FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jedino ako je ovaj crnogorac planiran kao stoper koji umije lopte, ovaj transfer mi ima smisla.
-
Sanchez87hz
- Kontakt:
Jbt Viveros po TM vrijedi 750 hiljada,ima samo 23 god,a kod nas otpisan
nikako mi to ne ide u glavu.
ako Saha ode to znaci da je Mirvic 10 koraka ispred nas,i da svo ovo zivciranje oko njegovih izlazaka sa gol linije se trpi nebil se skupili nastupi za prodaje,zato je i rogic doveden jer se na to islo da odmah sljedecu tekmu na gol ide golman na kojeg se mozes osloniti do polusezone ili kraja sezone.
A mi trci kupi dres,clansku,ko moze na utakmicu i navijaj,ko ne kafa kuci tv i gledaj ,pustiti ljude da vidimo na sta ce ovo izac
nadamo se na dobro
i mislim da je crnogorac umjesto Balte doveden i da ce uskoro jos jedan stoper doci ,samo kad objave ,prije toga niko nece znati
A mi trci kupi dres,clansku,ko moze na utakmicu i navijaj,ko ne kafa kuci tv i gledaj ,pustiti ljude da vidimo na sta ce ovo izac
nadamo se na dobro
i mislim da je crnogorac umjesto Balte doveden i da ce uskoro jos jedan stoper doci ,samo kad objave ,prije toga niko nece znati
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ma šta znam, nemam pojma
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
Sanchez87hz
- Kontakt:
Obestecenja placati za igrace tipa Julardzija,ili ovaj Djurickovic po meni nema nikakvog smisla,godinama smo takve cak i bolje dovodili besplatno,sad o cemu se radi ko ce ga znati.
Ma znam ali imamo igrača ko da igramo LP, prvenstvo i kup. I planiramo proći grupne faze
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Jeb. te pranje para isto glupost ko kladionica.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
E vidite, ovakvog naivnog Bošnju (ako si Bošnjo)
u politici Doda prevodi žedne preko vode.
Nek si mi rek'o da nije pranje novca niti nedo Bog kladionica.
Sad mogu rahat da pratim klub i da se ne brinem kad si me rjesio dileme
Ako imas dokaz hajde posalji prijavi ga Sipa jedva ceka. ali bolje je pricati neke glupost preko interneta.
E hajde nas prosvijetli kako su oprane pare , ako znas sta to znaci uopste .
I ako moze gdje se uzimaju pare na ansoj ligi , da nam i to kazes da se oparimi ako si upoznat.
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 04 sep 2023, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne trebaju nam ovakve stvari na nasem pdfu. Samo dusmanima dajemo materijala... Sta znas jel dobar u glavu ovaj Viveros uopste
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Jel Bakir lopov i pere pare zna citava drzava da jest
Jel Fahro lopov i pere pare zna citava drzava da jest
Imaju li dokaze...nemaju!!!
E nemam ni ja za ovog naseg al evo ja cu ti ponovo reci da pere pare!!
Boli me ku.. za politiku i Bakira i ostale. Jest to i Sheriff i druge klubove koji su posalji ponuda za Kevina isto rade pranje para?
u svakom klubu imas taki igraca. dovedes ga i onda nesto ne ide ( moze imati 100 razloga) ali ok ako je to tvoje misljene.
u svakom klubu imas taki igraca. dovedes ga i onda nesto ne ide ( moze imati 100 razloga) ali ok ako je to tvoje misljene.
🇵🇸
Ja ti opet ponavljam da ja mislim da pere pare. Moje misljenje je to i ne moze ga niko promijeniti. DOKAZA NEMAM!!!Zukanovic je napisao/la: ↑04 sep 2023, 17:19Boli me ku.. za politiku i Bakira i ostale. Jest to i Sheriff i druge klubove koji su posalji ponuda za Kevina isto rade pranje para?
Ti napises ja mislim da ne pere pare i tu zavrsava sva prica. Jel moram ja misliti kao i ti?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], feniksptica, jurisicduska, kosevodom, Lecler i 33 gosta.