Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Anel Ahmedhodžić
Suspendovan
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kljucaj temu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
svaka cast Anele, nisi lud igrati za najkriminalniju politicku izdrkotinu planete zvana fsbih.
Puna podrška
Puna podrška

NEMA NAZAD
Hahahaha cuj suspendovan jbt ko da imamo 30 stopera njegove klase na skladistu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
hoce anel da vrate peteva i vranjesa
Poslije Vladana, otjerase i Anela. Ko sto juce Vukanovic kaze gdje su one bh patrtiote koje nijemo gledaju sta vam braca Zeljkovic rade 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ne treba se obazirati na portale i ostale ljude. Da, po protokolu on mora doci da se napravi pregled kod naseg medicinskog osoblja osim ako klub nema neosporive dokaze da je povrijedjen (a cak i tada reprezentacija moze zatraziti dodatne pretrage). Suspenzija je zasluzena i po pravilniku.Sindikat12 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 15:56Koja katasrofa od portala fuj!!!! 4/5 clanaka o Anelu a nista od toga nije tacno, samo namjerno vatru pale. Momak voli BiH i to mu je nesto najdraze, greska jeste sto nije dosao u Sarajevo da ga nasi pregledaju, htio je da ostane sa porodicom.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Svaki ciklus neki cirkus, i treba vjerovati u slucajnosti?
-
- Kontakt:
How yes no. Demirovic kapiten svoje ekipe.19vendetta87 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 15:30Gledajuci stvari tvojom logikom, onda je i Demirovic **** od igraca. U 17 utakmica zabio samo 1 gol i jos fulao zicer protiv Slovacke da nas vrati igru...samoposmatram je napisao/la: ↑06 sep 2023, 15:23
Upravu si. Ja zaboravio pogledati top listu stopera HNL. Sta mu onda bi protiv luksemburga? I autogol prva tekma. I sad ko fole povreda?
Samo se ti nadaj...
Adrian vuce ozlijedu vec neko vrijeme i bar se udostojio da se pojavi na okupljanju, za razliku od Anela koji preko telefona javlja da nije spreman
Uzdam se jedino u Vicu da je lobirao kod glavešina da nam do kraja sude internacionalne verzije Gigovica, pa da uzmemo sve do kraja utakmice...druga opcija tesko da postoji...
Mozda je Marijana Cecilija Nisa trudna
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Valja napraviti mjesta za Sanicanina i Mujakica
Sta kaze vicin prijatelj edin djeko,jel podrzava odluku?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Anel Ahmedhodžić se nije pojavio na okupljanju u zakazano vrijeme, iako je od strane njegovog kluba Sheffield Uniteda dostavljen medicinski izvještaj koji potvrđuje da njegova povreda nije ozbiljnije prirode.
Članovi stručnog štaba i medicinskog tima su bezuspješno pokušali stupiti u kontakt sa Ahmedhodžićem. Niti jedan igrač nije izuzet od odgovornosti dolaska na pripreme reprezentacije, osim kada se radi o objektivnim okolnostima i sportskoj povredi. Kako se ovdje ne radi o sportskoj povredi koja sprječava njegov dolazak i boravak na pripremama u Sarajevu, Anel Ahmedhodžić je suspendovan do daljnjeg i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak u skladu sa važećim propisima NS/FS BiH i Pravilnika o reprezentacijama NS/FS BiH.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Udarna vjest, tacno se vidi da ovaj sa.ba radi za ljude u savezu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Saopštio je Ahmedhodžić Kodri da je nedolazak na okupljanje njegova lična odluka te se na tome sve završilo.
Inače, ovo nije prvi put da Ahmedhodžić propušta okupljanja reprezentacije pošto je slične stvari radio i u prošlosti.
Ahmedhodžić je ranije otkazao reprezentaciji BiH kada je selektor bio Dušan Bajević, bilo je to prije tri godine pred mečeve Lige nacija protiv Nizozemske i Italije.
Tada su na snazi bili "gluhi telefoni" jer je prvo tvrdio kako je povrijeđen, a zatim je predstavnike Saveza proslijedio na adresu svog tadašnjeg kluba Malmea.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo da se dogovorimo jel kriv savez, Anel ili možda Mirsad?
Drug, jesi li ti svjestan šta pišeš? Čuj greška što nije došao jer je htio ostati s porodicom. Nije on jedini koji ima porodicu. Anel se odlučio ne javiti nikome iz Saveza i ne odgovoriti na poruke, što je jedan od neprofesionalnijih poteza u reprezentaciji koja nije baš poznata po profesionalizmu. To je uspjeh. Neka je suspendovan. Da se nije reagovalo, ovako je mogao bilo ko postupiti.Sindikat12 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 15:56Koja katasrofa od portala fuj!!!! 4/5 clanaka o Anelu a nista od toga nije tacno, samo namjerno vatru pale. Momak voli BiH i to mu je nesto najdraze, greska jeste sto nije dosao u Sarajevo da ga nasi pregledaju, htio je da ostane sa porodicom.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Al javio se je Kodri da nece doci!MoodyHank je napisao/la: ↑06 sep 2023, 16:11Drug, jesi li ti svjestan šta pišeš? Čuj greška što nije došao jer je htio ostati s porodicom. Nije on jedini koji ima porodicu. Anel se odlučio ne javiti nikome iz Saveza i ne odgovoriti na poruke, što je jedan od neprofesionalnijih poteza u reprezentaciji koja nije baš poznata po profesionalizmu. To je uspjeh. Neka je suspendovan. Da se nije reagovalo, ovako je mogao bilo ko postupiti.Sindikat12 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 15:56Koja katasrofa od portala fuj!!!! 4/5 clanaka o Anelu a nista od toga nije tacno, samo namjerno vatru pale. Momak voli BiH i to mu je nesto najdraze, greska jeste sto nije dosao u Sarajevo da ga nasi pregledaju, htio je da ostane sa porodicom.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Tuga. Sto neko napisa, ovakve stvari se ponavljaju sa nasim najboljim i najuzoritijim igracima. Jasno je da pojedincima unutar i oko reprezentacije odgovara vasarski pristup i neprofesionalnost te se svako ko se pobuni otjera na ovaj ili na onaj nacin.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Prijatelju ako je i htio da ostane sa porodicom mogao je nazvati selektora i reci mu pravi razlog ne dolaska i sigurno nebi bilo nikakvih problema. Ovako je stvorio sebi a i nama problem…. Neznam prave razloge ne dolaska al nista ga nemoze opravdati ako se sam ne javi i kaze razlog pa jel to privatni ili povreda al je ljudski se javiti i reci…. Steta jer je on bio buducnost ove repke i mislim da ne treba pljuvati ni po njemu niti bilo kome vec se razgovorom sve moze rijesiti….Sindikat12 je napisao/la: ↑06 sep 2023, 15:56Koja katasrofa od portala fuj!!!! 4/5 clanaka o Anelu a nista od toga nije tacno, samo namjerno vatru pale. Momak voli BiH i to mu je nesto najdraze, greska jeste sto nije dosao u Sarajevo da ga nasi pregledaju, htio je da ostane sa porodicom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.