Koji si ti paćenik, da Bog sačuvaSrebrenko je napisao/la: ↑04 sep 2023, 18:43Ti Hajdukovac??Ti si qurčina obična a ne hajdukovac!!!
Eto, zbog ovakvih, nazovimo ih “navijača”, imaš raznorazne svađe zato sto su nerealni i puni govana u glavama
Koji si ti paćenik, da Bog sačuvaSrebrenko je napisao/la: ↑04 sep 2023, 18:43Ti Hajdukovac??Ti si qurčina obična a ne hajdukovac!!!
Na kraju se mrtvi broje, koliko ste jaki pokazali ste u Europi, ne samo ove godine nego zadnjih 20.Srebrenko je napisao/la: ↑04 sep 2023, 16:22Mi gledamo ovakvo suđenje decenijama u korist dinama i navikli smo na to,nama bi bilo čudno da nije dosudio penalespursman je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:28Da se ovo slučajno desilo na utakmici Hajduka i da im se u 2 ovakve situacije ne svira penal, sada bi ovde kmečali kako vam se nisu svirali čisti penali. Budite jednom realni u životu i recite bili su penali, a ne skrećat pozonost na ovo nakon loše utakmice protiv Istre.![]()
Nemamo mi problem zbog poraza od Istre,koliko vidim prvi smo na tabeli i tako će i ostati!!!Ne može nas ove godine ni 100 Bebeka,Zebeca i nepostojećih penala zaustaviti koliko smo jaki.![]()
Kad budete igrali 1/4 finale Lige prvaka onda se javi,do tada uživaj u konferecijskoj ligispursman je napisao/la: ↑05 sep 2023, 08:14Na kraju se mrtvi broje, koliko ste jaki pokazali ste u Europi, ne samo ove godine nego zadnjih 20.Srebrenko je napisao/la: ↑04 sep 2023, 16:22Mi gledamo ovakvo suđenje decenijama u korist dinama i navikli smo na to,nama bi bilo čudno da nije dosudio penalespursman je napisao/la: ↑04 sep 2023, 14:28
Da se ovo slučajno desilo na utakmici Hajduka i da im se u 2 ovakve situacije ne svira penal, sada bi ovde kmečali kako vam se nisu svirali čisti penali. Budite jednom realni u životu i recite bili su penali, a ne skrećat pozonost na ovo nakon loše utakmice protiv Istre.![]()
Nemamo mi problem zbog poraza od Istre,koliko vidim prvi smo na tabeli i tako će i ostati!!!Ne može nas ove godine ni 100 Bebeka,Zebeca i nepostojećih penala zaustaviti koliko smo jaki.![]()
Ti balavac nisi se ni rodio kad je bio zadnji naslov u Splitu, otkud ti znaš za četvrtfinale, a vama je konferencijska nedosanjani san, a Dinamu poniženje igrat. Te sezone 94/95 igrali su samo prvaci država ligu prvaka, i iz grupe se odmah išlo u četvrtfinale, a Hajduk je bio u grupi s Benficom, Anderlechtom i Steauom i na sve muke prošao tu grupu da bi bio ponižen poslije od Ajaxa. I time se dičite već 30 godina, a u međuvremenu Dinamo je rušio Arsenal, Chelsea, Tottenham, Ajax i imao teži put do četvrtfinala europske lige nego Hajduk tada LP. Koliko ste dobri znaju Dila Gori, Tobol, Gzira, Debrecen, Žilina, Shelbourne i ostali velikani koji su vas izbaciliSrebrenko je napisao/la: ↑05 sep 2023, 21:20Kad budete igrali 1/4 finale Lige prvaka onda se javi,do tada uživaj u konferecijskoj ligispursman je napisao/la: ↑05 sep 2023, 08:14Na kraju se mrtvi broje, koliko ste jaki pokazali ste u Europi, ne samo ove godine nego zadnjih 20.Srebrenko je napisao/la: ↑04 sep 2023, 16:22
Mi gledamo ovakvo suđenje decenijama u korist dinama i navikli smo na to,nama bi bilo čudno da nije dosudio penale![]()
![]()
1/4 finale Lige prvakaspursman je napisao/la: ↑06 sep 2023, 15:56Ti balavac nisi se ni rodio kad je bio zadnji naslov u Splitu, otkud ti znaš za četvrtfinale, a vama je konferencijska nedosanjani san, a Dinamu poniženje igrat. Te sezone 94/95 igrali su samo prvaci država ligu prvaka, i iz grupe se odmah išlo u četvrtfinale, a Hajduk je bio u grupi s Benficom, Anderlechtom i Steauom i na sve muke prošao tu grupu da bi bio ponižen poslije od Ajaxa. I time se dičite već 30 godina, a u međuvremenu Dinamo je rušio Arsenal, Chelsea, Tottenham, Ajax i imao teži put do četvrtfinala europske lige nego Hajduk tada LP. Koliko ste dobri znaju Dila Gori, Tobol, Gzira, Debrecen, Žilina, Shelbourne i ostali velikani koji su vas izbacili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.