U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Bravo
Sramota za Sarajevo, vise ce nasih biti u Riedu
Sramota za Sarajevo, vise ce nasih biti u Riedu
Basic je vec ozbiljan igrac,prerastao je ove igrace kvalitetom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko antitalenata na jednom mjestu, Slovenci izgledaju daleko fudbalski obrazovaniji dok nasi izgledaju kao da dolaze iz drzave gdje je fudbal peti ili sesti sport po popularnosti
samo dokaz koliko se lose radi u domacim klubovima
Don't believe the hype.
Too gicoo dobro ti ide, sestricnu ti yebem
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ako su nam ovo najbolji, mrka kapa. Daj Boze da 3 igraca izadju, a da budu makar rang Gojaka. Pola ovih nece ni imati uopste karijeru
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ima li neuspjesnije nacije na dunjaluku a da ovoliko prati sport i nada se necemu dan vas **** retardirani
Druze jedna tribina je otvorena, zapad je pun
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
- Kontakt:
zamisli da dedic i tahirovic mogu igrati za ovu nasu u21. i sad poredi sa ovim igracima, a to bi trebao da bude nivo da kazes imamo li ozbiljnog igraca. ako sta iznenada izleti, odma reagovati i to je to. mozda i sucic nesto napravi, ima klikera, ali sve u svemu meni je ovo tanko.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 sep 2023, 20:17koliko antitalenata na jednom mjestu, Slovenci izgledaju daleko fudbalski obrazovaniji dok nasi izgledaju kao da dolaze iz drzave gdje je fudbal peti ili sesti sport po popularnosti
Kako je par forumaša hvalilo ove Šošiće, Čuiće, Bristriće, Kahviće, Krdžaliće
yebali vas oni Bašić izmislio fudbal za njih sve

Jako tanko, što se moglo im očekivati. Krdžalić, Šošić, Bristrić, Kahvić, Cvjetinović su igrači kojima je već karijera u blagom padu, sa 19-20 godina. već ne ispunjavaju očekivanja. Muharemović je još amater, Račič, Sušić bhpl nivo.
Sučić i Bašić su igrači na koje se može računati u ovoj generaciji, Muharemovića još treba sačekati. Od ostalog teško ozbiljnog profesionalca.
Sučić i Bašić su igrači na koje se može računati u ovoj generaciji, Muharemovića još treba sačekati. Od ostalog teško ozbiljnog profesionalca.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Menadzerska reprezentacija
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Basic, Miharemovic i ovaj Buljubasic dobri, ostalo tanko. Enigma mi je kako ovaj Basic igra u Oremburgu a ne u nekom jacem timu, bas se osjeti da odskace i da ima to nesto
Gledam ovsj skraćeni snimak i realno su Slovenci u svim segmentima bolji...svaki igrač im je fudbalski školovaniji,od kretanja,primanja lopte,pasa,duel igre..kod nas jedino onaj desetka je li to Bašić liči na znalca..ostali bi mogli da je neko stručan od malih nogu radio sa njima..sada je kasno..
-
- Kontakt:
Basic je isto i stariji, neke stvari sto na ovom nivou prolaze, nece tako biti slucaj na vecem nivou. Ja npr ne vidim da ce on nesto ozbiljnije napraviti. Meni je Sucic veci potencijal.
Uživo kad gledaš, vidiš da je Bašić pet levela iznad svih drugih.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Ma Basica zvati u A selekciju. Nema on vise sta raditi sa ovom djecom. Jbg vidi se da njima igraju igraci u Seriji A, Holandiji, a nama u prvih 11 igrac Zvijezde 09, uz duzno postovanje klubu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nusam vjerovao da ima lošijih sudio od naših, ali ovaj ribar je sve nadmašio
Ubjedljivo najgora sportska nacija u Evropi....
Bašić bi trebao dobiti priliku u A selekciji, ionako imamo problema sa tom pozicijom. Janković bi također bio idealan, mada sumnjam da neko razmišlja o njemu.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- RollingPaper
- Kontakt:
E jesmo telad, svojevrsna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.