FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 10 mar 2011, 15:28

Harry dragi pa jesil ti gledao tad utakmicu , ja sam bio na toj tekmi i jesil ti vidio kakva je ekipa Zrinjskog bila pa ono je za nepovjerovati trener Blaz Sliskovic a onaj Diarra nas ubio posle toga presao u Partizan jos kod nas nisu igrali nikako slaba ekipa skroz bila ...

Lijepi ciko stvarno si naporan na ovoj temi i stalno smaras...molio bi te da razgulis sa ove teme...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 15:37

Probisvjet je napisao/la:Fukare i ostali navijaci Slobode nisu nikada podrzali klub na nacin da pritisnu gradske vlasti. Gradske vlasti napravili su malo tribine, a obecali komplet stadion. Nema podrske za sport u Tuzli apsolutno, a ima za knjizevne susrete i sajmove knjige.
Na stranu nama trebaju i sajmovi knjiga, ali se sport ne smije zapostaviti.
Da su se navijaci bar jednom oglasili se da ce sprijeciti odrzavanje sajma knjige, mirnim putem i protestom pred sjamom svaki dan dok traje, onda bi se opstinari zapitali. Mislim da mi imamo pravo da uticemo na to jer smo porezni obveznici i jedan dio naseg novca je tamo.
Fukare u skladu sa imenom zadovoljavaju se mrvicama. Malo tribine i nikakava buducnost sporta u Tuzli.
Navijaci moraju poceti traziti maksimalno, da bi na kraju dobili minimalno.
Problem je svakako isti i u ostalim klubovima. Mozda bi navijaci, umijesto da ispoljavaju negativnu energiju prema navijackim grupama drugih klubova, bilo bolje da upotrijebe za rijesavanje problema u svojim klubovima!
Odavno u normalnim i naprednim zemljama navijaci svojim pritiskom tjeraju rukovodstva klubova na poteze koji ce im donijeti dobro!
Zato Fukare, navijaci, ljubitelji, prijatelji Slobode nemojte misliti da i mi ne snosimo dio krivice. Snosimo sigurno!
Mi smo naivci koji ocekujemo nesto dobro, a da i mi ne uradimo bas nista.
Zato ucinimo nesto! U protivnom za zivota necemo zapamtiti bolju Slobodu!
Ucinimo nesto za sport u Tuzli!
Mislim da poznajes Sanela. E posto je on sad vodja predlozi mu to. I vidi da organizuje proteste. Doce ti garant 300 fukara a moda se prikljuci 100 gradjana sve u svemu odlicno za prvi protest. ;)
Al saltcityattack je moj idol.

lijepi čiko
Kontakt:

Post Postao/la lijepi čiko » 10 mar 2011, 15:41

fukara87 je napisao/la:Harry dragi pa jesil ti gledao tad utakmicu , ja sam bio na toj tekmi i jesil ti vidio kakva je ekipa Zrinjskog bila pa ono je za nepovjerovati trener Blaz Sliskovic a onaj Diarra nas ubio posle toga presao u Partizan jos kod nas nisu igrali nikako slaba ekipa skroz bila ...

Lijepi ciko stvarno si naporan na ovoj temi i stalno smaras...molio bi te da razgulis sa ove teme...
Danas mi se nešto ne trenira jer nema para, pa moram vam malo dati podstreka

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 15:43

lijepi čiko je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Harry dragi pa jesil ti gledao tad utakmicu , ja sam bio na toj tekmi i jesil ti vidio kakva je ekipa Zrinjskog bila pa ono je za nepovjerovati trener Blaz Sliskovic a onaj Diarra nas ubio posle toga presao u Partizan jos kod nas nisu igrali nikako slaba ekipa skroz bila ...

Danas mi se nešto ne trenira jer nema para, pa moram vam malo dati podstreka
Polozio si mozes ici ..... ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 mar 2011, 15:56

Znam fukaro,ali zar to nije sramotan poraz,izgubit 0:6 i to jos kuci ? I jos smo jedan debakl u kupu dozivjeli kada nas je Leotar kao gost savladao 0:5 i to sve pod vodstvom Crnkica.Moj je prvi izbor Sadikovic,vidjeo se napredak u igri ekipe,samo jedan poraz i to od Travnika,al na tom mecu je nesto smrdilo,igraci se nisu htjeli boriti,nisu imali volje,i to je sve izaslo na vidjelo kada je Sadikovic otisao,Joge i Mujkic nisu prisustvovali treningu.Crnkic im je bio jedino rjesenje,radice za minimalac,i sve dok nema sjednice i nove uprave ovako ce nam biti nazalost.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 15:58

harry_90 je napisao/la:Znam fukaro,ali zar to nije sramotan poraz,izgubit 0:6 i to jos kuci ? I jos smo jedan debakl u kupu dozivjeli kada nas je Leotar kao gost savladao 0:5 i to sve pod vodstvom Crnkica.Moj je prvi izbor Sadikovic,vidjeo se napredak u igri ekipe,samo jedan poraz i to od Travnika,al na tom mecu je nesto smrdilo,igraci se nisu htjeli boriti,nisu imali volje,i to je sve izaslo na vidjelo kada je Sadikovic otisao,Joge i Mujkic nisu prisustvovali treningu.Crnkic im je bio jedino rjesenje,radice za minimalac,i sve dok nema sjednice i nove uprave ovako ce nam biti nazalost.
Sve u svemu Sarajevo ima dobru priliku da uzme bod(ove). :?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 mar 2011, 16:07

I ja to mislim,mada nadam se da nece uspjeti u namjeri.Nama je sad bitno doci do 3 boda u ovom mecu,onda idemo Zelji,gdje ce nam biti tesko,da je Sadikovic ostao,nadao bih se bodu,a ovako sa Crnkicem tesko..Ma sad samo da uzimamo domace meceve kuci,da ne kiksamo,a na gostujucim sta bude.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 16:09

harry_90 je napisao/la:I ja to mislim,mada nadam se da nece uspjeti u namjeri.Nama je sad bitno doci do 3 boda u ovom mecu,onda idemo Zelji,gdje ce nam biti tesko,da je Sadikovic ostao,nadao bih se bodu,a ovako sa Crnkicem tesko..Ma sad samo da uzimamo domace meceve kuci,da ne kiksamo,a na gostujucim sta bude.
Da treba uzimat domace bodove. Nadam se da ce za 10 godina ova Slobodina skola dati neke rezultate. Djeca bas dobro igraju. :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 mar 2011, 16:32

UrbanBatalion je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Fukare i ostali navijaci Slobode nisu nikada podrzali klub na nacin da pritisnu gradske vlasti. Gradske vlasti napravili su malo tribine, a obecali komplet stadion. Nema podrske za sport u Tuzli apsolutno, a ima za knjizevne susrete i sajmove knjige.
Da su se navijaci bar jednom oglasili se da ce sprijeciti odrzavanje sajma knjige, mirnim putem i protestom pred sjamom svaki dan dok traje, onda bi se opstinari zapitali. Mislim da mi imamo pravo da uticemo na to jer smo porezni obveznici i jedan dio naseg novca je tamo.
Fukare u skladu sa imenom zadovoljavaju se mrvicama. Malo tribine i nikakava buducnost sporta u Tuzli.
Problem je svakako isti i u ostalim klubovima. Mozda bi navijaci, umijesto da ispoljavaju negativnu energiju prema navijackim grupama drugih klubova, bilo bolje da upotrijebe za rijesavanje problema u svojim klubovima!
Odavno u normalnim i naprednim zemljama navijaci svojim pritiskom tjeraju rukovodstva klubova na poteze koji ce im donijeti dobro!
Zato Fukare, navijaci, ljubitelji, prijatelji Slobode nemojte misliti da i mi ne snosimo dio krivice. Snosimo sigurno!
Mislim da poznajes Sanela. E posto je on sad vodja predlozi mu to. I vidi da organizuje proteste. Doce ti garant 300 fukara a moda se prikljuci 100 gradjana sve u svemu odlicno za prvi protest. ;)
Ja sam od onih sa C tribine i nemam vise energije. Godine su. Evo tu je ideja, uradite nesto, pa vidjecete da prolazi. Sto se mene tice podrzat cu sve sto je za nasu Slobodu dobro!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 16:37

Probisvjet je napisao/la:
UrbanBatalion je napisao/la:
Ja sam od onih sa C tribine i nemam vise energije. Godine su. Evo tu je ideja, uradite nesto, pa vidjecete da prolazi. Sto se mene tice podrzat cu sve sto je za nasu Slobodu dobro!
Rekao sam samo da predlozis vodji ako zelis. ;)

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 10 mar 2011, 17:30

mislim da je nakon ovih desavanja opalo i samopouzdanje igraca ....tako da u ovoj utakmici tesko da mozemo izvuc nesto al ettt u fudbalu se nikad nezna lopta je okrugla....kako kod da se zavrsi mislim da nebi trebali prestat bodrit nas klub.....a i imamo jaku ekipu po meni Denis je uradio svoje samo nije trebao ovako naglo da se povuce alii ett..bitno je to da je on napravio jaku ekipu koja moze igrat protiv svakoga....jos ako pobjedimo Sarajevo i ako uspijemo izvuc bodove onda ce biti dobro optimista sam tako da se nadam pobjedi :D
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 10 mar 2011, 17:54

SaLL/ihovic je napisao/la:mislim da je nakon ovih desavanja opalo i samopouzdanje igraca ....tako da u ovoj utakmici tesko da mozemo izvuc nesto al ettt u fudbalu se nikad nezna lopta je okrugla....kako kod da se zavrsi mislim da nebi trebali prestat bodrit nas klub.....a i imamo jaku ekipu po meni Denis je uradio svoje samo nije trebao ovako naglo da se povuce alii ett..bitno je to da je on napravio jaku ekipu koja moze igrat protiv svakoga....jos ako pobjedimo Sarajevo i ako uspijemo izvuc bodove onda ce biti dobro optimista sam tako da se nadam pobjedi :D
Kako ce te pobjedit Sarajevo kad vam igraci i uprava nisu dobili ni jednu platu :roll: ,bi li ti imao volje da igras,neprovociram samo govorim kako jeste,neku noc je Dedic sjedio kod mog jarana Runde na Bjelavama,zarakijali se malo :lol: ,prica da u Slobodi nema para ni za lijeka..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 mar 2011, 17:58

Aldinn je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:mislim da je nakon ovih desavanja opalo i samopouzdanje igraca ....tako da u ovoj utakmici tesko da mozemo izvuc nesto al ettt u fudbalu se nikad nezna lopta je okrugla....kako kod da se zavrsi mislim da nebi trebali prestat bodrit nas klub.....a i imamo jaku ekipu po meni Denis je uradio svoje samo nije trebao ovako naglo da se povuce alii ett..bitno je to da je on napravio jaku ekipu koja moze igrat protiv svakoga....jos ako pobjedimo Sarajevo i ako uspijemo izvuc bodove onda ce biti dobro optimista sam tako da se nadam pobjedi :D
Kako ce te pobjedit Sarajevo kad vam igraci i uprava nisu dobili ni jednu platu :roll: ,bi li ti imao volje da igras,neprovociram samo govorim kako jeste,neku noc je Dedic sjedio kod mog jarana Runde na Bjelavama,zarakijali se malo :lol: ,prica da u Slobodi nema para ni za lijeka..
Stvarno si smijesan pa vasi igraci nemaju sta jesti kod kuce a ti naso da pricas nesto o Slobodi kako nemaju para :roll: a to sto si ti rekao za Dedica si lud ja nezz koga si ti vidio ali Dedic zivi blizu mene i ja sam ga vidio jucer i sinoc citav dan :roll:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 mar 2011, 17:59

Sto lazete sami sebe ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 10 mar 2011, 18:04

Čitam ovdje sve i svašta ,e pito bih te Hary koji bi po tebi trener ovo sad uzeo tj.u ovakvoj situaciji uzeo Slobodu.Odgovor je-niko jer nemamo love.Ti momak samo blatiš Crnkića ,a kako vidim dovoljno ga ne poznaješ.Uzeti klub u ovakvoj situaciji je za svaku pohvalu.Sadiković je za mene trener nad trenerima, ali ovo što je uradio je neoprostivo .Zašto to nije najavio prije,zašto nije sačekao ovu utakmicu nego odjednom napustio.Iskreno od mene mu veliki minus.Ako je imao problema morao je bar najaviti taj svoj odlazak,a ne samo ja neću više.Ipak tek je tu tri mjeseca.Sjećate kako je bilo igračima Sarajeva i kako im je možda i danas, ali momci igraju,a ovi naši čim im malo kasni odma neću trenirati.
Ma sve bi ja to rastjero.Imamo mi djece koja jedva čekaju priliku da dobiju,ne pitajući kad će dobiti platu.
Slažem se u potpunosti sa vama koji mislite kako Imamović i njegova klapa ne mare za sport,a znamo da je taj sport najsvjetlija tačka Tuzle.Prvi koji krene ka protestu ja ću biti drugi ,jer se ovo više nemože izdržati.Sve sportove su nam doveli na marginu.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 10 mar 2011, 18:20

Sadiković je ostavku podnio u afektu, to je i više nego vidno u ovom trenutku. Ali, to nije nikakvu opravdanje za jednog profesionalca njegovog kalibra. Mogao je odraditi ovaj meč sa Sarajevom, pa nakon toga reći da više nije u stanju voditi ekipu. Mada, kada bolje pogledam, ko mu šta možei zamjeriti... Klub nema predsjednika, uprave, uslova za treniranje, redovnih plata, stadiona kakvog grad Tuzla zaslužuje,... Joge i Mujkić nisu prisustvovali treningu (mislim da je Samke ljut što ga je Denis javno kritikovao zbog partije u Travniku, dok Mujkić vjerovatno želi da ode u inostranstvo...). Opet kažem, svašta je se moglo desiti iza kulisa. ;)
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 10 mar 2011, 18:27

fukara87 je napisao/la:
Aldinn je napisao/la:
Stvarno si smijesan pa vasi igraci nemaju sta jesti kod kuce a ti naso da pricas nesto o Slobodi kako nemaju para :roll: a to sto si ti rekao za Dedica si lud ja nezz koga si ti vidio ali Dedic zivi blizu mene i ja sam ga vidio jucer i sinoc citav dan :roll:
Nisam rekao sinoc,vec prije nekoliko noci,pitaj ga ako ti je komsija,jel bio kod Runde na Bjelavama,zarakijali se pravo :lol: ,i Husref Musemic bio sa njima,nema razloga da ti lazem ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 mar 2011, 18:30

Pa dobro sta hoces sad da kazes to ako je on bio neku noc u Sarajevu, da mozda nisu dogovorili podjelu bodova ili mozda prodali mec jer ako je tako rekao da se nema para? nezz sta si mislio stim da kazes stvarnoo al hajd...

Aldinn
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn » 10 mar 2011, 18:37

fukara87 je napisao/la:Pa dobro sta hoces sad da kazes to ako je on bio neku noc u Sarajevu, da mozda nisu dogovorili podjelu bodova ili mozda prodali mec jer ako je tako rekao da se nema para? nezz sta si mislio stim da kazes stvarnoo al hajd...
Nigdje to nisam spomenuo,podjelu bodova i slicno tome,samo je pricao o tome kako je teska situacija u Slobodi,al nebitno,da vas vise nepeglam na temi,zelim vam da sto prije izadjete iz te situacije ;)

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 10 mar 2011, 18:54

Bože dragi šta će do ujutro još isplivati.Bog samo zna koja su tu dešavanja.Ovo me podsjeća na naš savez.Uprava ista ,a klub sve više tone.
Pitam se ima li iko pametan ko ovo može rastjerati i nove ljude postaviti.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.