Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 10 mar 2011, 14:05

Los_Blanos2 je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Nadam se da ćemo dobiti S04. Volio bi da Raulu oproštaj od LP bude na Bernabeu :D

btw. Ronaldo spreman za Hercules, ali ipak će sjediti na klupi, ako sam razumio ovo što piše na Marci :roll:
Prvo da prodjemo OL :D

Volio bi ija, pa makar i ispali :lol: ali samo neka kralj jos jednom zaigra na Bernabeu, pa makar to bilo i u drugom dresu..
Santiago Bernabeu je njegov dom 8-)
Ove godine se prvi put ne brinem za osminufinala, 100% sam siguran da prolazimo. Ove sezone igramo predobro na domaćem terenu, nepobjedivi smo. I tako će da bude, još dugo, dugo... :D

Eh, to bi i ja volio, ali da ispadnemo nema šanse. :lol: :lol:

slika

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 10 mar 2011, 14:08

[youtube][/youtube]
Kad se sijetim ove tekme, koliko emocija na Bernabeu, citava familija Zidane isto bila na stadion.. 8-)
[youtube][/youtube] 8-) otac, mati, sestra, 3 brata, zena i dijeca.. svi na Bernabeu 8-) KRALJ nogometa
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 mar 2011, 14:15

Kaze Raul da ce biti tesko doci kuci ako se desi cudo pa real prodje lyona, kaze za njegovu los blancosicu ga vezu najljepse uspomene.
Dio Arsenala

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 10 mar 2011, 14:21

-Paja je napisao/la:Kaze Raul da ce biti tesko doci kuci ako se desi cudo pa real prodje lyona, kaze za njegovu los blancosicu ga vezu najljepse uspomene.
Sva sreca pa igra u Schalkeu, za razliku od Arsenala oni su u cetvrtfinalu pa ima nade da ce igrati protiv VELIKOG Reala :lol:

Kop je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Cuj, je li sluzbeno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pod sluzbeno sam smatrao i izjavu Mourinha, ne samo odluku kluba. Stave naslov bez upitnika, ko da se radi o gotovoj stvari,a onu Realovu stranicu nece da mi otvori nesto.
Ma covjece vijest su objavili Marca i AS, sta tu imas pitati je li sluzbeno :lol: Pa znas li ti da prema njima Gerrard igra za Real ima tri godine :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 10 mar 2011, 14:30

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Koji kralj vrijedi pogledati svih 6 dijelova, extra dokumentarc o jednom od najboljih igracu svih vremena, ako ne i najbolji, svako ima svoj ukus, meni je Zizu N:1.
Ludjak :mrgreen: kako je samo izveo onaj penal u finalu SP 2006..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
KRALJ
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

FK Željezničar

Podrška Papetu

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 10 mar 2011, 15:22

Brnjoo je napisao/la:
Kop je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:Cuj, je li sluzbeno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pod sluzbeno sam smatrao i izjavu Mourinha, ne samo odluku kluba. Stave naslov bez upitnika, ko da se radi o gotovoj stvari,a onu Realovu stranicu nece da mi otvori nesto.
Ma covjece vijest su objavili Marca i AS, sta tu imas pitati je li sluzbeno :lol: Pa znas li ti da prema njima Gerrard igra za Real ima tri godine :lol:
Ma nemoj ti meni toga, ti spanski hajvani od novinara cesto namirisu transfer neki. :mrgreen: Imam neki osjecaj da oni imaju,tako reci, pravo na eskluzivu sto se toga tice, odnosno da su u odlicnim odnosima sa klubovima koje preferiraju, Marca Reala, a onaj Mundo Barcu.Dobro, to stoji za Gerrarda, al' neki dan Kake nigdje u timu, onda objave da je ljut na Mourinha , pa neki dan vidjeh pise "Kaka je na prodaju" ili tako nesto.A s obzirom kolike pare dobiva,a na terenu provede trecinu sezone u onoj svojoj pravoj formi ili nepovrijedjen,nekako mi je i logicno da ga se rijese. Real ocito moze funkcionisati i bez njega.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 mar 2011, 16:04

Los_Blanos2 je napisao/la:Raul ako moj Madrid prodje u 1/4 finala, "Nezelim Madrid, za mene je to previse emocija vratiti se na Santiago Bernabeu u drugom dresu" :(

[youtube][/youtube]
KRALJ
Vrijedi pogledati
[youtube][/youtube]

SAD STVARNO ONAKO BEZ ZEZE ..... jel ovo ono tvoje sto je on sam zelio da ode i kako te nije stid postat tog velikana ????

"Nezelim Madrid, za mene je to previse emocija vratiti se na Santiago Bernabeu u drugom dresu" ?????

Samo ste trebali da ga ostavite i da pokaze vasim ostalim klocovima Benzemi i ostalim manekenekenima kako se staronja bori za dres i voli klub. Al eto sad ces ti meni drugu pricu. Ja slusam kako Raul govori i prozivljava ono sto mu se desilo. Legenda koju tako pohlepni zaista niste zasluzilli...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 mar 2011, 16:09

I jos nesto - i da milijardu zizuevih videa i postova postavite i ti i svi oni koji godinama od njega prave velicinu.
NIKADA AMA BAS NIKADA ON NECE BITI VECI OD RAULA NI KAO COVJEK, KARAKTER A NI KAO FUDBALER.

p.s. najbolji strijelac - cega li ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 mar 2011, 16:15

Ubijas od dosade. Sto puta ti je receno da je Raul svojevoljno otisao i ti opet.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 10 mar 2011, 16:22

bparena je napisao/la:I jos nesto - i da milijardu zizuevih videa i postova postavite i ti i svi oni koji godinama od njega prave velicinu.
NIKADA AMA BAS NIKADA ON NECE BITI VECI OD RAULA NI KAO COVJEK, KARAKTER A NI KAO FUDBALER.

Jest tebi dosadno :lol:
Stvarno boli te ona stvar sta ko stavlja vezano za ovaj klub, ovo je tema RMCF, a Zidane je jedna od legendi nogometa, a najbolje mijesto dase stavi nesto vezano za njega je ovdje.
Boli te q...stavljam na nasu temu, ohladi malo tu opsesiju RMCF samo visis na ovoj temi i seres :oops:

Nemora nikad biti veci ni bolji fudbaler ni covijek od Raul :mrgreen: tisi strucan zato bas :lol: :lol:
Raul je otisao jer je zelio da igra od 1min, osijetio da nije vise nije mladic koji moze podnijeti pritisak Madrida, otisao u Njemacku, ispalo daje pravi potez u njegovim godinama, a RMCF stvara novu generaciju vidis li ti koliko u klubu ima igraca mladih tj.koliko ih ima preko 30g ..wtf sto imam debila uopce citirati, kakve gluposti lik samo pise svaki dan na ovoj temi samo spama.
ADMIN treba da ga ohladi :)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 10 mar 2011, 16:38

Ma vidis samo da nabija postove ...
Nasao nama pricati nesto za Raula cccc Sta ste vi uradili sa Roni-jem llik vam prakticki sam donio one naslove od onih gejcina Inieste i Xavija i messija napravio ljude i vi ste ga otjerali

A sad da nastavimo...
Znaci ode Pedro Leon u Hercules i bolje je stalno se svađa misli da ce se sve vrtiti oko njega , sad ima mjesta za Canterase :D
Hala Madrid !

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 10 mar 2011, 16:46

Blanco je napisao/la:Ma vidis samo da nabija postove ...
Nasao nama pricati nesto za Raula cccc Sta ste vi uradili sa Roni-jem llik vam prakticki sam donio one naslove od onih gejcina Inieste i Xavija i messija napravio ljude i vi ste ga otjerali

A sad da nastavimo...
Znaci ode Pedro Leon u Hercules i bolje je stalno se svađa misli da ce se sve vrtiti oko njega , sad ima mjesta za Canterase :D
Neka nabija na Chatu, virtualnim sportovima itd :mrgreen:

Mislim da su odbilu ponudu Herculesa za Leona bar tako je pisalo na Marci..
http://www.marca.com/2011/03/09/futbol/ ... 58923.html

Juve zeli upecati Enza Zidane..Decko puni u martu 16g..
slika
slika
http://www.as.com/futbol/articulo/juve- ... ftb_18/Tes
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 10 mar 2011, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 10 mar 2011, 16:50

Los_Blanos2 je napisao/la:
bparena je napisao/la:I jos nesto - i da milijardu zizuevih videa i postova postavite i ti i svi oni koji godinama od njega prave velicinu.

Jest tebi dosadno :lol:
Stvarno boli te ona stvar sta ko stavlja vezano za ovaj klub, ovo je tema RMCF, a Zidane je jedna od legendi nogometa, a najbolje mijesto dase stavi nesto vezano za njega je ovdje.
Boli te q...stavljam na nasu temu, ohladi malo tu opsesiju RMCF samo visis na ovoj temi i seres :oops:

Nemora nikad biti veci ni bolji fudbaler ni covijek od Raul :mrgreen: tisi strucan zato bas :lol: :lol:
Raul je otisao jer je zelio da igra od 1min, osijetio da nije vise nije mladic koji moze podnijeti pritisak Madrida, otisao u Njemacku, ispalo daje pravi potez u njegovim godinama, a RMCF stvara novu generaciju vidis li ti koliko u klubu ima igraca mladih tj.koliko ih ima preko 30g ..wtf sto imam debila uopce citirati, kakve gluposti lik samo pise svaki dan na ovoj temi samo spama.
ADMIN treba da ga ohladi :)
Dobro al bil sad volio da je u Realu ili Salkeu ????

p.s. i za info - radim na takvom mjestu gdje mi je stalno otvoren net pa mogu da pratim sve sto se pise.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 10 mar 2011, 16:58

Sta vrijedi moja zelja, ja bi volio dasu npr.Zizu, R.Carlos jos u bijelom dresu tj. da imaju 24,5,6.g :mrgreen:
Igraci dolaze, odlaze...

Stadion Santiago Bernabeu, tj. boje kluba uvijek ostaju iste..

Ahhh da bas, ma neka si nas info :mrgreen:
Sigurno nisam ni sumnjao, tisi strucnjak, moras imati kancelariju, net.. :lol:
A sada ohladi malo sa teme i spamanjem, o mozda date ADMIN ohladi 8-) Zdravo.

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 10 mar 2011, 17:35

Brnjo stavi tu Brnjicu i nemoj vise da provaljujes jer lavovi dolaze.
Dio Arsenala

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 10 mar 2011, 18:30

-Paja je napisao/la:Brnjo stavi tu Brnjicu i nemoj vise da provaljujes jer lavovi dolaze.
Jel to druge provociras kako bi utjesio ispadanje iz LPa ?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 mar 2011, 18:34

HZ_ilidzaa je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Brnjo stavi tu Brnjicu i nemoj vise da provaljujes jer lavovi dolaze.
Jel to druge provociras kako bi utjesio ispadanje iz LPa ?
A tako si se ti tjesio proteklih 5-6 godina, kada je real ispadao u ovoj fazi???
Celik!3,2,2.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 10 mar 2011, 18:37

AllGunsBlazing je napisao/la: A tako si se ti tjesio proteklih 5-6 godina, kada je real ispadao u ovoj fazi???
Da, upravo tako smo se tjesili :lol:

Znam Paja kako ti je :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 10 mar 2011, 18:42

slika :lol:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 mar 2011, 18:43

Druze Brnjo, ne prepadaj ih, to je moj poso :D

CR7 está listo, pero Mou le reservará 8-)

Evo jedne zanimljive ankete na Marci, cak 70+% navijaca Reala bi voljelo da dobijemo Schalke u cetvrtfinalu. Ja ipak nebih...
http://www.marca.com/debate/2011/03/154 ... s1540.html

Ja bi najradije sad Barcu, da vidimo na cemu smo ili recimo Sahtar.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.