BHF ga je otjerao, nek se i to zapise u historiji.
Mi smo krivi što smo dozvolili da ta šaka jada kači parole protiv selektora i ponaša se kao da su glasnogovornici svih navijača reprezentacije i cijele nacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeb.. vas Petev mrtvi. kod njega igrao Susic bez kluba, Piric bio ko 4 golman Maribora na golu. + imao najgore rezultate. pa Robert ima bolju statistiku od njega.
Sto prije shvatite da trenutno nemamo kvalitet za nesto vise, bice vam lakse. Ne znam reprezentaciju gdje je veci jaz izmedju kvalitete i ocekivanja nacije.
Jedini plus je sto se nece ovi nasi manekeni opustiti, pa mozda sta budemo dobili na kraju. Mada opet poznavajuci nas, ocekujem poraz u ponedjeljak. Sanse jedno 60-40 za Island
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Hoce li ijedan novi selektor imati autoriteta da skine Sehica vise s gola? Ljudi dragi pored toga sto je slozicemo se svi, ocajan golman, lik ima 35 godina i on sam nema tog necega u sebi da kaze ljudi necu ja vise, pred penzijom sam i neka neko mladji dobije sansu. Ja bi do kraja kvalifikacija na gol stavio ili Vasilja ili Pirica, ne mogu biti losiji od onog. I na osnovu postavke ekipe sinoc mislim da je jasno da ce Kodro biti preslikana verzija Hadzije.
Sto prije shvatite da trenutno nemamo kvalitet za nesto vise, bice vam lakse. Ne znam reprezentaciju gdje je veci jaz izmedju kvalitete i ocekivanja nacije.
Imamo dovoljno kvaliteta da odigramo dobru partiju protiv amaterske reprezentacije. Dobrinja je veća od ove države. Jesi li vidio gdje igrači Lihtenštajna igraju? Izvadio je jedan forumaš podatke sinoć, četvrta i peta švicarska liga dok neki od njih idu u školu kao što selektor tvrdi.
Mi se ne možemo nositi sa top reprezentacijama kao ni sa onim iz drugog šešira i to je evidentno ali ovo je bruka i sramota. Pa njih je Island pobijedio 0:7 u Vaduzu a taj isti Island trpa gdje god ko stigne, sve ostale utakmice su izgubili sa jako lošom gol razlikom.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 09 sep 2023, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad pogledaš atmosferu na forumu..nije ni cudo sto smo u svemu raspad sistema.Mi smo psihološki unistena nacija.Cerecenje defetizmom obojenih medija ,dugi niz godina daje rezultate .Mi smo izgubili volju i za drzavom i reprezentacijom.Unistena je i volja i vjera .I igraci su od krvi i mesa.U normalnoj atmosferi Lihtenštajn bi bio ispracen sa 5 golova u mreži ,al u mrtvackoj atmosferi nema od toga nista .Uglavnom mi smo najgori ,najjdniji,ma ne zaslužujemo ni ziviti.
Hoce li ijedan novi selektor imati autoriteta da skine Sehica vise s gola? Ljudi dragi pored toga sto je slozicemo se svi, ocajan golman, lik ima 35 godina i on sam nema tog necega u sebi da kaze ljudi necu ja vise, pred penzijom sam i neka neko mladji dobije sansu. Ja bi do kraja kvalifikacija na gol stavio ili Vasilja ili Pirica, ne mogu biti losiji od onog. I na osnovu postavke ekipe sinoc mislim da je jasno da ce Kodro biti preslikana verzija Hadzije.
Sad kad brani standardno u dobroj ligi, ja bih vratio Begovica jer je i najkvalitetniji golman. Ova 3 trenutno su kvalitetom tu negdje, iskreno ne vidim da bi nesto dobili kad bi stavili Vasilja ili Pirica umjesto Sehica. Nama fali igraca sa nekim iskustvom i liderstvom oko reprezentacije, sto svakako Begovic i ima. Smatram da je jedan od problema sto osim Dzeke, Pjanica, i Kolasinca, mi nemamo igraca koji su tu duzi period.
Kad pogledaš atmosferu na forumu..nije ni cudo sto smo u svemu raspad sistema.Mi smo psihološki unistena nacija.Cerecenje defetizmom obojenih medija ,dugi niz godina daje rezultate .Mi smo izgubili volju i za drzavom i reprezentacijom.Unistena je i volja i vjera .I igraci su od krvi i mesa.U normalnoj atmosferi Lihtenštajn bi bio ispracen sa 5 golova u mreži ,al u mrtvackoj atmosferi nema od toga nista .Uglavnom mi smo najgori ,najjdniji,ma ne zaslužujemo ni ziviti.
Sad kad brani standardno u dobroj ligi, ja bih vratio Begovica jer je i najkvalitetniji golman. Ova 3 trenutno su kvalitetom tu negdje, iskreno ne vidim da bi nesto dobili kad bi stavili Vasilja ili Pirica umjesto Sehica. Nama fali igraca sa nekim iskustvom i liderstvom oko reprezentacije, sto svakako Begovic i ima. Smatram da je jedan od problema sto osim Dzeke, Pjanica, i Kolasinca, mi nemamo igraca koji su tu duzi period.
Eto Vas dvojice mangupa, sacekate ga pred hotelom i zaprijetite. Mislim da ce se ono pravo prepasti. Ma hoce sigurno.