Krunic je bio brutalan u prvoj utakmici protiv Islanda. Pokidao momak, i u defanzivi i u napaduRomagnoli13 je napisao/la: ↑01 sep 2023, 23:09Rade večeras odličan. Eh, kad bi ga neko znao u našoj reprezentaciji da mu dadne zadatak koji treba da obavi, bilo bi odlično.
Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Rade Krunić
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Bazinga12345
- Kontakt:
On, Tahirović, Pjanić, Hadžiahmetović, Cimirot praktički istu poziciju igraju, zato imamo problem kada su zajedno na terenu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Sad samo cekam vijest da se ogrebao pertlom dok se spremao za polazak na okupljanje, te da isto mora propustiti iz spomenutog razloga.
Ali nema veze i ako ne dodje, imaju nasa braca mu'mini, koji ce se uvijek odazvati i ginuti za bh dres. 

Bez obzira na komentar ovog trolla iznad, mislim da je pitanje vremena kad ce rade odustat od repke
naprijed rejal
Krivo Radetu jer je skont'o da se zaj*** i da je ipak imao mjesta u Srbiji. Imati samo 29 nastupa nakon sedam i po godina u reprezentaciji je

Propustio je osam od zadnjih 15 zvaničnih utakmica reprezentacije, znači pola. Totalno nebitan za repku.
+1TopRemove je napisao/la: ↑02 sep 2023, 05:00Krivo Radetu jer je skont'o da se zaj*** i da je ipak imao mjesta u Srbiji. Imati samo 29 nastupa nakon sedam i po godina u reprezentaciji je. Pa on ima isti broj nastupa k'o jedan Duljević.
Propustio je osam od zadnjih 15 zvaničnih utakmica reprezentacije, znači pola. Totalno nebitan za repku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kad malo bolje skontam, Krunic je tek nakon prelaska u Milan poceo dobijati priliku u reprezentaciji. Dok je bio u Empoliju, uvijek sjedio na klupi, a Sarić bio u prvoj postavi, lik igrao u Juznoj Koreji 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A i kad je igrao 90% vremena je igrao na divljim pozicijama.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bio je rovit prosle sezone i bio je povrijedjen pred kraj sezone druga stvar momak je igrao za Milan i u prvenstvu i u Ligi prvaka do polufinala sve utakmice tako da nema tu puno frke sto nije igrao za rep druga stvar dodje povrijedjen odigra prvu 90min kod Hadzibegica i vidi se da je iscrpljen i ovaj ga opet odma stavi protiv Slovacke
-
- Kontakt:
Hitno ovog sminkera izbaciti iz reprezentacije(konačno) i Sansu dati Ivanu Basicu ili Varesanovicu.
Igrac manje na terenu oduvijek.
Klocina Koddro kao i ostali do sada nema petlju a ni znanje da napravit takve radikalne poteze.
Igrac manje na terenu oduvijek.
Klocina Koddro kao i ostali do sada nema petlju a ni znanje da napravit takve radikalne poteze.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Varešanović hahahahahahhahahahahaah
-
- Kontakt:
Sta se ismijavaš Jasko, vidim ti u imenu br. 10 mogao bi ti uletit na 10ku...
Tražimo rjesenje a rjesenje pred nosom ne vidimo ga.
Tražimo rjesenje a rjesenje pred nosom ne vidimo ga.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
A druze smijesno kako guraš ovog novog Pjanica.
Ja sam ti bio napadac, a ne 10ka.

Ja sam ti bio napadac, a ne 10ka.

-
- Kontakt:
Nema veze mozes ti to, bitno da si ofanzivno orijentiran.
Samo predlažem, nemam ja tu moć da ga izguram.
Ali s razlogom, od mladjeg kadra Ivan i Dal su najbolje sto imamo , da imo neko bolji tog nekog bi 'gurao'.
Krunić je totalno useless za repku jer se ne koristi na pravi način.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Krunić sa jednom nogom i bolom u predjelu međunožja je 10x bolji igrač od navedene dvojice.Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 sep 2023, 09:59Hitno ovog sminkera izbaciti iz reprezentacije(konačno) i Sansu dati Ivanu Basicu ili Varesanovicu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Malo previse zivopisa, ali se slazem. Cuj bogati oni bi Krunica tjerali jer eto pobogu nama sve starteri u klubovima koji su u gornjem dijelu tabela iz Liga 5, pa ono mozes ih saltati po ukusu. Ovo mi je ko ona glupost sa tjeranjem Dzeke sedmicu/dvije nakon sto je igro finale Lige prvaka. Znam ja nas, **** ti nas.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2023, 14:41Krunić sa jednom nogom i bolom u predjelu međunožja je 10x bolji igrač od navedene dvojice.Imajednabrigada je napisao/la: ↑09 sep 2023, 09:59Hitno ovog sminkera izbaciti iz reprezentacije(konačno) i Sansu dati Ivanu Basicu ili Varesanovicu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.