Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

enobarca
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la enobarca » 10 mar 2011, 14:24

-Paja je napisao/la:
enobarca je napisao/la:...vise ste dosadni s tom tvrdnjom da ste pokradeni,jer to nije istina...ispali ste jer je barca bolja 3 puta od arsenala,valdes je imao vise tacnih pasova nego persie,nasri i arshavin...imali ste 0 suteva prema golu...pisete da bi bilo drugacije da van persie nije isljucen,a ne mislite kako bi bilo da je sudjen penal nad messijem... ;)
ti si dosadan sa tvrdnjom da je smradalona bolja jer smo svi vidjeli evidentnu kradju i u prvoj utakmici smo vidjeli koliko klasa iznad je Arsenal i engleski fudbal, 11 na 11 niste stvorili sansu i da nije bilo iskljucenja i sudije koji je svaki kontakt davao zuti smradalonci nikad ne bi mogli proci objektivno visestruko kvalitetniji tim Arsenala
...mislim da tim koji za 90 min uputi 0 suteva prema golu nije kvalitetniji od drugog tima koji je uputio 19 suteva...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 mar 2011, 14:25

Mislim da tim koji ne stvori nijednu dobru sansu 11 na 11 a odjednom stvara sanse sa igracem vise i jos dobije penal niej kvalitetniji od tima koji je u prvoj utakmici rutinski demostrirao silu

Cuj ti ovog Magice klauna namjestili Englezi dedo ba senilan si.
Dio Arsenala

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 10 mar 2011, 14:28

-Paja je napisao/la:Mislim da tim koji ne stvori nijednu dobru sansu 11 na 11 a odjednom stvara sanse sa igracem vise i jos dobije penal niej kvalitetniji od tima koji je u prvoj utakmici rutinski demostrirao silu

...ne zelim se vise prepirati...samo cu reci jedno,da ste bolji prosli bi dalje... ;)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 mar 2011, 14:31

Ne, da nas sudija nije pokrao prosli bi dalje.
Dio Arsenala

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 mar 2011, 14:32

-Paja je napisao/la:Mislim da tim koji ne stvori nijednu dobru sansu 11 na 11 a odjednom stvara sanse sa igracem vise i jos dobije penal niej kvalitetniji od tima koji je u prvoj utakmici rutinski demostrirao silu

Samo se blamiras iz posta u post. Osporavas neosporivo i dokazujes nedokazivo.

[youtube][/youtube]

Sei un ridicolo!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 mar 2011, 14:40

kad mognes dokazati da nije presla liniju onda se javi, jer je covjek fino rekao mislim da nije presla a mislim da nije presla nije isto sto i presla je nego kako ide italijanskom fudbalu koji pretvode dokazani humanitarci?
Dio Arsenala

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 10 mar 2011, 14:48

-Paja je napisao/la:kad mognes dokazati da nije presla liniju onda se javi, jer je covjek fino rekao mislim da nije presla a mislim da nije presla nije isto sto i presla je nego kako ide italijanskom fudbalu koji pretvode dokazani humanitarci?
So far so good. Bice bolje sledece sezone. Italijanski klubovi igraju finala LS u proseku svake druge godine. Sledaca sezona je nasa, Tottenhamu pripadaju ove sezone koje se zavrsavaju na 1, Shakhtar je jaci od Rome (a i od mnogih drugih), a Inter-Bayern moze da ode na obe strane. ;)
Za kraj, nesto za tebe:

[youtube][/youtube]

Fools!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 mar 2011, 15:42

Italija ce ostati na nula predstavnika oba takmicenja a tek osmina finala i sta sad jedan tim iznenadio i osvojio pa iznenadio je i Porto pa je opet Portugalska liga smijesna tako i italijancici.

Fool!
Dio Arsenala

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 mar 2011, 16:45

Ponovo povrijedjen Fabregas nece igrati protiv MANU :roll: .Ja bi ga prodao,jos ako je u igri onaj trade Benzema i 40 milki :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 10 mar 2011, 17:01

Megamon je napisao/la:Ponovo povrijedjen Fabregas nece igrati protiv MANU :roll: .Ja bi ga prodao,jos ako je u igri onaj trade Benzema i 40 milki :D
Ma nek ide dzaba bolan samo je ono izjavio, ko fol da je kriv i moli za oprost,da bi ga navijaci otjerali u Barcu a nek se Wenger sad napravi mangup i proslijedi ga Mourinhu(mada je i ovaj pomalo glup sto stalno kritikuje Wengera,pa je to otezavajuca okolnost)...Nek nam daju Ozila lik je brzi,prodorniji a nista mu ni pas igra nije slabija od one koju ima Fabregas... ;) Naravno bez doplate... :D
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 10 mar 2011, 17:16

Evo samo za napacanog Paju pačića i njegovu kloniranu raju :mrgreen: uživajte u 15-to minutnom pregledu dominacije mocne Blaugrane 8-)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 mar 2011, 17:30

kloniranu raju proziva klonirani Mandrak poznat po tome sto je inteligentan ko balvan :mrgreen: banovacu te ponovo ne igraj se Mandrle onda ces se ponovo klonirati.
Dio Arsenala

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 10 mar 2011, 17:33

-Paja je napisao/la:kloniranu raju proziva klonirani Mandrak poznat po tome sto je inteligentan ko balvan :mrgreen: banovacu te ponovo ne igraj se Mandrle onda ces se ponovo klonirati.
Što šta fali balvanu, mora neko biti inteligentan i ko balvan :lol: ne možemo svi biti ograniceni ko balkon od 5 kvadrata.
Još uvijek pjeniš zbog Musake :lol: :mrgreen: jao šta vam uradi :lol: :lol: sramota neviđena :o :mrgreen:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 mar 2011, 17:39

Kako ja znam da smo mi pokradeni i da smo bolji, osims to je to evidentno bilo na tv ekranima to dokazuje i stalni dolazak fanova politickog kluba na ovu temu jer da su oni posteno prosli ko sto nisu ne bi oni puno pametovali ovdje i nas pokusati ubjedjivati da je sudija dobro sudio ili jos ostetio smradalonu.
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 10 mar 2011, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 10 mar 2011, 17:41

-Paja je napisao/la:Kako ja znam da smo mi pokradeni i da smo bolji, osims to je to evidentno bilo na tv ekranima to dokazuje i stalni dolazak fanova politickog kluba na ovu temu jer da su oni posteno prosli ko sto nisu ne bi oni puno pametovali ovdje i nas pokusati ubjedjivati da je sudija dobro sudijo ili jos ostetio smradalonu.
Hoces maramice :lol: :lol: marka Paloma :mrgreen: vidim ja da ti je pod hitno potrebno da se dobro isplaceš :mrgreen:

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 mar 2011, 17:46

Moze daj maramicu ako ti uzmes tariguz nakon sto svaki put napises post :mrgreen:
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 mar 2011, 17:59

Znači izzo je Mandrle, pa gdje si Mandrle prijatelju stari ? Ja se već zabrinuo što te nema, a ono ti povazdan ovdje pod drugim nickom. :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 mar 2011, 18:06

Onda si ti pričo sa kloniranim vođom, pravi Vođa je rekao sve kako jeste i sudiji i Guardioli.

Zvijezda madridskog Reala Mesut Ozil izjavio je da napadač Arsenala Robin van Persie nije zaslužio crveni karton protiv Barcelone u utorak navečer.

Van Persie je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton, nakon što je poslije sudijskog zvižduka šutnuo loptu.

"Svi su mogli vidjeti da je to bilo nepošteno pokazan crveni karton. Kako neko može uopšte tvrditi drugačije?
Suosjećam se sa Van Persijem jer mogu misliti kako se osjećao kada je dobio crveni karton zbog banalne stvari u tako važnoj utakmici", rekao je Ozil.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 mar 2011, 18:15

Hajrović: Stičem utisak da me ne žele u bh. reprezentaciji

Sead Hajrović ima 18 godina, igra na poziciji srednjeg odbrambenog, a 2009. je zadivio nogometne "šmekere" Arsenala koji su odlučili da mu ponude ugovor. U razgovoru za Sarajevo-x.com portal govorio je o tome kako je prije svega bio borac, ustrajan da uspije, ali i o londonskim "topnicima", švicarskoj reprezentaciji, te šansama da jednoga dana zaigra za bh. nacionalnu vrstu.

Kada ste počeli trenirati nogomet?

Pričaju mi da sam sa tri godine sa bratom i ocem šutao loptu po parkovima. Kasnije je brat Izet, koji je stariji od mene dvije godine, počeo graditi karijeru u FC Birr. To je lokalni klub gdje i danas živi moja porodica. Na treninge smo išli zajedno. Kad god smo imali vremena uživali smo u treningu. Otprilike tako je krenula moja nogometna priča.

Kasnije je brat preselio u FC Windisch?

Tako je! To je veći klub od Birra. Opet sam sa njim išao na treninge. Nakon sjajnih nastupa njegovu nadarenost uočili su skauti Grasshoppersa. Mislim da je to bilo na jednom turniru. Pozvali su ga na probu i on je bio odličan. Bio je to pouzdan znak da je dogovor postignut. Postao je član pomenutog kluba. Poslije pet mjeseci i ja sam počeo igrati za "Skakavce". Ostao sam devet godina i počeo da igram za reprezentaciju Švicarske.

Možete zaključiti da sam uvijek išao tamo gdje je brat igrao. Sa sigurnošću mogu reći da nikada ne bi bio gdje sam sada da nije bilo njega.

Sa Švicarcima ste postali prvak svijeta do 17 godina. Po čemu pamtite turnir u Nigeriji i kako ste se osjećali kada ste bili na krovu planete?

Sa nostalgijom se sjetim svih utakmica. Nisam ni sanjao da ću sa šesnaest godina doživjeti takvo oduševljenje. Osim toga, bio sam najmlađi u švicarskoj reprezentaciji. Posebno pamtim dvoboj u polufinalu sa Kolumbijom. Naime, odigrao sam cijeli meč, jer je kapiten dobio crveni karton u prethodnom okršaju sa Nijemcima. Po ocjenama relevantnih stručnjaka bio sam najbolji na terenu. Dobro se sjećam i same ceremonije proglašenja pobjednika. Sa mnogo emocija sam na kraju držao pehar namijenjen šampionu. To se ne zaboravlja.

Kako je došlo do realizacije transfera u Arsenal?

Igrao sam utakmicu sa reprezentacijom protiv Holandije i odigrao fantastično. Poslije tog dvoboja zvali su me skauti iz cijele Evrope. Ipak, kad sam čuo da se zanima i Arsenal, znao sam da ću postati stanovnik Londona. Rekao sam roditeljima: Tamo želim postati nogometaš. Kao i uvijek, oni su mi dali podršku i potpisao sam za "Topnike". Veliko je zadovoljstvo biti član ovakvog kolektiva.

Jeste li se navikli na život u Londonu?

Svakako! Nije bilo problema s te strane. Volim upoznavati nove ljude i družiti se. No, najbolje se osjećam kada idem u shopping. Izbor je fantastičan, ima mnogo zanimljivih stvari da se kupi.

Može li Vaš tim dotaći vrh u Premiershipu?

Može! Arsenal je sve vrijeme držao visok nivo igre i rezultata. Mislim da su svi igrači svjesni šanse koja se pruža. U subotu je možda i presudna utakmica protiv Manchester Uniteda. Nakon ispadanja iz Lige prvaka, svi razmišljaju samo o prvenstvu. Ove su utakmice uvijek posebne. U svakom slučaju bit će zanimljivo i nadam se odličnom nogometu.

Vi standardno igrate za drugi tim. Kada očekujete zvanični nastup sa Fabregasom i društvom?

Teško pitanje. Nadam se da ću dobiti šansu u Carling Cupu početkom naredne sezone. Tako su većinom debitovali mladi igrači Arsenala. Sve ću dati od sebe da dođem do tog cilja. To me motiviše da stalno budem ambciozan, i na treninzima. Iz utakmice u utakmicu sve sam sigurniji.

Sa kojim igračima Arsenala se najviše družite?

Često treniram sa prvotimcima i svi su korektni prema meni, ali ako nekoga moram posebno izdvojiti onda je to Eboue. On zabavlja svlačionicu. Dobar je pjevač.

Javnost u BiH sa nestrpljenjem čeka da zaigrate za našu reprezentaciju. Da li je to i Vaša želja i je li Vas, konačno, neko kontaktirao iz Nogometnog saveza BiH?

Znam da većina navijača BiH želi da igram za "zmajeve" i drago mi je zbog toga. No, već u nekoliko intervjua, a između ostalih i vama, rekao sam da me niko iz NSBiH nije kontaktirao. Situacija se nije promijenila. Stičem utisak da me ne žele u reprezentaciji BiH. Pa da je drugačije valjda bi me do sada neko pozvao i razgovarao sa mnom. S druge strane, u nacionalnoj vrsti Švicarske sam kapiten, iako nisam Švicarac. Izuzetno su pažljivi prema meni. Međutim, ima još vremena, možda se nešto promijeni,

Da li biste odazvali pozivu u mladu reprezentaciju?

Ne mogu još ništa da potvrdim.

Koja Vam je prva asocijacija kad se spomene BiH i možete li nam za kraj otkriti kada ponovo dolazite u Sarajevo?

Bio sam u decembru 2010. godine. Mislim da ću ponovo doputovati u junu. Zaista volim doći u BiH. Radujem se susretima sa svojom familijom.

Nas topnik :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 mar 2011, 18:17

Dobar je mali, igra redovno u u18 ja mislim, a često i za rezerve. Miquel koji je stariji od njega ove godine dvaput je dobio priliku već, nadam se da će i Hajrović. I bilo bi lijepoo kada bi igrao za BiH jer je očito da to želi.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.