Pa kome bi smetao bas me zanima
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Muharemovic Kenan i Ermin Mahmic
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Kahvić 8 golova i 3 asistencije u 5 utakmica za OFK Beograd.
Buljubasic dobio poziv u21. i Amar Ibrisimovic ( Wolfsburg) poziv u17.dobio poziv ali nas savez nije jos napisao protiv koga igramo. 

ilinkovic odleprsao konama
Sada znamo sto je Buljubasic dobio poziv 

Yebat ga, svakako sumnjam da ce i igrati za njih u A reprezentaciji. Vise bi volio da se Sucic zavrsi. Bolje Buljubasic koji igra u Sarajevu, nego grijac klupe u Rijeci
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
nije imao zvanican nastup za nasu u21 svakako, ajd
Od Ilinkovića neće nikad biti igrač, nikakva šteta. Zdra'o. 

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Al cinjenica je cim odu igrati u HNL racunajmo daje izgubljen ako imalo valja mislim i Sucic ako bude kapacitet da ce ga stavit na B spisak Dalic vec sljedece okupljanje jer vidim sad da su iz Posusja Sirokog Brijega zvali igrace za U21 okupljanje
Vala je i Kodro mogao Sucica zvati sad. Ubaci ga protiv Lihtenstajna na minut makar i boli te qurac. Onda i da ga hoce, ne moze igrati za njih. Bolji trenutak nije bio od ovog sad da ga se zovne
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BenjooJutub
- Kontakt:
A ti baš misliš da Kodro odlučuje o tome? Isto kao što se Kovačević držao na klupi da ne bi izgubio pravo nastupa za Srbiju.
tacno jos su rekli da ima stomacnu virozuBenjooJutub je napisao/la: ↑05 sep 2023, 15:43A ti baš misliš da Kodro odlučuje o tome? Isto kao što se Kovačević držao na klupi da ne bi izgubio pravo nastupa za Srbiju.
razlika između ilinkovica i sucica je ta sto prvi nije upisoa zvanican nastup za nas u21 a petar jeste, vjerovatno mu je neko namignuo malo a i vjerovatno bi i sucic isto uradio da nije ove činjenice. izgleda da je sucic malo pametniji, barem zasad
- ASD
- Kontakt:
Meni je to čudno, otkud dq se nađe mhesto za Ilinkovića tamo.
kakve to veze ima, nema 21 godinu još
sučić ne igra ni 20 minuta po utakmici u Dinamu, niti je talenat kojeg treba pozvati radi talenta.
otprilike kao i priča s Menalom, dizala se frka iako se moglo pretpostaviti da nema šanse igrati za Hrvate.
otprilike kao i priča s Menalom, dizala se frka iako se moglo pretpostaviti da nema šanse igrati za Hrvate.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Nije mozda neki talenat, ali nama sigurno moze posluziti. Nije se Hrvatska dzaba raspitivala za njega. Jos igra na poziciji koja nam je deficitarna, a ne vidim da imamo nekoga ko u narednom periodu moze iskociti pa da igra
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.