Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Cestitke Rahic, rasuli ste nas momacki 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- Beduin
- Kontakt:
Hoce li Celik na kraju sezone makar pozitivnu gol razliku imati? 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ponavljaju daj Hrelju, isto ko onaj nekad daj Dževada 

- prisonbreak
- Kontakt:
Tesko

Zvijezda dobra, puno vise pokazali nego sto sam ocekivao. Izvadio vas Azir sad na kraju

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Beduin
- Kontakt:
Zvijezda sasvim solidno odigrala, na kraju Azir junak ispade.prisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 18:29Tesko![]()
Zvijezda dobra, puno vise pokazali nego sto sam ocekivao. Izvadio vas Azir sad na kraju![]()
Ovdje ce biti tesko na skoro svakom gostovanju, ne samo Slobodi, nego generalno. I pored nekog kvaliteta u odnosu na druge uzasan teren ti je prva prepreka na sta je domacin navikao. Nema tu nadigravanja i lijepe igre.
Onda tu je i seljacki pristup nerijetko, to bi poginulo samo da odigra dobro protiv vece ekipe od sebe, imaju i tu seljacku podrsku publike pa sve su to faktori koji idu na stranu domacina.
Tek kad pocnu kise i natopljen teren, neka nam je svima Bog na pomoci. I kvalitetniji timovi od nas tu pokleknu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne baš lagana utakmica, ali je barem bila fer i korektna. Bez oštrijih startova, skroz korektno i prijateljski sa obje strane. Možda je moglo biti i 0-2 za nas, možda i neriješeno, nijanse odlučuju. Bili smo bolji za taj jedan gol i strepili do kraja, šteta prečke koju smo imali. Pohvalio bih Muminovića, realno nam je sačuvao tri boda u džepu.
Šta će reći krezavi mravojedi iz Černobilice? Mora da se diče jer je 200 Robijaša došlo nadrogirano na utakmicu da zavija, a to što im je klub kanta za nabijanje kad igra van Bilinog, to ništa.
Pozdravio bih pojedince na ovoj temi koji su tu da se.ru nešto i prozivaju, a utakmice ne prate ni preko streamova. Ja sam se čak dvojici svojih Tuzlaka javio i ponudio prevoz do Gradačca. Šteta što je općenito slabija posjeta bila danas, ali dobro razumijem i da raja želi da iskoristi ovo malo sunca što nam je ostalo za roštilj, odmor u prirodi sa porodicom i to. Sad nema izgovora za Stupčanicu na Tušnju. Dva vrlo teška gostovanja su riješena, 5/5.
Stanje na tabeli raduje, ali treba još malo pričekati. Znam da bi sad rasuli Čelik u Zenici, teško da bi nam parirali. Ali ima još do tog 11.kola. Šumare nagazit i dodatno se odvojit na vrhu, +8 bi bilo izvanredno dobro nakon samo 6 kola. Volim te Slobodo.
Šta će reći krezavi mravojedi iz Černobilice? Mora da se diče jer je 200 Robijaša došlo nadrogirano na utakmicu da zavija, a to što im je klub kanta za nabijanje kad igra van Bilinog, to ništa.

Pozdravio bih pojedince na ovoj temi koji su tu da se.ru nešto i prozivaju, a utakmice ne prate ni preko streamova. Ja sam se čak dvojici svojih Tuzlaka javio i ponudio prevoz do Gradačca. Šteta što je općenito slabija posjeta bila danas, ali dobro razumijem i da raja želi da iskoristi ovo malo sunca što nam je ostalo za roštilj, odmor u prirodi sa porodicom i to. Sad nema izgovora za Stupčanicu na Tušnju. Dva vrlo teška gostovanja su riješena, 5/5.
Stanje na tabeli raduje, ali treba još malo pričekati. Znam da bi sad rasuli Čelik u Zenici, teško da bi nam parirali. Ali ima još do tog 11.kola. Šumare nagazit i dodatno se odvojit na vrhu, +8 bi bilo izvanredno dobro nakon samo 6 kola. Volim te Slobodo.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Kao sto sam pisao nedavno naloze se ovakve ekipe trebat ce Celiku minimalno sezona dvije da se presabere gdje jeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 avg 2023, 22:23Iz naseg iskustva Celik mora biti svjestan da ce se sve ove seoske ekipe duplo naloziti kada igraju protiv njih kuci i na strani tako da im je uz 100% zalaganje potrebna i kvalitetna ekipa sa iskusnijim igracima ako se misle vracati u Premijer ligu
Mi da bi se vratili smo dvije godine gradili ekipu i utegli je sa Fajicem koji je tada mogao igrati u regionu gdje pozeli
-
- Kontakt:
A sad na tusanj po 3 boda
Velika si Stupcanica
Velika si Stupcanica
Naravno, svjesni smo svi toga, niko i nije najavio PL, nego da se pokusa biti u vrhu i vidi ko moze valjati za narednu sezonu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑10 sep 2023, 18:49Kao sto sam pisao nedavno naloze se ovakve ekipe trebat ce Celiku minimalno sezona dvije da se presabere gdje jeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 avg 2023, 22:23Iz naseg iskustva Celik mora biti svjestan da ce se sve ove seoske ekipe duplo naloziti kada igraju protiv njih kuci i na strani tako da im je uz 100% zalaganje potrebna i kvalitetna ekipa sa iskusnijim igracima ako se misle vracati u Premijer ligu
Mi da bi se vratili smo dvije godine gradili ekipu i utegli je sa Fajicem koji je tada mogao igrati u regionu gdje pozeli
Ciljevi su rijesavanje preostalih dugovanja u ovoj sezoni, deblokada racuna i pripremanje za narednu. Opet vidjet cemo kako ce ici, duga je sezona, tek je 5 kola proslo. Mogli smo imati bod, dva vise, ali generalno ja sam zadovoljan.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mnogi su ljubomorni na Celikov model upravljanja klubom
Veci maloumnici se jos nisu pojavili na bh. fudbalskoj sceni.

Veci maloumnici se jos nisu pojavili na bh. fudbalskoj sceni.
Socios model kriv za poraz od Rahica

Nije te bilo 4 kola, "samo jak covjek"

Bosanski HSV. Koprcat će se u Cvajti godinama.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Slobodin model je najbolji 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Sloboda je trenutno gigant za Celik, sviđalo se to vama ili ne.
Ne snalaze se najbolje. Zalutali u ovu ligu. Fale im derbiji sa Famosom, Mošćanicom, Usorom, Krivajom i ostalima.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Cestitke matorcima @sky i @only. Cerat cemo se jos 

Najveci seljacic lige je onaj rumenko Resic. Rijetko odvratna njuska !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sloboda je jedini konkurent za ulazak u Premieru i to je to!Ali ono sto je Celik snaslo,snaci ce i ostale klubove,pa i tu Slobodu! Kad se budu iz ladice izvlacila dugovanja koja su se gomilala godinama ,a grad i politika ne bude spremna placati ta dugovanja onda cemo vidjeti sve ekipe u ovoj drzavi kako ce odgovoriti na to! Sve vas ceka Celikova sudbina,vidjecete! A sto se tice posjete na tribinama u Ze ili Tz ili poredjenju Fukara i Robijasa to ce vam svaki neutralni navijac reci!
Hoce hoce kako da ne, pa vi ste otisli u zadnji rang i opet ste vecim gov.nima od Slobode,to je potez za izucavanje.FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 19:50Sloboda je jedini konkurent za ulazak u Premieru i to je to!Ali ono sto je Celik snaslo,snaci ce i ostale klubove,pa i tu Slobodu! Kad se budu iz ladice izvlacila dugovanja koja su se gomilala godinama ,a grad i politika ne bude spremna placati ta dugovanja onda cemo vidjeti sve ekipe u ovoj drzavi kako ce odgovoriti na to! Sve vas ceka Celikova sudbina,vidjecete! A sto se tice posjete na tribinama u Ze ili Tz ili poredjenju Fukara i Robijasa to ce vam svaki neutralni navijac reci!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.