robije bilo duplo vise od Fukara u na gostovanju,a obje tekme se igrale u vasem dvoristu?Wanderson je napisao/la: ↑10 sep 2023, 19:51Hoce hoce kako da ne, pa vi ste otisli u zadnji rang i opet ste vecim gov.nima od Slobode,to je potez za izucavanje.FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 19:50Sloboda je jedini konkurent za ulazak u Premieru i to je to!Ali ono sto je Celik snaslo,snaci ce i ostale klubove,pa i tu Slobodu! Kad se budu iz ladice izvlacila dugovanja koja su se gomilala godinama ,a grad i politika ne bude spremna placati ta dugovanja onda cemo vidjeti sve ekipe u ovoj drzavi kako ce odgovoriti na to! Sve vas ceka Celikova sudbina,vidjecete! A sto se tice posjete na tribinama u Ze ili Tz ili poredjenju Fukara i Robijasa to ce vam svaki neutralni navijac reci!
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Momak veze nemas! Raspitaj se malo o vracanju dugova Celika pa onda komentarisi! A sto se tice podrske na tribinama kako komentarises da je Robije bilo duplo vise od Fukara u na gostovanju,a obje tekme se igrale u vasem dvoristu?Wanderson je napisao/la: ↑10 sep 2023, 19:51Hoce hoce kako da ne, pa vi ste otisli u zadnji rang i opet ste vecim gov.nima od Slobode,to je potez za izucavanje.FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 19:50Sloboda je jedini konkurent za ulazak u Premieru i to je to!Ali ono sto je Celik snaslo,snaci ce i ostale klubove,pa i tu Slobodu! Kad se budu iz ladice izvlacila dugovanja koja su se gomilala godinama ,a grad i politika ne bude spremna placati ta dugovanja onda cemo vidjeti sve ekipe u ovoj drzavi kako ce odgovoriti na to! Sve vas ceka Celikova sudbina,vidjecete! A sto se tice posjete na tribinama u Ze ili Tz ili poredjenju Fukara i Robijasa to ce vam svaki neutralni navijac reci!
Vama navijaci i borba za opstanak, a Sloboda ce da gazi i seta se ligom.
Koga boli qrac ko je imo vise 100 ljudi na tribini?
Zeleni teren, bodovi, tabela to je pravo mjerilo koje treba da zanima svakog navijaca. Tuzlaci su tu gigant za vas, dok ste vi ekipa na kojoj Gornji Rahic popravlja gol razliku.
Zapitajte se dobro, a mislili ste da ste bolji i kvalitetniji od Slobode.
Zeleni teren, bodovi, tabela to je pravo mjerilo koje treba da zanima svakog navijaca. Tuzlaci su tu gigant za vas, dok ste vi ekipa na kojoj Gornji Rahic popravlja gol razliku.
Provaljujes se decko. Svi smo na pocetku pisali da je sloboda favorit i najkvalitetnija ekipa lige. Opet to ne znaci da odustajemo nakon 5 kola. Borit cemo se do kraja, barem znamo da cemo biti na nuli sa dugovanjima na kraju sezone i onda cisti u napad na PL u narednoj sezoni, za razliku od Slobode koja vuce preko milion kratkorocnih dugovanja u ovom trenutku i nema naznaka i plana za rijesavanjem istih.Wanderson je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:13Vama navijaci i borba za opstanak, a Sloboda ce da gazi i seta se ligom.
Vidjet cemo sa dvije godine, ko ce u boljoj poziciji biti, a mozda i ranije

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Pa ti si jedva ceko da Sloboda ispadne mislio si da ce se raspasti i da cete vi biti ti koji ce im udariti zadnji ekser. Mani mi seljackih fora i lafine nego priznaj i tjesi se pricom gdje ce ko biti.Truhlo je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:17Provaljujes se decko. Svi smo na pocetku pisali da je sloboda favorit i najkvalitetnija ekipa lige. Opet to ne znaci da odustajemo nakon 5 kola. Borit cemo se do kraja, barem znamo da cemo biti na nuli sa dugovanjima na kraju sezone i onda cisti u napad na PL u narednoj sezoni, za razliku od Slobode koja vuce preko milion kratkorocnih dugovanja u ovom trenutku i nema naznaka i plana za rijesavanjem istih.Wanderson je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:13Vama navijaci i borba za opstanak, a Sloboda ce da gazi i seta se ligom.
Vidjet cemo sa dvije godine, ko ce u boljoj poziciji biti, a mozda i ranije![]()
Sloboda ide u PL, a vi cete biti i sljedece sezone ovdje, ako ne ispadnete jer je i to vrlo moguce, to je jedina istina, sve ostalo je sta bi bilo kad bi bilo.
Naravno da sam navijao, da se ne dosadjujemo sa Stupcanicom i Tomislavom u borbi za vrh, nego da imamo jakog rivala za potuci se.Wanderson je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:20Pa ti si jedva ceko da Sloboda ispadne mislio si da ce se raspasti i da cete vi biti ti koji ce im udariti zadnji ekser. Mani mi seljackih fora i lafine nego priznaj i tjesi se pricom gdje ce ko biti.Truhlo je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:17Provaljujes se decko. Svi smo na pocetku pisali da je sloboda favorit i najkvalitetnija ekipa lige. Opet to ne znaci da odustajemo nakon 5 kola. Borit cemo se do kraja, barem znamo da cemo biti na nuli sa dugovanjima na kraju sezone i onda cisti u napad na PL u narednoj sezoni, za razliku od Slobode koja vuce preko milion kratkorocnih dugovanja u ovom trenutku i nema naznaka i plana za rijesavanjem istih.Wanderson je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:13Vama navijaci i borba za opstanak, a Sloboda ce da gazi i seta se ligom.
Vidjet cemo sa dvije godine, ko ce u boljoj poziciji biti, a mozda i ranije![]()
Sloboda ide u PL, a vi cete biti i sljedece sezone ovdje, ako ne ispadnete jer je i to vrlo moguce, to je jedina istina, sve ostalo je sta bi bilo kad bi bilo.
Nama ova liga nije problema kada znamo gdje smo bili prije tri godine sa 16M duga

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Pravog navijaca treba da zanima svoj klub I kad je u kantonu, a i kad je u Premieri! NIJE BITAN RANG TAKMICENJA,NITI STANJE NA TABELI !Mi volimo Celik i pratimo ga i ovakvu ljubav prema klubu ce malo koji navijaci u BiH pokazati! Nismo zreli za ulazak,niti nam je to imperativ!Imamo precih stvari od tog, stabilizacija kluba.Sloboda je vec prvak! Porediti Slobodu i Celik igracki nema smisla,jkao i porediti Robiju i Fukare je smijesno.Wanderson je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:13Vama navijaci i borba za opstanak, a Sloboda ce da gazi i seta se ligom.
- Beduin
- Kontakt:
Posto velis da si upucen, koliki je dug Celika u ovom momentu?FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:09Momak veze nemas! Raspitaj se malo o vracanju dugova Celika pa onda komentarisi! A sto se tice podrske na tribinama kako komentarises da je Robije bilo duplo vise od Fukara u na gostovanju,a obje tekme se igrale u vasem dvoristu?Wanderson je napisao/la: ↑10 sep 2023, 19:51Hoce hoce kako da ne, pa vi ste otisli u zadnji rang i opet ste vecim gov.nima od Slobode,to je potez za izucavanje.FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 19:50
Sloboda je jedini konkurent za ulazak u Premieru i to je to!Ali ono sto je Celik snaslo,snaci ce i ostale klubove,pa i tu Slobodu! Kad se budu iz ladice izvlacila dugovanja koja su se gomilala godinama ,a grad i politika ne bude spremna placati ta dugovanja onda cemo vidjeti sve ekipe u ovoj drzavi kako ce odgovoriti na to! Sve vas ceka Celikova sudbina,vidjecete! A sto se tice posjete na tribinama u Ze ili Tz ili poredjenju Fukara i Robijasa to ce vam svaki neutralni navijac reci!
Nemoj mi nikakvih kalkulacija kad ovo, kad ovako, ako ovako, nego koliki je dug i prema kome?
Posto ovaj vas truhlozubi tvrdi da dogodine ste na nuli i kao takvi ulazite u PL.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Niko ne lozi. Posto je kod nas nakaradan model, pa dobijamo kvartalne ili polugodisnje izvjestaje o radu UO, planirani budzet i ostale informacije, preostalo je jos 260k KM prema upravi za indirektno oporezivanje za neuplaceni PDV i jos 150k prema dobavljacima. Svi dugovi su izmireni prema licima koji su imali tuzbe i cekamo deblokadu racuna.Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:35Posto velis da si upucen, koliki je dug Celika u ovom momentu?
Nemoj mi nikakvih kalkulacija kad ovo, kad ovako, ako ovako, nego koliki je dug i prema kome?
Posto ovaj vas truhlozubi tvrdi da dogodine ste na nuli i kao takvi ulazite u PL.
Dakle cilj je rijesiti preostalih 400k duga do kraja sezone i biti na nuli. Kad kazem na nuli, nema vise nista osim reprograma poreznog duga kojeg kao i kod vas svakako servisira grad.
Narednu sezonu cemo moci sav budzet usmjeriti u sportske ciljeve

-
- Kontakt:
Znas li ti kao navijac ista o svom klubu,ili je Sloboda Sjeverna Koreja?Grad postavi svog covjeka u upravu,upumpa pare u klub I vi mislite klub je stabilan...Opet kazem kad se izvade dugovanja prema povjeriocima,komunalnim preduzecima,uposlenicima koje se drze u ladici vidjecete gdje ste! Mi kao clanovi kluba u skupstini smo obavijesteni o svom stanju,dugovima,planovima...Mi smo klub, zivimo za njega,obavjesteni smo o desavanjima,a tebi je klub SDP ili SDA oni ga vode,postavljaju svoje ljude,a ti kao navijac pojma nemas sta se desava!Mi smo taj put prosli, i zato ti kazem!Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:35Posto velis da si upucen, koliki je dug Celika u ovom momentu?
Lijep pogled na tabelu ali i zabrinjavajući. Ako prije 11.kola razlika bude 10+, Zeničani će pisati kako njima nije cilj pobjeda u derbiju.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne vredi tuzlacima objasnjavat da nije problem ova sezona za Slobodu nego je problem sa lopovima u PL dalje jer oni samo cekaju gotovo sve a Celik svakako ne moze uci nit ima kvalitet ove sezone nit je najavio ulazak nego rijesit te dugove prioritetne oko 400 k.
Oni samo gledaju teren zeleni i pobjede a klub iznutra ih ne zanima ko da imaju Abramovica u klubu pa sve cisto a najgore nemaju a nit znaju sta se desava unutra a najgore ne zanimaju ih dugovanja koji je sam Senad prizno oko 600 k ali hajd nek se kotrlja lopta to njima bitno a bgm nama nije .Samo zdrav i cist klub pa mozemo dalje a drugacije nikako!!
Oni samo gledaju teren zeleni i pobjede a klub iznutra ih ne zanima ko da imaju Abramovica u klubu pa sve cisto a najgore nemaju a nit znaju sta se desava unutra a najgore ne zanimaju ih dugovanja koji je sam Senad prizno oko 600 k ali hajd nek se kotrlja lopta to njima bitno a bgm nama nije .Samo zdrav i cist klub pa mozemo dalje a drugacije nikako!!
- BatistutA19
- Kontakt:
Hahahah kako nece znat ,znaju ljudi da imaju 15 bodova a Stupcanica 10 a mi 8 ,kako nece znatFRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:57Znas li ti kao navijac ista o svom klubu,ili je Sloboda Sjeverna Koreja?Grad postavi svog covjeka u upravu,upumpa pare u klub I vi mislite klub je stabilan...Opet kazem kad se izvade dugovanja prema povjeriocima,komunalnim preduzecima,uposlenicima koje se drze u ladici vidjecete gdje ste! Mi kao clanovi kluba u skupstini smo obavijesteni o svom stanju,dugovima,planovima...Mi smo klub, zivimo za njega,obavjesteni smo o desavanjima,a tebi je klub SDP ili SDA oni ga vode,postavljaju svoje ljude,a ti kao navijac pojma nemas sta se desava!Mi smo taj put prosli, i zato ti kazem!
-
- Kontakt:
Druze, u BiH ti nema zdravog recepta za uspjeh. To znas i ti, ja, a i svi ostali. Samo sto vi jos niste dobili samar relanosti.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:03Ne vredi tuzlacima objasnjavat da nije problem ova sezona za Slobodu nego je problem sa lopovima u PL dalje jer oni samo cekaju gotovo sve a Celik svakako ne moze uci nit ima kvalitet ove sezone nit je najavio ulazak nego rijesit te dugove prioritetne oko 400 k.
Zdrav recept rada funkcionise sve dok ne stanes na zulj nekom od zasticenih klubova, e to kad se desi, vjeruj da ce ljudi za mjesec dana unistit sve ono sto si godinama gradio.
Takva nam je drzava, takvi zakoni, pa ni sport vise ne stede.
Ne kazem da je ovaj nas princip rad dobar, al isto tako niko ne garantuje da ce i vas princip rada donijeti uspjeh.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Ti svasta nesto napisa, samo meni ne odgovori na post.FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:57Znas li ti kao navijac ista o svom klubu,ili je Sloboda Sjeverna Koreja?Grad postavi svog covjeka u upravu,upumpa pare u klub I vi mislite klub je stabilan...Opet kazem kad se izvade dugovanja prema povjeriocima,komunalnim preduzecima,uposlenicima koje se drze u ladici vidjecete gdje ste! Mi kao clanovi kluba u skupstini smo obavijesteni o svom stanju,dugovima,planovima...Mi smo klub, zivimo za njega,obavjesteni smo o desavanjima,a tebi je klub SDP ili SDA oni ga vode,postavljaju svoje ljude,a ti kao navijac pojma nemas sta se desava!Mi smo taj put prosli, i zato ti kazem!
De ponovo procitaj sta sam pitao.
Napisao si momku da ne lupa, nego da se raspita o dugovanjima Celika. Sta se neko od nas ima raspitivati o vasem klubu, tim tonom zelis pokazati kako si upucen pa sam te zato i pitao. A bice da ti pojma nemas, cak se i gubis u upisima i sad ce ti ponovo trebato 45 minuta da se razaberes, prelistas postove i pokusas shvatiti o cemu ja i ti pisemo. Priznaj da habera nemas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Slomiše se krezavi oko Slobode. Pratite svoj mali klub.
Danas niko nije bio na utakmici izgleda, sve navijači neki.
Danas niko nije bio na utakmici izgleda, sve navijači neki.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Gorki privukao 700 ljudi, a slavni Celik rasprodao stadion pun ko sibica, rekord harf arene 

-
- Kontakt:
Kraj sezone
1.Stupcanica 62 boda
2.Sloboda 58
3.Buducnost 54
4.Celik 53
1.Stupcanica 62 boda
2.Sloboda 58
3.Buducnost 54
4.Celik 53
- BatistutA19
- Kontakt:
Budi realan sta je cilj Slobode je li vi imate plan ,je li znate ista navijaci u klubu sta se desava ,grad vam sve instaliro svoje ljude i mazu vas sa FL rezultatima i ulaskom ali sta u PL kad krenu penali ,tuzbe,potrazivanja ,hoce li vas opet zadovoljit 8 do 10 mijesto...Vasa pasivnost vam se moze obit o glavu prijatelju za 3 ili 5 sezona ..Nije problem vama uci u PL ,vama je problem PL jer ne zele vise od opstanka tu im najveca lova za rastalit se...Je li vi razmisljate o tome da vam Fukare reketiraju klub ,da vam je politika u klubu ??Nije bolan niko ljubomoran nego je to realnost.Wanderson je napisao/la: ↑10 sep 2023, 20:13Vama navijaci i borba za opstanak, a Sloboda ce da gazi i seta se ligom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.