Zavisi kako gdje.
U većim gradovima su preniske.
Svi koje ja poznajem, a rade kod privatnika- imaju veću platu od mene koji sam zaposlen u javnom preduzeću.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Zavisi kako gdje.
Konakovic je propali ljigavac. Onoliki napadi na Izetbegovicku, a sad opet goli kurci Isaka. A on pa dostavljene diplome. Seems legit.jasmin10 je napisao/la: ↑10 sep 2023, 00:27Lik pisa po narodu i smije mu se u facu.alemsa je napisao/la: ↑09 sep 2023, 22:06De @ep reci kako je magistar ako je retardinjo, ili je Ramo i to rijesio.jasmin10 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 22:04Rusmir Isak je magistar ekonomske struke, bio je na čelu zaštitarske agencije, posjeduje certifikate potrebne za odgovorne osobe u poslovima fizičke i tehničke zaštite ljudi i imovine. Položio je i stručni ispit za rad u organima uprave.
Pored etičke strane ove priče o kojoj se treba govoriti, postoji i ovaj administrativni dio koji Isak očigledno ispunjava.
Ovaj etički o kojem se priča je druga strana o kojoj, slažem se, treba govoriti.
Kaže Konakovic.![]()
![]()
![]()
![]()
Ako jeste, Ramo je najveci babuka
Ma ne govorim o vama. Mislim na javnu administraciju.
Ne poricem da ima, medjutim njihova pozicioniranja ljudi i sistem zaposljavanja nije obolio citav sistem u odnosu na nas tako da se takva zaposljavanja mogu poprilicno relativizirati.VensanKasel je napisao/la: ↑10 sep 2023, 10:49Kod nas štela , kod njih preporuka . Kako da nazovemo slučaj Busha predsjednika ?
Izgleda da će se privatizovat dio firme kojoj ja pripadam i to vrlo skoro ako sam dobro shvatio.ASD je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:51Ma ne govorim o vama. Mislim na javnu administraciju.
Materijalno bi vam bilo puno bolje da sge privatni, ne samo vamo, svim odjelima koji bi se mogli tržišno nadmetati.
Znam dosta ljudi što rade u državnim firmama koji bi sad potpisali da se te državne firme privatizuju, jer su svjesni da će plate skočiti privatizacijom.
Ja sam lično poprilično ekstreman po tom pitanju. Privatizovao bih skoro sve.
I njih privatizovati. Biće bolje dugoročno i njima, i vama, a i nama.Marsal je napisao/la: ↑10 sep 2023, 14:23Izgleda da će se privatizovat dio firme kojoj ja pripadam i to vrlo skoro ako sam dobro shvatio.ASD je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:51Ma ne govorim o vama. Mislim na javnu administraciju.
Materijalno bi vam bilo puno bolje da sge privatni, ne samo vamo, svim odjelima koji bi se mogli tržišno nadmetati.
Znam dosta ljudi što rade u državnim firmama koji bi sad potpisali da se te državne firme privatizuju, jer su svjesni da će plate skočiti privatizacijom.
Ja sam lično poprilično ekstreman po tom pitanju. Privatizovao bih skoro sve.![]()
Nemam ništa protiv.
Mi idemo privatniku, ovi ostali nek ostanu pod patronatom države. Biće bolje i njima i nama.
https://fb.watch/mZyQEqg9fm/?mibextid=GpiG5rsamoposmatram je napisao/la: ↑10 sep 2023, 13:29Konakovic je propali ljigavac. Onoliki napadi na Izetbegovicku, a sad opet goli kurci Isaka. A on pa dostavljene diplome. Seems legit.
Neće Dodu nikako sa švabama
Znaci bio sam upravu, ide reorganizacija
Još ostavili link slikeAshburtonG je napisao/la: ↑10 sep 2023, 15:39https://sportsport.ba/vaterpolo/vaterpo ... udi/458273
![]()
![]()
![]()
Mozel ovo bit? Ja mislio samo SportSport ne radi nista osim guzica, a svi ostali portali se ubise prateci sport?Zmajevi se već nalaze na Islandu, spremaju se za važnu utakmicu protiv domaće selekcije, a dan prije odigravanja iste održana je uobičajena press konferencija na kojoj su se novinarima, tačnije ekipi portala SportSport.ba koja jedina prati Zmajeve u dalekom Reykjaviku, obratili selektor Meho Kodro i golman našeg nacionalnog tima Ibrahim Šehić.
Gdje nije ba snazan?
Nisam se možda najbolje izrazio.meho-medo je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:15
Gdje nije ba snazan?
Klasifikacija potresa je takva da su od 4 do 4.9 stepeni po Rihteru lagani, od 5 do 5.9 umjereni.
Potresi preko 6 do 6.9 stepeni po Rihteru se klasificiraju kao jaki.
Od 7 do 7.9- Veliki potresi
I preko 8 stepeni po Rihteru su razarajuci.
U biti ništa novo, spominje se to već 10-ak godina. Vidjet ćemo kad će se to i desiti zapravo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.