Budi ozbiljan19vendetta87 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 11:46
Ne znam stvarno kad ce se ovo mahalanje iskorijeniti vise

Jet set reprezentacija.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Budi ozbiljan19vendetta87 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 11:46
Ne znam stvarno kad ce se ovo mahalanje iskorijeniti vise
19vendetta87 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 11:46
Ni Kodro nema A od autoriteta, kako su neki pisali...
Sto koji qrac ima Ibricic da radi na treningu? I to jos frajer doveo svoje jarane i djecu da se slikaju sa igracima ZA VRIJEME treninga??
Ne znam stvarno kad ce se ovo mahalanje iskorijeniti vise, igrac i SŠ smiju samo biti na treningu ekipe, a ne da svaki dan imas nove goste na terenu
Za novinare otvoreno prvih 15 minuta, a ovi Dzekini jarani se izmijenjuju jedan za drugim sa djecom. Yebem vise i Dzeku i taj njegov mahalski odnos. De tako radi u klubu ako smijes19vendetta87 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 11:46
Ni Kodro nema A od autoriteta, kako su neki pisali...
Sto koji qrac ima Ibricic da radi na treningu? I to jos frajer doveo svoje jarane i djecu da se slikaju sa igracima ZA VRIJEME treninga??
Ne znam stvarno kad ce se ovo mahalanje iskorijeniti vise, igrac i SŠ smiju samo biti na treningu ekipe, a ne da svaki dan imas nove goste na terenu
Gusto je u odbrani.
Da nije umjesto Barisica ili Ahmedhodzica? Jel moguce da nema faking Sanicanina
Kad je da je, Ibričić i njegovi jarani i bilo ko ko nije dio reprezentacije nemaju šta tražiti u krugu od 200m trening centra.
Nisam pun negative, nego je to surova realnost. I ja sam sve do skoro branio Pjanica, Lulicevu izjavu nisam uzimao za ozbiljnu, ali tek sad vidim da sam bio u krivu.
Ibričiću izgleda nije dovoljno što je na Džekinu inicijativu otišao na SP u Brazil, pa mora sad i na treninge dolaziti...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.