Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Serije (sve o serijama na jednom mjestu)
Kakav mess je Hijack. U jednu ruku izuzetno zarazna i zanimljiva, a u drugu toliko idiotskih odluka i poteza likova da se ne može ni prebrojati.
Ali bingeable nema šta.
Ali bingeable nema šta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Hijack zadnja epizoda mi je tek solidna, rekao bih losija od svih prethodnih s obzirom da je finalna.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne znam koliko da nahvalim ovo čudo od serije. Priča o gubitku, anksioznosti, pronalasku sebe i još mnogo toga. Apsolutna preporuka!
Serija doslovno obiluje "cameo" zvijezdama, ali pored dobre glume najveća prednost je fenomenalan razvoj likova i njihova realnost. Dodatni plus je što nema woke preseravanja. Nije savršena, ali je jako blizu tome.

Serija doslovno obiluje "cameo" zvijezdama, ali pored dobre glume najveća prednost je fenomenalan razvoj likova i njihova realnost. Dodatni plus je što nema woke preseravanja. Nije savršena, ali je jako blizu tome.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Painkiller, pet epizoda u cugu, strasna serija. Ekstra stvar su ove limited stvari
1946-1987
Malo ko je pominjao seriju Goliath, vrijedi pogledati. BB Thrornton bas dobro odglumio
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Dopesick je duplo bolja od Painkiller
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
HIMYF ilitiga diversity checkbox otkazana nakon druge sezone.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
One Piece odlican. Tesko je prenijeti masterpiece anime s 1000+ epizoda s ogromnom fanbase na seriju. Prica je logicno ubrzana, nije sve isto kao u mangi/animeu ali kriticki je dobro prosla. Optimistican sam da ce nastaviti s snimanjem.
- Goalgetter
- Kontakt:
One Piece
Dosta dobro odradjeno, nisam ocekivao ovo.

Trenutno korisnika/ca: denimen99, kraljttbvb, rio_Ferdy88, sarajevskiMarlboro i 15 gostiju.